kud u maglu Simoviću Posted September 25, 2019 Author Posted September 25, 2019 Zmajevi će danas biti lišeni pomoći trenera Radomira Kokovića koji je odsutan zbog PRO licence. prvo škola, pa sve ostalo
ZokiAsov Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Ma dobili bi ih vozdovcani i bez trenera, ali tesko ce zaustaviti bokija nikolica glavnog terzinog igraca
BWA Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 jos da su glodjovic i majo vujovic pomocnici, pukla bi petarda na krovu. nema te odbrane koja moze da odoli ovoj trojici virtuoza u navali.
levi Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 (edited) nije valjda neko zlonamerno preneo dezonformaciju Edited September 25, 2019 by levi
harper lee Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 5 minutes ago, levi said: nije valjda neko zlonamerno preneo dezinformaciju Jok i nije. Mnogo su simpaticni ovi grobari koji gore na politici padaju u nesvest od SNS-a i SPS-a, iskoriste priliku da svako malo nacelno i reda radi opljunu po Vucelicu, a veruju bukvalno u svaku laz koju izusti i ovde ih repliciraju od iznemoglosti. Taj projekat pravljenja zrtve od Partizana i bavljenja svakom Zvezdinom utakmicom, pre, za vreme i posle njenog odrzavanja, je dugogodisnji projekat i nece se tako lako zaustaviti. Iskreno se nadam da Zvezda vec polako formira svoj propagandni tim u sastavu DJ Vucicevic - Djuka Bizon - Zeljko Mitrovic, kako bi se na adekvatan (dakle, podjednako odvratan, beskrupulozan i mafijaski) nacin odgovorilo na sve ove svinjarije.
kud u maglu Simoviću Posted September 25, 2019 Author Posted September 25, 2019 ono gore je bio kvot sa mocarta ja znam da je prilično aprijatno navijati za vučićevu zvezdu, i da je pojedincima teško zbog toga. šta da vam kažem, strpite se ničija nije do zore gorela neće ni vučićeva
MiddleClass Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 +1 Srecom imamo Vucicev Partizan pa mozemo da uzivamo na jna i u areni kao protivnici rezima.
kud u maglu Simoviću Posted September 25, 2019 Author Posted September 25, 2019 hvala, ali nije da vas željeno iščekujemo
harper lee Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 37 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ono gore je bio kvot sa mocarta ja znam da je prilično aprijatno navijati za vučićevu zvezdu, i da je pojedincima teško zbog toga. šta da vam kažem, strpite se ničija nije do zore gorela neće ni vučićeva Svakako nije neprijatnije od toga da zivis u Vucicevoj Srbiji gde jedan ratni zlocinac, umesto da okajava grehe u zatvoru, upravlja fudbalskim klubom Partizan.
Azdaja Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Aj prvo da rešimo vašeg, već je osudjivan, odradio deo kazne a i zna za nanogicu.
kud u maglu Simoviću Posted September 25, 2019 Author Posted September 25, 2019 6 minutes ago, harper said: Svakako nije neprijatnije od toga da zivis u Vucicevoj Srbiji gde jedan ratni zlocinac, umesto da okajava grehe u zatvoru, upravlja fudbalskim klubom Partizan. svako nosi svoj krst mi miloradov, vi aleksandrov čiji je teži, nije teško reći
harper lee Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Just now, Azdaja said: Aj prvo da rešimo vašeg, već je osudjivan, odradio deo kazne a i zna za nanogicu. S nasim (Dzajom) smo probali pa se nije primilo, vreme je da se preselimo na drugu stranu brda. Uostalom, neki prioriteti moraju da se znaju, za ovo gde i kako trenutno zivimo i kako nam zemlja izgleda Vucelic je verovatno najodgovorniji od svih koji su jos uvek zivi. Da se svi zlikovci, mafijasi, lopovi i slicne sakalude koji se vrte po sportu stave na gomilu, svi zajedno nisu napravili toliku stetu Srbiji koliku je napravio Milorad Vucelic. A pravi je jos uvek. Uporedjivati nekakvog Zvezdana Terzica, sitnog lopova i mesetara, sa tim preispoljnim zlom koje vama upravlja klubom je groteskno.
Milosh76 Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Mi priznajemo da je generalni direktor FKCZ Zvezdan Terzic i lopov i demagog i lazov i kriminalac... a nisam primetio da neko bilo sta slicno govori o Vucelicu koji je sve to samo jos gore, on je ratni zlocinac, bukvalno! Ko je ziveo i pamti 90te tesko da to moze da ospori
harper lee Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: svako nosi svoj krst mi miloradov, vi aleksandrov čiji je teži, nije teško reći O tome mozemo da pricamo kad Aleksandar dobije zvanicnu funkciju u klubu. Do tada vi nosite Miloradov krst, mi ne nosimo Aleksandrov. Uostalom, preko tog istog Milorada vi nosite Aleksandrov krst verovatno vise nego sto ga mi nosimo, samo lazete sebe da ste nesto drugo.
Recommended Posts