December 3, 20177 yr Author Стварно? Нисам, никада не бих рекао да је тако, чак сам спреман да тврдим да се никада пре није десило и да се никада више неће десити и да ми је због таквих оптужби тебе жао, док ме због мене ме душа боли.
December 3, 20177 yr Author Eм Вест Хем више не води, ем губим за 1 ако овако остане јер Жезус капитен није стартовао од почетка.
December 3, 20177 yr Vodim protiv Clever Bastarda 12 pts razlike, pred Siti - Vest Hem. Ja imam Sterlinga, a on, pogadjate, Otamendija i Silvu... Cestitke
December 4, 20177 yr 18 hours ago, ubibobi said: Ih ko' da ne znas. Aguero i Sterling igraju iz prostog razloga da bi stigli mojih 30+ razlike...i to po sesti put ove sezone Da moze da se kladi na takav rasplet,stavio bih sigurno ozbiljniju uplatu U borbi za goli opstanak tesko je biti dostojanstven,kako u pobedi tako i u porazu
December 4, 20177 yr ulazim u zadnju utakmicu sa nesto malo poena prednosti i Davidom Silvom, na protivnika koji ima Aguera kapitena, Sanea i De Bruynea. i David Silva jedini da gol... i pobedim... Edited December 4, 20177 yr by Svarog