August 28, 20177 yr Jesi to mene dobio? Jagodina? :D mislim da mi je ovo najgore kolo od kada igram fantazi, bukvalno sve sto je moglo je krenulo naopako
August 28, 20177 yr Pratim Murinja u stopu, 3 od 3 možda Nila Uornoka ili tako nekoga, Murinja može da prati samo neko ko je prvi u najvišem rangu
August 28, 20177 yr vratio se sa domora sa skorom 2:1. sad jedan tradicionalni wildcard u toku reprezentativne pauze da skockam ekipu i da se malo posvetim fantaziju.
August 28, 20177 yr možda Nila Uornoka ili tako nekoga, Murinja može da prati samo neko ko je prvi u najvišem rangu Classic tabela ne laze. Ako sam ove godine uskracen za Premer, zbog nakaradnog playoff sistema, sledece cemo se cerati izravno.
September 9, 20177 yr Mitro out, sve karte na Ajeva. Valjda ce bar 1 uterati Rafinim pajserima. Sent from my iPhone using Tapatalk
September 9, 20177 yr Sta reci kako god promenio nesto sam sjebao. Sent from my Le X620 using Tapatalk
September 9, 20177 yr Samo da pohvalim jednog lanzinina koji je konstantno sjeban. Kao i klub mu čini mi se. Zato traka Hektoru!
September 9, 20177 yr Na šta sam ja skrckao dva transfera [emoji24] Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk