August 19, 20177 yr Belgijski Abubakar isto kapetan ovde. Tako treba al tanko je. Navijam za sektu a krvari mi duša sve zbog cs valensije i ddg, Fanta ubija sva osećanja. Sigh Slagao sam.. Nije Abubakar već Bobi Firma, dobro je. :D Odlicno.
August 19, 20177 yr Taman krene malo bolje u drugom kolu, pogledam protivnika a on odigrao wc. Valjda će Manara da mi pomogne jer nema ko drugi.
August 19, 20177 yr kakvo horor kolo Otišao sam u minus jer me sjebao zaha, nisu mi startovala 2 igrača (za sad) ali su zato obojica ušla da pokvare cs u najavi mee-u, igram protiv calavere...pa opet ne kukam Edit - dobro, prespojio sam možda malo za burnley ali ostalo stoji, a sigurno sam neku nedaću i zaboravio Edited August 19, 20177 yr by Ruxin
August 19, 20177 yr bravo racine! ti si simbol jednog pravog, dostojanstvenog, fantazi protivnika. muka mi je vise od ovih moca i malkina sto stalno kukaju... eh da mi je da svako kolo igram protiv tebe i tebi slicnima izbor trake, evo prenelo se i na ovu sezonu, postaje mi nocna mora inace toloo, prevarante, ako slucajno zaboravi na kraju kola da ti urucim cestitku, racunaj da vec jesam!
August 19, 20177 yr Jel se ti i ja koljemo ovaj vikend? :) Ja samo da čestitam roninu. :/ Nema povratka iz ovog bunara. Ostalo je 5na5 nije sve gotovo. Osim sto imam +15
August 19, 20177 yr Moze li se mjenjati formacija i kad i mogu li se vrsiti transferi i kad? Zahvaljujem