Jump to content

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Featured Replies

• Author

Како ме тролује Кејн са капитенском. :isuse:

Meni je svako kolo u kojem kejn fejluje a ja ga nemam - uspešno kolo!

Sad mogu i da izgubim mirne duše, kao što sam planirao -_-

Hari Kejn Hari

dobro, kristal palas je dobio, red je i da se meni to desi. mada je za mene i deleted zajeban protivnik

• Author

Покојни Тими побеђује из загробног живота! :о

tenor.gif

jel može da se pravimo da se ovo kolo nije dogogilo :(

jebeno osmo kolo, kao one sezone kad je Tadić dao šes golova i imao 12 asistencija. u osmom kolu. i tad su moja kola krenula nizbrdo a i sad će :isuse:

timi je definitivno prekadjen? nije izveo vest manevar?

trpaj Prsline, raduj se Prsline, ko da si ti lično držao Azpijevu vudu lutkicu i uterao onaj gol za brisanje duplog mi klinšita i pravljenje dodatnog minusa.

i znao sam šta ćeš da uradiš, al sve sam se uzdao u to da mi je tim baš za ovo kolo bombona posložen, i reko neću ništa da diram.

bajaš, bre, ko neka baba. majstor džinksa.

Edited by Svarog

• Author
oTme3s6lSximfEKNgrTU_b1.gif

Kakav je to autogol pripisan Walkeru? Ladno im je Prslin hakovao sistem...

Imam 28 poena posle prvog dana. Sem Silve i Fabianskog, niko nista... Mada  i dalje nisam bey sansi, jer cekam Josidu i Bertranda, kao i Grosa, a protivnik ima 32 poena i ulayi mu Eleni sa 2 sa kiupe, i ceka Hegazija i Vardija... NIje bas da imam prevelike nade, ali makar danas ne gledam bez ikakve nade... Ajmo Sveci, jebite Rafu  :fantom:

Imam 28 poena posle prvog dana. Sem Silve i Fabianskog, niko nista... Mada  i dalje nisam bey sansi, jer cekam Josidu i Bertranda, kao i Grosa, a protivnik ima 32 poena i ulayi mu Eleni sa 2 sa kiupe, i ceka Hegazija i Vardija... NIje bas da imam prevelike nade, ali makar danas ne gledam bez ikakve nade... Ajmo Sveci, jebite Rafu  :fantom:

-1

Iako je trebalo da bude rutina posle subote na kraju cu i da izgubim ovo.

Potreban (vrlo verovatno i dovoljan) uslov je bio da od poslednje trojice mrtvaka samo jedan uzme samo 2 jebena boda.

Bilo koji.

Niko :dry:

Meni se smeši vrlo dobro kolo i rutinski poraz. Prošlo je bilo dosta loše ali sam pisao 3 boda :D

To je taj h2h :dry:

Edited by Ruxin

I... naravno da gubim pogotkom pokojnog Mahreza. Nije ni moglo drugacije izgleda.