Прслин Posted August 13, 2017 Author Posted August 13, 2017 bedno piskaralo... odmah sam prslinovao sa finih -12 da mi ne ode vrednost tima u podrum :( Ја ове године направио један тим за ППП, други за мини лигу са ортацима. Тамо већ јуче звекнуо вајлд кард, а овде се спремам на -4.
malkin Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 moća pobedio danas stvarno svako igra u premeru, feilduno bruko 1
cvrlle Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 razmozio si se prsline. pucas na neku fifu 2018, ranac i privezak za kljuc?
Bogotac Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Lukaku Miki Rasford DeGea Sviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :ziga: :ziga: :ziga:
jiraiya Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Vilfred Boni ne postoji na fantaziju ili ja ne mogu da ga nadjem ?
Dziber Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Mladicu imate nesto da izjavite? Sent from my Le X620 using Tapatalk Izvinite, mladi gospodine. Shippp > pppremer confirmed.
Remi Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Spasila me stativa Kejna, inače bih izgubio. Cenim da će ova "sreća" da me košta mnogo u narednim kolima.
Tolaa Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Ciji tim su Bitlsi u Premeru? Nepoznato mi je i ime tima i ime menadzera.
Tolaa Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Cestitke Cevapu, ja bas ne umem. Wc nece preziveti do 3. kola.
Calavera Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Ciji tim su Bitlsi u Premeru? Nepoznato mi je i ime tima i ime menadzera. nemam pojma, ali izdominirao me sa sve hegazijem na klupi <_<
adasevic Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Da je Hari imao malo više sreće sad bih bio opušten za gol Lukakare.. Moj pakleni plan sa tri teškaša u napadu možda ipak nije toliko dobar.. Čestitke adaševiću! Hvala :) Izvadi me mancester. Lukaku kapiten i miki kralj... A smorio sam se posle drugog dana jer sam pred pocetak kola hegazija bacio na klupu a danielsa u igru... Vec sam video kako gubim a 15pts na klupi... Srecom lukaku nije tako mislio... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
cvrlle Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Evo spiska za Premer, učlanjeni su boldovani a ostalima šaljem kod na pp. Javljajte ako uočite neki zajeb. Spark - Timmi Topolice UTD - nick1986 Sokolovici UTD - Hudersfield Metalurg Sefild - malkin King City - Calavera Argentina Utd - ducca Buljarica Brothers - Mercuzzio Bobi van kenobi - Ubibobi Petoletka - Sam Spade Lezilebovich City - Lezilebovic Miami Heat - Feindouno 110% - Ruxin leteci magarci - levi Liverpuldjani™ - Behemoth Pokusni Kunici - Gylfi EON - adasevic The Beatles - Spelinea Čuvari Tradicije - zoki Jako do samog kraja - copkillah Trotters Inc. - Moća
Svarog Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 dva meseca priprema... iiiiiiii... 38 poena ukupno. ubiću se. više imam u Draftu gde nema dupliranja pomoću kapitena.
Recommended Posts