October 1, 20177 yr Probali su Sokolovići da me ugroze, poput Dhalsima, dugom rukom Monreal-Xhaka-Lacazette, ali...
October 1, 20177 yr Pobeda sa tri razlike taman jer je Lezileb morao da ide u minus zbog Kunare Svaka cast. Ja i kristal palas isti...verovatno najgori start u istoriji ppp :( Edited October 1, 20177 yr by Lezilebovich
October 1, 20177 yr Author posle 58-59 i 52-53, sada i 59-60. cestitke prasline Драже би ми било - а и здравије - да сам те победио већом разликом, али нисам умео. Ако је нека утеха одржао си предност у класику за тај бод.
October 1, 20177 yr 60:59 kurac gubim, tih 12 Monreala je bez bonusa a tu je i brat Mee... :hail: Edited October 1, 20177 yr by Dziber
October 1, 20177 yr kako mi je potop pretio u jednom trenutku super sam se izvukao na kraju. nijednoj pobedi se ne gleda u zube. dve vezane nakon divlje karte. idemo dalje. daj Prslina.
October 1, 20177 yr jbg kunem se da neću više da sumnjam u đinđer Klingonca. ja ostavljam klinšitove na klupi a on posložio ekipu još će i u LŠ da ih odvede.
October 1, 20177 yr kurac gubim, tih 12 Monreala je bez bonusa a tu je i brat Mee... :hail: Kada protivnik ima 43 poena samo od odbrane sta ocekivati nego poraz sa 1 razlike, umri Morata sledeci puta se povredi u 60+ min Cestitke dziberu Sent from my .... using Tapatalk
October 1, 20177 yr Author kako mi je potop pretio u jednom trenutku super sam se izvukao na kraju. nijednoj pobedi se ne gleda u zube. dve vezane nakon divlje karte. idemo dalje. daj Prslina. Озбиљно се размишљам да одем у минус двеста против тебе следеће коло. Налећем на твоју дуплу одбрану Челзија против Паласа, дуплу Со'тона на домаћем против Њуке, на Алија против Бурмута... Мени Мората скрљан, а једина нада за разлику Лукаку је у паду форме и игра у гостима против Ливерпула који не сме да киксне, а и други је тим на Енфилду.... Зато сам се и надао да ћу победити ово коло, пошто сам следеће због распореда већ изгубио. :(
October 1, 20177 yr Aman, ne gurajte ovu temu na vrh vise, taman zaboravim koliko nemam pojma. Mjesalinko je moj dogodine.
October 1, 20177 yr Озбиљно се размишљам да одем у минус двеста против тебе следеће коло. Налећем на твоју дуплу одбрану Челзија против Паласа, дуплу Со'тона на домаћем против Њуке, на Алија против Бурмута... Мени Мората скрљан, а једина нада за разлику Лукаку је у паду форме и игра у гостима против Ливерпула који не сме да киксне, а и други је тим на Енфилду.... Зато сам се и надао да ћу победити ово коло, пошто сам следеће због распореда већ изгубио. :( A nemojmo zaboraviti da imam i jednog Jordan Ayewa koji će biti spreman da nastavi svoj isposnički niz i protiv Hadersfilda kući. #dajebeocabaš
October 2, 20177 yr Author CHELSEA striker Alvaro Morata is out for between four to eight weeks with injury. By JOE SHORT PUBLISHED: 18:48, Mon, Oct 2, 2017 | UPDATED: 18:49, Mon, Oct 2, 2017