Прслин Posted September 23, 2017 Author Posted September 23, 2017 Поручниче, јесам добро израчунао: 75:62 за мене, па -4 што сам мало ишао у минус и у сутрашње утакмице улазимо са 69:62, мојим Гроссом и Елиотом и твојим Хемедом и Салахом... Ух. Салах игра свих 90 минута и даје хет трик. Штета, имао сам шансу данас али мрка капа. :(
Прслин Posted September 23, 2017 Author Posted September 23, 2017 Поручниче, идемо опет матиш, а знаш колико га не знам и да се увек зајебем... Код мене 71 ако остану ови бонуси (75 освојених бодова минус 4 бода због традиционалн уживанције одласка у минус). Код тебе 69 ако остану ови бонуси. Мени остао Гросс и Елиот, теби Хемед. Мени је очигледно да матиш даје веће шансе мени, али... Ја на старту рекох да не знам матиш. Према томе, ако ја мислим да мени матиш даје више шанси, то значи да си у ствари ти имаш више шанси и да си вероватно већ победио. :(
porucnik vasic Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 (edited) Поручниче, идемо опет матиш, а знаш колико га не знам и да се увек зајебем... Код мене 71 ако остану ови бонуси (75 освојених бодова минус 4 бода због традиционалн уживанције одласка у минус). Код тебе 69 ако остану ови бонуси. Мени остао Гросс и Елиот, теби Хемед. Мени је очигледно да матиш даје веће шансе мени, али... Ја на старту рекох да не знам матиш. Према томе, ако ја мислим да мени матиш даје више шанси, то значи да си у ствари ти имаш више шанси и да си вероватно већ победио. :( Ово је дуел равногорских титана, па нек победи ко буде бољи, ионако ћемо да после утакмице поделимо оно мало проје, црног лука и старога сира, и заложимо се мученицом. Edited September 23, 2017 by porucnik vasic
Прслин Posted September 23, 2017 Author Posted September 23, 2017 Поделићемо, поделићемо: теби лук и стари сир, мени проја и мученица.
porucnik vasic Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Kako kuka Prslin a odvalice ga ki s' granu. Мали мало мање пасуља да једеш. Надима те.
Прслин Posted September 23, 2017 Author Posted September 23, 2017 Kako kuka Prslin a odvalice ga ki s' granu. Мали мало мање пасуља да једеш. Надима те. Отпиши му на неискуство, молим те. Јасно је свима који знају ишта о овој игри да сигурно добијаш.
porucnik vasic Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Отпиши му на неискуство, молим те. Јасно је свима који знају ишта о овој игри да сигурно добијаш. Ти испод тезге да оставиш килче мученице из Качера.
Moća Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Jao Vasicu sreca da te udari po sred cela ne bi je prepoznao.
porucnik vasic Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Jao Vasicu sreca da te udari po sred cela ne bi je prepoznao.
ubibobi Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Поделићемо, поделићемо: теби лук и стари сир, мени проја и мученица. I ja cekam da me taj Hemed sahrani tako da se pripremi da bazdis na luka i staroga sira Doduse tu je i balerina da me dokrajci :(
John Coltrane Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Javiti Radisi da splituje na Ravnogorski Fantasy.
lazni Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Imam 2 poena manje od protivnika, nada za preokret nalazi se kod vihornih bekova arsenala, belerina i kolasinca. Realno je da u ponedeljak dođe rezultat 4:3 golom zirua u nadoknadi, kolasinac crveni u 63' belerin samo žuti, ukupan broj bodova -3. Kolo završavam sa talicnih 66 poena, dovoljnih za 6 mesto betona.
Recommended Posts