Remi Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 (edited) 60 igrača u tri lige, sa savezom koji šljaka, respekt. Ima li nešto slično na srpskom internetu? Malo atmosfere iz svlačionice pred prvi meč. Idemooo Edited August 11, 2017 by Remi
Bogotac Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 (edited) Kun i Isus od pocetka u prvoj postavi,zanimljivo Ja sam pobego od Arsenala,ko zna sta ce biti sa Sancezom,plus na sta ce liciti Ozil Celzi 18 igraca u rosteru Edited August 11, 2017 by Bogotac
John Coltrane Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Jebo me i tviter i ljudi koji kace svoje timove. Opet se uvlace neki crvi sumnje
Moća Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Ko da i bez tvitera toga nema. Imam 2 miliona u kasi i ne znam kako da ih potrosim.
Bogotac Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Ko da i bez tvitera toga nema. Imam 2 miliona u kasi i ne znam kako da ih potrosim.
Прслин Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 Vise nema mesta? Извини, двадесет нас је тачно у трећој. Али ако хоћеш направи сада Четврту дивизију, објави код на топику, па можемо да јавимо познаницима из РЛ који играју фантази да уђу у ту лигу и ако вас буде рецимо више од четворо, Толаа ће да одреди колимо ће људи да испада из Бетона следеће године, а колико ће из те Четврте дивизије да улази у Бетон. Ја бих само поставио услов да се ти који су заинтересовани за промоцију учлане на форум и јаве на топик, ипак је ово и дружење а не само такмичење (Геи је изузетак, он је престао да пише после 15к постова ).
Moća Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Geija bi ja izbacio zato sto je gej ili bolje reci pe*******, s kim ja da se nadgornjavam? Sa kojekakvim raksinima i malkinima? Nije to to. On topic upravo sam 174 put promenio tim i sada imam 1.5 milion u kasi.
Pokojni Ruxin Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Ja sam sebe nekako ubedio da prvo kolo zapravo i nije toliko bitno, pa sad obilazim sajt ceo dan
pantelia Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Prvi igrac koga sam zapljunuo u ovogodisnjem fantaziju je bio Kun. Takodje i jedini cije mesto nije bilo upitno. Danas sam ga iz nepoznatih razloga zamenio Jesusom.
Прслин Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 Три дана нисам променио тим, сада сам направио две измене. Сада активно радим на покушајима да скренем мисли са фантазија како бих избегао даље платкање. Како? Ево, позвао сам драгог пријатеља, локалног пароха, са породицом у госте. Бедак је што му син навија за Ливерпул, а ја нисам узео Манеа.
zoki Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 I ja isto tri dana ne diram, sad bi ceo da menjam.. Jebeš ga, nek ostane, odoh na pivo..
San Epifanio Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Ja juce pogledao, shvatio da ce svako poboljsanje tima na kraju biti tradicionalno po mojim ledjima i odustao. Kako sam ga sastavio kada sam ulazio u ligu, tako ce i biti za prvo kolo. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Gylfi Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Sve neki karakteri ovde, jadni mi koji otvaramo pivo u čast poslednjem satu tumbanja. Jebo sezonu u kojoj Divljakuša preživi više od 2 kola.
Recommended Posts