John Coltrane Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Belgijski Abubakar isto kapetan ovde. Tako treba al tanko je. Navijam za sektu a krvari mi duša sve zbog cs valensije i ddg, Fanta ubija sva osećanja. Sigh Slagao sam.. Nije Abubakar već Bobi Firma, dobro je. :D Odlicno.
ubibobi Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 U prvom kolu me pregazi Hegazi a u drugom mocni Maquire
Dziber Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 feiluje luqaqu, proradi usrani sajt, al tu je ©feilmino da zajebe sve...
Redoran Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Taman krene malo bolje u drugom kolu, pogledam protivnika a on odigrao wc. Valjda će Manara da mi pomogne jer nema ko drugi.
Pokojni Ruxin Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 (edited) kakvo horor kolo Otišao sam u minus jer me sjebao zaha, nisu mi startovala 2 igrača (za sad) ali su zato obojica ušla da pokvare cs u najavi mee-u, igram protiv calavere...pa opet ne kukam Edit - dobro, prespojio sam možda malo za burnley ali ostalo stoji, a sigurno sam neku nedaću i zaboravio Edited August 19, 2017 by Ruxin
Azdaja Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Ja samo da čestitam roninu. :/ Nema povratka iz ovog bunara.
cvrlle Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 bravo racine! ti si simbol jednog pravog, dostojanstvenog, fantazi protivnika. muka mi je vise od ovih moca i malkina sto stalno kukaju... eh da mi je da svako kolo igram protiv tebe i tebi slicnima izbor trake, evo prenelo se i na ovu sezonu, postaje mi nocna mora inace toloo, prevarante, ako slucajno zaboravi na kraju kola da ti urucim cestitku, racunaj da vec jesam!
John Coltrane Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Jel se ti i ja koljemo ovaj vikend? :) Ja samo da čestitam roninu. :/ Nema povratka iz ovog bunara. Ostalo je 5na5 nije sve gotovo. Osim sto imam +15
Azdaja Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Ostalo je 5na5 nije sve gotovo. Osim sto imam +15 Videćemo se mi još.. :)
zoki Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 ko je moustache utdMoj drugar, nije (još) na forumu..
MiddleClass Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Moze li se mjenjati formacija i kad i mogu li se vrsiti transferi i kad? Zahvaljujem
Recommended Posts