Прслин Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 Стварно? Нисам, никада не бих рекао да је тако, чак сам спреман да тврдим да се никада пре није десило и да се никада више неће десити и да ми је због таквих оптужби тебе жао, док ме због мене ме душа боли.
Moća Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Raksine jbt pa ti si bas zapeo da me pobedis majka mu stara!
Pokojni Ruxin Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Ma da, najebao si sad kad otamendi zabije još 2 komada
Прслин Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 Eм Вест Хем више не води, ем губим за 1 ако овако остане јер Жезус капитен није стартовао од почетка.
Прслин Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 Честитке лидеру, има Силву и поштено ме добио.
San Epifanio Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Vodim protiv Clever Bastarda 12 pts razlike, pred Siti - Vest Hem. Ja imam Sterlinga, a on, pogadjate, Otamendija i Silvu... Cestitke
Dziber Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Ulazi Feinundinjo, dobije li karton ne igra protiv Uniteda
ubibobi Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 18 hours ago, ubibobi said: Ih ko' da ne znas. Aguero i Sterling igraju iz prostog razloga da bi stigli mojih 30+ razlike...i to po sesti put ove sezone Da moze da se kladi na takav rasplet,stavio bih sigurno ozbiljniju uplatu U borbi za goli opstanak tesko je biti dostojanstven,kako u pobedi tako i u porazu
Svarog Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 (edited) ulazim u zadnju utakmicu sa nesto malo poena prednosti i Davidom Silvom, na protivnika koji ima Aguera kapitena, Sanea i De Bruynea. i David Silva jedini da gol... i pobedim... Edited December 4, 2017 by Svarog
Recommended Posts