duda Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 nisikori out zasluženo, igrao je jadno, kao da mu nije bilo dobro konjuh bije bitku sa cibulkovom koja mi je odvratna za sve pare
ivy Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 skroz su mi slatke ove dve male hrvatice Vekic i Konjuh samo steta za Vekic juce,jako dobar mec
duda Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 ova mala talijanka đorđi, je mnogo gadna protivnica na travi ostapenko je neiskusna, mogla bi danas da ispadne
Jozef K. Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Nažalost ispala je Đorđi. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
duda Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 (edited) da, baš kada sam rekla da je dobra, ona se raspala potpuno ista stvar se dogodila i u drugom setu, imala osetnu prednost i izduvala smešna scena, nakon što je njen totalni raspada već bio evidentan, otac serđo se 'vato za glavu :D ali tačno je bilo za ''popizdit'' njenim navijačima imala oba seta u rukama i onda raspad definitivno je glava ono što odvaja šampione nadal sjajan mrka kapa ovde noletu za titulu, mislim, ako i prođe sledeće kolo koje su kvote za taj meč ? Edited July 7, 2017 by dùda
Timmy Posted July 7, 2017 Author Posted July 7, 2017 Za Novaka? 1.06 i 10. Zimonja ispao u prvom kolu miksa.
Recommended Posts