Jump to content

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

Jucerasnja. "Prava prvenstvena" :D

Kosan smeker! :D

On 11.12.2018. at 12:45, MiddleClass said:

Kosan smeker! :D

Kosan....kao Generalni :violina:

Nije mi jasno zašto se nije odložilo ovo kolo I završilo mučenje sa cirkus koky ligom. Lepo nastaviš u februaru i laku noć, ne zna se šta je gore bilo u poslednja tri dana, a pitaju se gde su navijači/gledaoci... 

Jedino što je impresivno jeste činjenica da fudbal ne umire pored svih sranja koja se dešavaju u zadnjih 25 godina 

Upravni odbor Dinama iz Vranja doneo je odluku da potpredsednik kluba postane pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas piše Sportski žurnal. 

Gospodin Vuksanović!:Hail:

greska

Edited by Milosh76

igtXN61.jpg

Koji je njemu interes(čika Miši :D) da Ide u ono leglo mafijasa i rasula?! 

• Author

ne ide u ns

ne daju mu “navijači”

Još jedan dokaz o blatu. 20 godina nije tamo trenirao i sad neki "ultrasi" blokiraju. Žali bože. 

• Author

oslobodilo dragišu

:rolf:

• 2 weeks later...

Srpski fudbalski stručnjak Milovan Rajevac dobio je otkaz na mestu selektora reprezentacije Tajlanda posle poraza od Indije sa 4:1 na Kupu Azije.

Rajevac je smenjen posle samo jedne utakmice na turniru, iako Tajland nije izgubio sve šanse za prolaz, jer ga čekaju dueli sa Bahreinom i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=23

Predsednik Fudbalskog saveza Tajlanda Somjot Pompanmuang odlučio je da Rajevca zameni Sirisakom Jotkahaktajijem, jer smatra je da stručni štab odgovoran za visok poraz u duelu sa Indijom.

:Jova:

Realno sramota, Thai fudbal je za taj deo sveta najbolje organizovan i ima najbolju školu fudbala. 

Gledao sam pre par meseci derbi Indijske lige, hteo sam da se upucam nakon 15 minuta