Behemoth Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 50 minutes ago, ubibobi said: Proslo kolo Azar cpt. a Kenjara vice,ovo kolo obrnuto...ko ne zna,ne zna Bez obzira, izgleda da će ti biti dovoljno za pobedu u H2H.
ubibobi Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 (edited) 14 minutes ago, Behemoth said: Bez obzira, izgleda da će ti biti dovoljno za pobedu u H2H. Ne znas sa kim imas posla,neka ti Prslin objasni,ocekuj het trik Kuna na Rahimove asist...videses Edited December 2, 2017 by ubibobi
lazni Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Imam 5 igrača u sukobu vengera i specijalnog, valjda bude 0:0, uz bonus za sančeza. Pozdrav za upravu beton lige uz želju da gabrijel preskoči sutrašnji meč .
Pokojni Ruxin Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 4 hours ago, Moća said: Raksine sto nisi stavio ceo tim iz Sitija. Odgovorio muslin Odra me pošteno inače, svaka čast. Jes da je jedno od onih obrnutih kola u kojima malkina ima duplo više poena od normalnih ljudi, ali ajd sad
malkin Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 2 hours ago, Ruxin said: Odgovorio muslin Odra me pošteno inače, svaka čast. Jes da je jedno od onih obrnutih kola u kojima malkina ima duplo više poena od normalnih ljudi, ali ajd sad fantazi avangarda ftw, patite
Dziber Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Auuu vidi ti Malkina, cak je i Sigija doveo...
Прслин Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 https://twitter.com/ManCity/status/937335622255153157
malkin Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Sterling, Sane, Aguero... tako se ne piše Jesus
Прслин Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 Капитен на клупи, а јурим 7 бодова и све што ће да узне Силва. И после ме питају зашто мрзи Гладиолу? Којом логиком је њему Жезус на клупи, а Агуеро игра? Дебил.
pantelia Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Mislim da mi je ovo najgore kolo u zivotu. 2 asistencije i to je sve.
ubibobi Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 9 minutes ago, Прслин said: Капитен на клупи, а јурим 7 бодова и све што ће да узне Силва. И после ме питају зашто мрзи Гладиолу? Којом логиком је њему Жезус на клупи, а Агуеро игра? Дебил. Ih ko' da ne znas. Aguero i Sterling igraju iz prostog razloga da bi stigli mojih 30+ razlike...i to po sesti put ove sezone Da moze da se kladi na takav rasplet,stavio bih sigurno ozbiljniju uplatu
Прслин Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 Тебе ми је жао, али због мене ме душа боли.
ubibobi Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 (edited) 10 minutes ago, Прслин said: Тебе ми је жао, али због мене ме душа боли. Jel' si primetio da se skoro svaki nas razgovor tako zavrsi Bas bedak... Edited December 3, 2017 by ubibobi
Recommended Posts