October 14, 20177 yr Meni je svako kolo u kojem kejn fejluje a ja ga nemam - uspešno kolo! Sad mogu i da izgubim mirne duše, kao što sam planirao -_-
October 14, 20177 yr dobro, kristal palas je dobio, red je i da se meni to desi. mada je za mene i deleted zajeban protivnik
October 14, 20177 yr jel može da se pravimo da se ovo kolo nije dogogilo :( jebeno osmo kolo, kao one sezone kad je Tadić dao šes golova i imao 12 asistencija. u osmom kolu. i tad su moja kola krenula nizbrdo a i sad će
October 14, 20177 yr trpaj Prsline, raduj se Prsline, ko da si ti lično držao Azpijevu vudu lutkicu i uterao onaj gol za brisanje duplog mi klinšita i pravljenje dodatnog minusa. i znao sam šta ćeš da uradiš, al sve sam se uzdao u to da mi je tim baš za ovo kolo bombona posložen, i reko neću ništa da diram. bajaš, bre, ko neka baba. majstor džinksa. Edited October 14, 20177 yr by Svarog
October 15, 20177 yr Imam 28 poena posle prvog dana. Sem Silve i Fabianskog, niko nista... Mada i dalje nisam bey sansi, jer cekam Josidu i Bertranda, kao i Grosa, a protivnik ima 32 poena i ulayi mu Eleni sa 2 sa kiupe, i ceka Hegazija i Vardija... NIje bas da imam prevelike nade, ali makar danas ne gledam bez ikakve nade... Ajmo Sveci, jebite Rafu
October 15, 20177 yr Imam 28 poena posle prvog dana. Sem Silve i Fabianskog, niko nista... Mada i dalje nisam bey sansi, jer cekam Josidu i Bertranda, kao i Grosa, a protivnik ima 32 poena i ulayi mu Eleni sa 2 sa kiupe, i ceka Hegazija i Vardija... NIje bas da imam prevelike nade, ali makar danas ne gledam bez ikakve nade... Ajmo Sveci, jebite Rafu -1
October 16, 20177 yr Iako je trebalo da bude rutina posle subote na kraju cu i da izgubim ovo. Potreban (vrlo verovatno i dovoljan) uslov je bio da od poslednje trojice mrtvaka samo jedan uzme samo 2 jebena boda. Bilo koji. Niko
October 16, 20177 yr Meni se smeši vrlo dobro kolo i rutinski poraz. Prošlo je bilo dosta loše ali sam pisao 3 boda :D To je taj h2h Edited October 16, 20177 yr by Ruxin
October 16, 20177 yr I... naravno da gubim pogotkom pokojnog Mahreza. Nije ni moglo drugacije izgleda.