August 14, 20177 yr Naravno kad su nemaci pojma navalili kao da ga dele za dzabe... Najveca prevara ovog varljivog prvog kola.
August 15, 20177 yr Čestitam Malkine :) Osim Lukakua koga svi imaju, ostatak napada zatajio. Za sledeće kolo, moguće je prslinovanje. hvala! više sreće nego pameti, al naučio sam da se u ovoj ligi radujem svakoj pobedi ko da je prva
August 15, 20177 yr Cestitam svom protivniku u sledecem kolu, krecem sa -36. Za sada, mozda ode i na -40, -44. Edit: cvrlle je srecni dobitnik. Edited August 15, 20177 yr by Tolaa
August 15, 20177 yr ne sekiraj se. znao sam da ce biti tako, tako da sam i ja sebi dao oduska da napravi neki dobar trejd. neces biti bas u tako veliko zaostatku ;)
August 15, 20177 yr CCC kakvi dogovori se prave ovde. a ja taman dobio nekako jednog geia evo stiže drugi gej, malkineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee istrošio sam sreću sa geiem čestitam ti unapred na pobedi.
August 15, 20177 yr ne sekiraj se. znao sam da ce biti tako, tako da sam i ja sebi dao oduska da napravi neki dobar trejd. neces biti bas u tako veliko zaostatku ;) Nadam se da si dao sebi oduska pre nego sto si procitao moj post, jer ako nisi, a ja aktiviram WC za sta postoji velika mogucnost, to nece biti bas fer s moje strane.
August 15, 20177 yr kad, je ova igra bila fer... :fatom: mada se iskreno nadam da ćeš se primiriti Sent from my E5603 using Tapatalk Edited August 15, 20177 yr by cvrlle
August 15, 20177 yr CCC kakvi dogovori se prave ovde. a ja taman dobio nekako jednog geia evo stiže drugi gej, malkineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee istrošio sam sreću sa geiem čestitam ti unapred na pobedi.
August 15, 20177 yr Author Ова Толаа ем не зна, ем наивна. Да сам на њеном месту тако бих те слатко зајебао да би се и ти насмејао.
August 15, 20177 yr bedno piskaralo... odmah sam prslinovao sa finih -12 da mi ne ode vrednost tima u podrum :( Zašto ti i dalje stoji total transfers 0 <_< Nisi valjda uzeo wc naknadno
August 15, 20177 yr Jesam :(. Oterao sam u sumanuti minus kao jureci da zaradim nesto, a onda sam odlucio da je bolje sa WC da idem Edited August 15, 20177 yr by Lezilebovich
August 15, 20177 yr Ne, pogledaj kod mene, mora da stoji 10. Kod tebe stoji 5. Efit: Odgovor je bio cvrlletu, ali on izbrisao. Edited August 15, 20177 yr by Tolaa