September 11, 20177 yr Opa, iskukana prva pobeda i to protiv augodnog muslina ^_^ Drago mi je što sam dostojanstveno podneo ovak mračni period i nisam najavljivao nikakva gašenja naloga i opraštanje od fantazija već prvom prilikom
September 11, 20177 yr Svaka čast, prava prvenstvena na mali broj poena Čiča ideš pod mač, ne mogu više da gledam malog smrada
September 11, 20177 yr Pada i Andjus, 4 od 4, ajmo putnici broda, uozbiljite se malo. Sent from my iPhone using
September 11, 20177 yr Izvinjavam se na uzurpiranju teme, poziv svima da se ukljuce u Champions League Fantasy! Pohvali se slobodno kako si me pregazio... :'( Edited September 11, 20177 yr by Azdaja
September 11, 20177 yr Opa, iskukana prva pobeda i to protiv augodnog muslina ^_^ Drago mi je što sam dostojanstveno podneo ovak mračni period i nisam najavljivao nikakva gašenja naloga i opraštanje od fantazija već prvom prilikom I ja iskukao [emoji1] idemo gore brate ruxine, skinuli smo mrak!
September 11, 20177 yr šta bi, Murinjo proglasio pobedu pre poslednjeg zvižduka Jos jedan autodzinks u nizu Neki se nikad nece nauciti i to pored zivog Ruxina
September 12, 20177 yr Pohvali se slobodno kako si me pregazio... :'( Ma kakvi, cutim i kad mene gaze, a to je cesce :D Upadajte u CL Fantasy!
September 12, 20177 yr Još jedna loša partija i 41 poen, čak je i to manje od proseka, ali ovog puta sam naišao na još slabijeg Feija, koji je posegnuo za divljakušom pred ovo kolo. Prva pobeda upisana, idemo dalje, nema mnogo vremena za slavlje, okrećemo se narednom rivalu.