August 11, 20177 yr Moja malenkost..Mitar ce da gilja dade ove sezone. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk To, to, biće hit Mitros. Imam i ja Mitraru, da donese ponekad poen-dva sa klupe. Ah, to jedno nepoverenje. Ima da kukaš u ponedeljak kako ti ostalo 10pts na klupi.
August 11, 20177 yr Najžalije mi sto nisam imao hrabrosti da krenem bez one prevare belgijskog dankana fergusona Edited August 11, 20177 yr by Ruxin
August 11, 20177 yr Meni Mitar bio medju orvim pikovima. Ja sam do 6 mozgao pa spicio na kupanje i nisam poneo mob da ne upadnem u iskusenje. Sent from my SM-T365 using Tapatalk
August 11, 20177 yr Ja kockao na Vejna. Sve na Shreka pa sta bude biće. Jedno je vazno a to je da je POCELOOO
August 11, 20177 yr Author Ја одмах избацио Жезуса и узео Вардија. Нисам луд да ми прсне сезона због тог лошег избора. Срећа те нисам оклевао, до сутра ће Варди бити бар 11 милиона. Edited August 11, 20177 yr by Прслин
August 11, 20177 yr Pametno! Jesam sitijevac, ali iskreno treba bežati od našeg napada ove godine. Vidiš da je pepara sve pare spucao na odbranu, ko će bre tu da daje golove
August 12, 20177 yr Mane, Firmino captain i Salah. op op op Prvi put da navijacka ostrascenost donese rezultate
August 12, 20177 yr I ovaj moj protivnik, Dziber, ima Firminja i Manea. Nije da sam sada presrecan zbog njega. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока