Dziber Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Pu jbt, gubim na transfer posto se ne moze na 1 Brajton bez Remzare in Lakasete
Gylfi Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Probali su Sokolovići da me ugroze, poput Dhalsima, dugom rukom Monreal-Xhaka-Lacazette, ali...
adasevic Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Sta reci... Neunistiv sam :) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Lezilebovich Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 (edited) Pobeda sa tri razlike taman jer je Lezileb morao da ide u minus zbog Kunare Svaka cast. Ja i kristal palas isti...verovatno najgori start u istoriji ppp :( Edited October 1, 2017 by Lezilebovich
Прслин Posted October 1, 2017 Author Posted October 1, 2017 posle 58-59 i 52-53, sada i 59-60. cestitke prasline Драже би ми било - а и здравије - да сам те победио већом разликом, али нисам умео. Ако је нека утеха одржао си предност у класику за тај бод.
Dziber Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 (edited) 60:59 kurac gubim, tih 12 Monreala je bez bonusa a tu je i brat Mee... :hail: Edited October 1, 2017 by Dziber
Svarog Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 kako mi je potop pretio u jednom trenutku super sam se izvukao na kraju. nijednoj pobedi se ne gleda u zube. dve vezane nakon divlje karte. idemo dalje. daj Prslina.
malkin Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 jbg kunem se da neću više da sumnjam u đinđer Klingonca. ja ostavljam klinšitove na klupi a on posložio ekipu još će i u LŠ da ih odvede.
sekretar Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 kurac gubim, tih 12 Monreala je bez bonusa a tu je i brat Mee... :hail: Kada protivnik ima 43 poena samo od odbrane sta ocekivati nego poraz sa 1 razlike, umri Morata sledeci puta se povredi u 60+ min Cestitke dziberu Sent from my .... using Tapatalk
Прслин Posted October 1, 2017 Author Posted October 1, 2017 kako mi je potop pretio u jednom trenutku super sam se izvukao na kraju. nijednoj pobedi se ne gleda u zube. dve vezane nakon divlje karte. idemo dalje. daj Prslina. Озбиљно се размишљам да одем у минус двеста против тебе следеће коло. Налећем на твоју дуплу одбрану Челзија против Паласа, дуплу Со'тона на домаћем против Њуке, на Алија против Бурмута... Мени Мората скрљан, а једина нада за разлику Лукаку је у паду форме и игра у гостима против Ливерпула који не сме да киксне, а и други је тим на Енфилду.... Зато сам се и надао да ћу победити ово коло, пошто сам следеће због распореда већ изгубио. :(
crtamOrasi Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Aman, ne gurajte ovu temu na vrh vise, taman zaboravim koliko nemam pojma. Mjesalinko je moj dogodine.
Svarog Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Озбиљно се размишљам да одем у минус двеста против тебе следеће коло. Налећем на твоју дуплу одбрану Челзија против Паласа, дуплу Со'тона на домаћем против Њуке, на Алија против Бурмута... Мени Мората скрљан, а једина нада за разлику Лукаку је у паду форме и игра у гостима против Ливерпула који не сме да киксне, а и други је тим на Енфилду.... Зато сам се и надао да ћу победити ово коло, пошто сам следеће због распореда већ изгубио. :( A nemojmo zaboraviti da imam i jednog Jordan Ayewa koji će biti spreman da nastavi svoj isposnički niz i protiv Hadersfilda kući. #dajebeocabaš
porucnik vasic Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Самурај је пао. Откинух га као Макартур Шигемициа на МИсурију.
Прслин Posted October 2, 2017 Author Posted October 2, 2017 CHELSEA striker Alvaro Morata is out for between four to eight weeks with injury. By JOE SHORT PUBLISHED: 18:48, Mon, Oct 2, 2017 | UPDATED: 18:49, Mon, Oct 2, 2017
Recommended Posts