Pokojni Ruxin Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 Meni je svako kolo u kojem kejn fejluje a ja ga nemam - uspešno kolo! Sad mogu i da izgubim mirne duše, kao što sam planirao -_-
Lezilebovich Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 dobro, kristal palas je dobio, red je i da se meni to desi. mada je za mene i deleted zajeban protivnik
Прслин Posted October 14, 2017 Author Posted October 14, 2017 Покојни Тими побеђује из загробног живота! :о
malkin Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 jel može da se pravimo da se ovo kolo nije dogogilo :( jebeno osmo kolo, kao one sezone kad je Tadić dao šes golova i imao 12 asistencija. u osmom kolu. i tad su moja kola krenula nizbrdo a i sad će
cvrlle Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 timi je definitivno prekadjen? nije izveo vest manevar?
Svarog Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 (edited) trpaj Prsline, raduj se Prsline, ko da si ti lično držao Azpijevu vudu lutkicu i uterao onaj gol za brisanje duplog mi klinšita i pravljenje dodatnog minusa. i znao sam šta ćeš da uradiš, al sve sam se uzdao u to da mi je tim baš za ovo kolo bombona posložen, i reko neću ništa da diram. bajaš, bre, ko neka baba. majstor džinksa. Edited October 14, 2017 by Svarog
Redoran Posted October 14, 2017 Posted October 14, 2017 Kakav je to autogol pripisan Walkeru? Ladno im je Prslin hakovao sistem...
adasevic Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Imam 28 poena posle prvog dana. Sem Silve i Fabianskog, niko nista... Mada i dalje nisam bey sansi, jer cekam Josidu i Bertranda, kao i Grosa, a protivnik ima 32 poena i ulayi mu Eleni sa 2 sa kiupe, i ceka Hegazija i Vardija... NIje bas da imam prevelike nade, ali makar danas ne gledam bez ikakve nade... Ajmo Sveci, jebite Rafu
MancMellow Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Imam 28 poena posle prvog dana. Sem Silve i Fabianskog, niko nista... Mada i dalje nisam bey sansi, jer cekam Josidu i Bertranda, kao i Grosa, a protivnik ima 32 poena i ulayi mu Eleni sa 2 sa kiupe, i ceka Hegazija i Vardija... NIje bas da imam prevelike nade, ali makar danas ne gledam bez ikakve nade... Ajmo Sveci, jebite Rafu -1
crtamOrasi Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Iako je trebalo da bude rutina posle subote na kraju cu i da izgubim ovo. Potreban (vrlo verovatno i dovoljan) uslov je bio da od poslednje trojice mrtvaka samo jedan uzme samo 2 jebena boda. Bilo koji. Niko
Pokojni Ruxin Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 (edited) Meni se smeši vrlo dobro kolo i rutinski poraz. Prošlo je bilo dosta loše ali sam pisao 3 boda :D To je taj h2h Edited October 16, 2017 by Ruxin
crtamOrasi Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 I... naravno da gubim pogotkom pokojnog Mahreza. Nije ni moglo drugacije izgleda.
Recommended Posts