nikolani80 Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 I mi primecujemo neverovatnu nepobedivost i nedostupnost mocne zvezde. Hoces dokaze....(bili crni sad malo mi). Da li sme neko da uzme trofej osim blizanaca?
Nikodije Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 (edited) 3 minutes ago, nikolani80 said: I mi primecujemo neverovatnu nepobedivost i nedostupnost mocne zvezde. Hoces dokaze....(bili crni sad malo mi). Da li sme neko da uzme trofej osim blizanaca? Odlično primećuješ. Istina, u vučićevoj srbiji samo neki vučićev dobar pajtaš može da uzme trofej, recimo tončev i recimo kup, titulu vam ipak neće dati, dovoljno vam je drugo mesto Edited December 6, 2018 by Nikodije
Constantin Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 7 minutes ago, Nikodije said: @constantin A koju vrstu konkretnosti želiš? Da ti podastrem dokaze da je voždovac- radnički namešteno, ili da ućutim zauvek ako ne mogu? Ako se sećaš, sve je počelo od kad sam ja mislio da ti tvrdiš da je utakmica nameštena, a nisi gledao utakmicu. Odatle i ono "sigurno je naeštaljka jer Radnički je to" ...
Constantin Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 14 minutes ago, Jozef K. said: Ali fenomenalno je da imate potrebu da im objasni te da je ovaj Radnički debelo forsiran klub. Još kad se doda da su predsednik i trener Tončev i Lalatović, onda su forsirano govno. To nije lepo....i poprilično je navaspitano. Jozefe K..šta je ovo K ?
Filozof manijak Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 4 minutes ago, Constantin said: To nije lepo....i poprilično je navaspitano. Jozefe K..šta je ovo K ? Jesi čitao Kafkin "Proces"?
Constantin Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 8 minutes ago, Filozof manijak said: Jesi čitao Kafkin "Proces"? Jesam, ali sam i pratio Skupštinu....bolje je da pitam.
Real sa Nišave Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Mrzi me da citam unazad Tihi Don iznad, će mi kaže neko u jednu rečenicu sta hoće sad Prestoničari
Constantin Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 1 minute ago, Real sa Nišave said: Mrzi me da citam unazad Tihi Don iznad, će mi kaže neko u jednu rečenicu sta hoće sad Prestoničari Siže ti je na ovoj stranici...u principu, nema gorih od nas, namestili smo sve i nerviramo ih što potežemo prošlo vreme...Ja sam samo tvrdio da protiv Voždovca nije namešteno, ali default je neprocenljiv i neprevaziđena katgorija. Oni bi da kenjaju po nama, a mi imamo pravo da ćutimo...
W.F.C. Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Ja samo vidim da zvezdu niko ne sme da pobedi, samo dva kluba joj se suprotstavljaju. Da li nam je dovoljan kup i drugo mesto? Ne, nije. Hocemo i uzecemo titulu, sad ili uskoro, vrlo uskoro.
Jozef K. Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 To nije lepo....i poprilično je navaspitano. Jozefe K..šta je ovo K ? Proces, KafkaNevaspitano je i krasti, pa se mnogo krade.
W.F.C. Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 2 minutes ago, Jozef K. said: Proces, KafkaNevaspitano je i krasti, pa se mnogo krade. Pa ima tome sad vec vise od 70 godina.
Constantin Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 2 minutes ago, Jozef K. said: Proces, Kafka Nevaspitano je i krasti, pa se mnogo krade. Ovo je već neozbiljno.....
Real sa Nišave Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 1 hour ago, Constantin said: Siže ti je na ovoj stranici...u principu, nema gorih od nas, namestili smo sve i nerviramo ih što potežemo prošlo vreme...Ja sam samo tvrdio da protiv Voždovca nije namešteno, ali default je neprocenljiv i neprevaziđena katgorija. Oni bi da kenjaju po nama, a mi imamo pravo da ćutimo... Lopovi viču držte lopova.
Constantin Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 17 minutes ago, Real sa Nišave said: Lopovi viču držte lopova. Mogu da nas vređaju...to je valjda taj PPP humor...a mi smo forsirana govna. I onda ti dođe moderator i kaže...e od sad nećemo više, ali..... Kakva skupština opskurnih likova
Recommended Posts