Calavera Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 proslo kolo najgore u cetiri godine fpla, sad 4 poena od 3 igraca... ko me kleo, nije dangubio™
MancMellow Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Pomesana osecanja. Morata i Azpili nisu uradili nista, ali ni Remijev Hazard kapiten nije uradio nista...
Gylfi Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 dva pocrvenela pacera u odbraniI zamenim jednog Sakhoom koji se povredi u prvom poluvremenu.
Dziber Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 (edited) Mogu samo da cestitam Prolupu, igra covek iskusno 5-4-1. Tih 5 su mu: CS-CS-Monreal-CS-CS. Sanse da ga Uotford i Stoka daju su blizu nule, a ima i dupli Swans-WBA Edited December 9, 2017 by Dziber
Daddy Cool Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Ajde izdrkani Kejne, iživi se, daj 5 golova na rešenu utakmicu pa da upišem još jedan poraz već u subotu u 17.45.
Moća Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Cestitke ubibobiju na izboru kapetana Kejna.Sent from my Le X620 using Tapatalk
malkin Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 opet poraz od nenameštenog tima ovde me secite ako ja budem ovo igrao sl. sezone
John Coltrane Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 4 hours ago, John Coltrane said: Joj ni meni nije bitan draft kad sam ubedljivo prvi, a pobeda u Brodu mi treba kao leba. No ti si traku dao Kejnu, ja Morati tako da ti moja velikodusnost nece ni bit potrebna. Cestitke jos jednom.
ubibobi Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 20 minutes ago, malkin said: ovde me secite ako ja budem ovo igrao sl. sezone Gde,gde!
ubibobi Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 32 minutes ago, Moća said: Cestitke ubibobiju na izboru kapetana Kejna. Sent from my Le X620 using Tapatalk E Motjo ne kenjaj,igras Murinjo da ti pozavidi,defenders 20 pts sa sve bonusima,bice napeto ko kisobran A jeste malo frustrirajuce da sa sve Kenjarom imam samo 3-4 poena vishe
Hobbit slayer Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Nerešeno u meču sa Sekretarom... Ostala su nam dva različita igrača sutra, koji će odlučiti meč... Salah/Coutihno vs Kolašinac/Smalling Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
sekretar Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Nerešeno u meču sa Sekretarom... Ostala su nam dva različita igrača sutra, koji će odlučiti meč... Salah/Coutihno vs Kolašinac/Smalling Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkNek sam ja doveo Speronija i stavio ga na gol umesto Popa, a nista drugo vec da sutra budu utakmice 0-0Sent from my .... using Tapatalk
levi Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 da se daju poeni za onog ko je prvi dotrčao da čestita strelcu bio bih u vrhu overall
Moća Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 E Motjo ne kenjaj,igras Murinjo da ti pozavidi,defenders 20 pts sa sve bonusima,bice napeto ko kisobran A jeste malo frustrirajuce da sa sve Kenjarom imam samo 3-4 poena vishe To bi imalo smisla da mi nije ostao napadac Murinja koji ce sutra da igra ko izadje iz 16 da mu umre majka.Sent from my Le X620 using Tapatalk
Recommended Posts