Calavera Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 imamo li mi uopste negde listu proslosezonskih ucesnika u sve tri lige?
cvrlle Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 treba nam screenshot donjeg dela broda i gornjeg betonskog da bi napravili playoff duel za popunu lebronovog mesta ili jednostavno da se lebron vrati i prestane da nam komplikuje zivote...
Behemoth Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Nema, čim se Prslin vratio, odmah je nastalo rasulo. Lige se otvaraju bez bilo kakvog reda, svi mogu u sve lige, neregularnost a sezona još nije ni počela.
milan037 Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Прво питање,прошле сезоне сам у Броду био 6. ,јел и даље ту играм? Друго,шта је са Азаром,видим да пише да има повреду,да ли ће се опоравити? Sent from my SM-J7108 using Tapatalk
crtamOrasi Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 iskreirah brod. neka se jave saputnici radi ukrcavanja Upadam i ja.
cvrlle Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 razmisljam da promenim ime ekipe u fk brodarac ali mi je frka da me kokeza ne vija po sudovima
cvrlle Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 (edited) pa prslin je glavni dundjer. kod njega su i alat i materjali za beton Edited July 14, 2017 by cvrlle
Redoran Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 (edited) Ко је следећи за укрцавање у Брод? Причао ми је убибоби о неким епским биткама у Бетону и да је један актер замало промовисан, па се и обрадовао што је остао са ривалом у лиги. Је л' он тај што ће прећи? Ja sam taj nemač pojma koji je zamalo promovisan a Allah dž.š. mi je svedok da u Brod neću otići za zelenim stolom već samo i isključivo nakon epskih bitaka sa Svarog-begom i ostalim nevernicima. Shodno tome, u Brodu neka ostane onaj što bi trebalo da igra baraž sa mnom. Ja odoh da naoštrim yatağan. Edited July 14, 2017 by Redoran
Azdaja Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Udaram u bubnjeve na brodu, dok marva veselo vesla. Dajte finalnu listu ako boga mora znate..
Прслин Posted July 14, 2017 Author Posted July 14, 2017 Ja sam taj nemač pojma koji je zamalo promovisan a Allah dž.š. mi je svedok da u Brod neću otići za zelenim stolom već samo i isključivo nakon epskih bitaka sa Svarog-begom i ostalim nevernicima. Shodno tome, u Brodu neka ostane onaj što bi trebalo da igra baraž sa mnom. Ja odoh da naoštrim yatağan. Tакви нам момци требају у Бетону! Од следеће сезоне има да тражимо право прве бетонске ноћи од напарфимисаних мекушаца који ће се породити из фенси лига к'о Брегине срне на снијегу па ће да се труде да забораве ако могу.
Recommended Posts