Jump to content
IGNORED

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Recommended Posts

Posted

Trčanje nije problem. Mi™ ionako ne trčimo, tako da se tu uklapa. 

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

417

• malkin

208

• Pokojni Ruxin

131

• Moća

126

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ма, даће он 30 ове године, него причамо да ли је кеса или није. :lolol:

Posted

Saznaćemo soon enough 

Posted

1 strašno, nije u Evertonu izdominiro nad Kenjarom, Aguerom Kostom i Aleksisom :isuse:

Posted

Какве везе има у ком тиму је играо са бројем претрчаних километара по утакмици или брзина којом се креће? Да ли ће да трчи брже када пређе у Манјунајтед? Хоће! Јер Мурињо! Али, нема везе, другу ствар сам хтео да кажем:

Лукаку је потпуно други тип играча од Санчеза и Агуера. Од свих наведених је / фудбал менаџерски барбаромедиокритет мод ON / класични target man, док је Коста poacher, а Кејн све то заједно и више ????.

Ако причамо о Лукакари као фантази играчу: цар. Ако причамо о њему као шпицу неког ПЛ тима: имам дозу скепсе да је довољан за титулу. Мислим да су сви са табеле бољи играчи од њега, а да је он јачи од свих њих. Има тај неки податак да је у сусретима са "великом петорком" постигао пар голова у сто утакмица, док је хет триковимс трпао распаде попут Сандерленда и сличних.

Опет, са треће стране, Манјунајтеду је потребан неко да трпа распаде јер већ има ко ће да га меће Челзију и Шитију.

Мој закључак је да је ово вин-вин за све јер ће Кеса™ свима да заврши посао. А Челзи је опасно намагарчен.

Posted

Ако причамо о Лукакари као фантази играчу: цар. Ако причамо о њему као шпицу неког ПЛ тима: имам дозу скепсе да је довољан за титулу. Мислим да су сви са табеле бољи играчи од њега, а да је он јачи од свих њих. Има тај неки податак да је у сусретима са "великом петорком" постигао пар голова у сто утакмица, док је хет триковимс трпао распаде попут Сандерленда и сличних.

Опет, са треће стране, Манјунајтеду је потребан неко да трпа распаде јер већ има ко ће да га меће Челзију и Шитију.

Мој закључак је да је ово вин-вин за све јер ће Кеса™ свима да заврши посао. А Челзи је опасно намагарчен.

Bold 1: Nije. Odmah da kažem. Ali daleko smo mi ove godine završili od titule. 

Bold 2: To nama neverovatno treba. Osnovni problem Uniteda je u glavama i samopouzdanju. Dok protiv Chelskog i Cityja...ume to Mou da zatvori i ovako.

Posted

uuu jebote, ovde se vode ozbiljne diskusije, hiruski precizne analize i statistike a ja tracim vreme na premier topicu  :isuse:

da dodam samo da se pribojavam da ce lukakara podici svoj nivo konstantnosti sad kad je u scumsima i da ce ovaj put ostvariti mnogo bolju saradnju sa mourinhom. ipak bi s godinama to polako trebalo da dolazi na svoje mesto a i nije isti motiv igrati za 2 najbolji klub u engleskoj i drugi najbolji klub u liverpool-u... :fantom:

Posted

uuu jebote, ovde se vode ozbiljne diskusije, hiruski precizne analize i statistike a ja tracim vreme na premier topicu  :isuse:

da dodam samo da se pribojavam da ce lukakara podici svoj nivo konstantnosti sad kad je u scumsima i da ce ovaj put ostvariti mnogo bolju saradnju sa mourinhom. ipak bi s godinama to polako trebalo da dolazi na svoje mesto a i nije isti motiv igrati za 2 najbolji klub u engleskoj i drugi najbolji klub u liverpool-u... :fantom:

mi smo trenutno 6. najbolji klub u Engleskoj. 

Posted (edited)

@цврлле

Тачно.

Мени је он много занимљивија фантази опција у Манјунајтеду где ће да га товаре лоптама него што би био у Челзију, где би разгртао одбрану за Азара и ине.

Оно што је питање свих питања је - да ли узети њега или Кејна? И један и други у тиму од старта могу да буду оверкил јер ништа не остаје за остатак тима, бар док не полуде два мидфилдера од 5.0 или 5.5.

Убацимо ли у ту једначину и Касету™, мислим да долазимо до кључне дилема ове сезоне.

Слажем се и са малкином 100%. :fantom:

Edited by Прслин
Posted

Узбуна! Узбунаааа!!! Атомски с деснаааааа! Узбунаааа! Пожарни, где је пожарни?!!

IMG_2062.jpg

IMG_2063.png

IMG_2064.jpg

IMG_2065.jpg

Posted (edited)

Ове године стартује и званична верзија Драфта. Касне за ППП три-четири године. :fantom:

Разлике између нашег и њиховог драфта је у редоследу бирања. Они иду само горе-доле, нема онога да и у трећем и четвртом кругу креће уназад, али то је зато што су укинули капитена у Драфту, па нема проблема са тиме да пола лиге добија дупле поене Кејна, Азара, Санчеза и Агуера, а друга половина дуплира Захе, Диније и Депаје. Такође, препоручују лиге од 8 чланова, мада подржавају и дупло веће. Има и фазон са заменом играча који фаворизује оне који су имали лошије место у драфту... Занимљиво, све у свему.

Ево детаљније: https://www.premierleague.com/news/427772?sf96151543=1

Edited by Прслин
Posted

5 za heatona, kako da ne. tako sam se onomad isprsio za pantelejmona™ za istu cenu nakon dobre sezone, pa ga je busio kako ko stigne... <_<

Posted

Погба и Кеса заједно у акцији. У ствари, Погба је у акцији, овај други једва да трчкара. :fantom:

https://youtu.be/kJIZqp00fa0

Спаваш ли мирно, Малкине?

Posted

Sent from my iPhone using Tapatalk