Grandilof Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Ma ovo ce da bude i gore nego prosle godine... Sent from my SM-A510F using Tapatalk Link to comment
Garnirung Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 (edited) Sky iz momenta sjebo tv rejtinge bar za 30 posto edit: Daj kraći prolog, jbt Edited July 1, 2017 by Garnirung Link to comment
freakns Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 katastrofa Portea, skoro je od Quintane bio sporiji ja inace glasao za Arua, kada se vec Nibali preselio na Vueltu... naravno da je Sky oma unakazio trku i naravno da ce Froome da pobedi, i to ce se vidi na sedmoj etapi. prvo teze brdo, cenim da ce mozda Quintana da isprati, ostali ce da dobiju jos 30+ sec na vec 35 i vise koliko zaostaju. Link to comment
Čutura Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 ja sam se bas smorio, zamenim contadora za valverdea u zadnji cas i ovaj odustane pre nego sto je i pocelo :( Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted July 2, 2017 Author Share Posted July 2, 2017 Danas se ide od Dizeldorfa do Liježa. Na takvoj ruti našli su valjda jedini ravni put, bez ijednog brda, tako da nas očekuje sprinterska etapa. Zašto bi išao kroz Belgiju i napravio ovakvu etapu ne znam... Samo da sve prodje bez padova danas, ostalo je manje bitno. Link to comment
Grandilof Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 (edited) Valverdeu otisla casica kolena, nocas operisan 3-4 sata, zavrsio u 5 ujutru, polomio kost u stopalu, dobrane posekotine i ako cuh dobro sportskog direktora proveravaju mu i prsljenove. :( Inace 11 pobeda ove sezone, bas steta, na pocetku sezone sta god sam gledao on prvi, Contador drugi. :P Edited July 2, 2017 by Grandilof Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted July 2, 2017 Author Share Posted July 2, 2017 Bezveze :( Vrlo moguce kraj karijere za njega Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted July 2, 2017 Author Share Posted July 2, 2017 Jako loše vrijeme, nadam se da nece biti padova. Inače, Luke Durbridge odustao Link to comment
Grandilof Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 Froome pao u grupi, izgleda bez posledica. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted July 2, 2017 Author Share Posted July 2, 2017 Nije bas bez posledica, ali nadam se da nece biti prevelikih i da nece uticati na trku. I on i Bardet pali. Link to comment
Grandilof Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 Nije bas bez posledica, ali nadam se da nece biti prevelikih i da nece uticati na trku. I on i Bardet pali. Delovalo na prvi pogled, posle kad su priblizili kameru malo, ima ogrebotina. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted July 2, 2017 Author Share Posted July 2, 2017 Pinot vec otpada. Znaci, jure se etape i mozda tackasta majica. Mada prije samo etape, jer Giro.. Link to comment
barrcode Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 bio danas posle dosta godina ponovo na Tour-u i to uspeo da vidim 2 prolaza grupe. Link to comment
Grandilof Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Uf, porazbijase se na kraju, videcemo posledice. Koliko vidim Cav je grdno prosao, onde mi sumnjivo da ga je Sagan i malo laktom zakacio. Link to comment
Recommended Posts