Jump to content
IGNORED

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Recommended Posts

Posted

Naravno kad su nemaci pojma navalili kao da ga dele za dzabe... Najveca prevara ovog varljivog prvog kola.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

417

• malkin

208

• Pokojni Ruxin

131

• Moća

126

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Čestitam Malkine :)

Osim Lukakua koga svi imaju, ostatak napada zatajio.

Za sledeće kolo, moguće je prslinovanje.

hvala! više sreće nego pameti, al naučio sam da se u ovoj ligi radujem svakoj pobedi ko da je prva
Posted (edited)

Cestitam svom protivniku u sledecem kolu, krecem sa -36. Za sada, mozda ode i na -40, -44. 

Edit: cvrlle je srecni dobitnik. 

Edited by Tolaa
Posted

ne sekiraj se. znao sam da ce biti tako, tako da sam i ja sebi dao oduska da napravi neki dobar trejd. neces biti bas u tako veliko zaostatku ;)

Posted

Каква намештаљка. :fantom:

Posted

CCC kakvi dogovori se prave ovde. a ja taman dobio nekako jednog geia evo stiže drugi gej, malkineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee istrošio sam sreću sa geiem čestitam ti unapred na pobedi.

Posted

ne sekiraj se. znao sam da ce biti tako, tako da sam i ja sebi dao oduska da napravi neki dobar trejd. neces biti bas u tako veliko zaostatku ;)

Nadam se da si dao sebi oduska pre nego sto si procitao moj post, jer ako nisi, a ja aktiviram WC za sta postoji velika mogucnost, to nece biti bas fer s moje strane. 

Posted (edited)

kad, je ova igra bila fer... :fatom:

mada se iskreno nadam da ćeš se primiriti

Sent from my E5603 using Tapatalk

Edited by cvrlle
Posted

CCC kakvi dogovori se prave ovde. a ja taman dobio nekako jednog geia evo stiže drugi gej, malkineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee istrošio sam sreću sa geiem čestitam ti unapred na pobedi.

:isuse:
Posted

Ова Толаа ем не зна, ем наивна.

Да сам на њеном месту тако бих те слатко зајебао да би се и ти насмејао. :fantom:

Posted

bedno piskaralo... odmah sam prslinovao™ sa finih -12 da mi ne ode vrednost tima u podrum :(

Zašto ti i dalje stoji total transfers 0   <_<   Nisi valjda uzeo wc naknadno

Posted (edited)

Jesam :(. Oterao sam u sumanuti minus kao jureci da zaradim nesto, a onda sam odlucio da je bolje sa WC da idem

Edited by Lezilebovich
Posted (edited)

...

Edited by cvrlle
Posted

I ja se začudio, zar to može da se vidi?

Posted (edited)

Ne, pogledaj kod mene, mora da stoji 10. Kod tebe stoji 5.

Efit: Odgovor je bio cvrlletu, ali on izbrisao.

Edited by Tolaa