Jump to content
IGNORED

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Recommended Posts

Posted

Како ме тролује Кејн са капитенском. :isuse:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

417

• malkin

208

• Pokojni Ruxin

131

• Moća

126

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Meni je svako kolo u kojem kejn fejluje a ja ga nemam - uspešno kolo!

Sad mogu i da izgubim mirne duše, kao što sam planirao -_-

Posted

dobro, kristal palas je dobio, red je i da se meni to desi. mada je za mene i deleted zajeban protivnik

Posted

Покојни Тими побеђује из загробног живота! :о

tenor.gif

Posted

jel može da se pravimo da se ovo kolo nije dogogilo :(

jebeno osmo kolo, kao one sezone kad je Tadić dao šes golova i imao 12 asistencija. u osmom kolu. i tad su moja kola krenula nizbrdo a i sad će :isuse:

Posted

timi je definitivno prekadjen? nije izveo vest manevar?

Posted (edited)

trpaj Prsline, raduj se Prsline, ko da si ti lično držao Azpijevu vudu lutkicu i uterao onaj gol za brisanje duplog mi klinšita i pravljenje dodatnog minusa.

i znao sam šta ćeš da uradiš, al sve sam se uzdao u to da mi je tim baš za ovo kolo bombona posložen, i reko neću ništa da diram.

bajaš, bre, ko neka baba. majstor džinksa.

Edited by Svarog
Posted

Kakav je to autogol pripisan Walkeru? Ladno im je Prslin hakovao sistem...

Posted

Imam 28 poena posle prvog dana. Sem Silve i Fabianskog, niko nista... Mada  i dalje nisam bey sansi, jer cekam Josidu i Bertranda, kao i Grosa, a protivnik ima 32 poena i ulayi mu Eleni sa 2 sa kiupe, i ceka Hegazija i Vardija... NIje bas da imam prevelike nade, ali makar danas ne gledam bez ikakve nade... Ajmo Sveci, jebite Rafu  :fantom:

Posted

Imam 28 poena posle prvog dana. Sem Silve i Fabianskog, niko nista... Mada  i dalje nisam bey sansi, jer cekam Josidu i Bertranda, kao i Grosa, a protivnik ima 32 poena i ulayi mu Eleni sa 2 sa kiupe, i ceka Hegazija i Vardija... NIje bas da imam prevelike nade, ali makar danas ne gledam bez ikakve nade... Ajmo Sveci, jebite Rafu  :fantom:

-1

Posted

Iako je trebalo da bude rutina posle subote na kraju cu i da izgubim ovo.

Potreban (vrlo verovatno i dovoljan) uslov je bio da od poslednje trojice mrtvaka samo jedan uzme samo 2 jebena boda.

Bilo koji.

Niko :dry:

Posted (edited)

Meni se smeši vrlo dobro kolo i rutinski poraz. Prošlo je bilo dosta loše ali sam pisao 3 boda :D

To je taj h2h :dry:

Edited by Ruxin
Posted

I... naravno da gubim pogotkom pokojnog Mahreza. Nije ni moglo drugacije izgleda.