December 6, 20186 yr I mi primecujemo neverovatnu nepobedivost i nedostupnost mocne zvezde. Hoces dokaze....(bili crni sad malo mi). Da li sme neko da uzme trofej osim blizanaca?
December 6, 20186 yr 3 minutes ago, nikolani80 said: I mi primecujemo neverovatnu nepobedivost i nedostupnost mocne zvezde. Hoces dokaze....(bili crni sad malo mi). Da li sme neko da uzme trofej osim blizanaca? Odlično primećuješ. Istina, u vučićevoj srbiji samo neki vučićev dobar pajtaš može da uzme trofej, recimo tončev i recimo kup, titulu vam ipak neće dati, dovoljno vam je drugo mesto Edited December 6, 20186 yr by Nikodije
December 6, 20186 yr 7 minutes ago, Nikodije said: @constantin A koju vrstu konkretnosti želiš? Da ti podastrem dokaze da je voždovac- radnički namešteno, ili da ućutim zauvek ako ne mogu? Ako se sećaš, sve je počelo od kad sam ja mislio da ti tvrdiš da je utakmica nameštena, a nisi gledao utakmicu. Odatle i ono "sigurno je naeštaljka jer Radnički je to" ...
December 6, 20186 yr 14 minutes ago, Jozef K. said: Ali fenomenalno je da imate potrebu da im objasni te da je ovaj Radnički debelo forsiran klub. Još kad se doda da su predsednik i trener Tončev i Lalatović, onda su forsirano govno. To nije lepo....i poprilično je navaspitano. Jozefe K..šta je ovo K ?
December 6, 20186 yr 4 minutes ago, Constantin said: To nije lepo....i poprilično je navaspitano. Jozefe K..šta je ovo K ? Jesi čitao Kafkin "Proces"?
December 6, 20186 yr 8 minutes ago, Filozof manijak said: Jesi čitao Kafkin "Proces"? Jesam, ali sam i pratio Skupštinu....bolje je da pitam.
December 6, 20186 yr Mrzi me da citam unazad Tihi Don iznad, će mi kaže neko u jednu rečenicu sta hoće sad Prestoničari
December 6, 20186 yr 1 minute ago, Real sa Nišave said: Mrzi me da citam unazad Tihi Don iznad, će mi kaže neko u jednu rečenicu sta hoće sad Prestoničari Siže ti je na ovoj stranici...u principu, nema gorih od nas, namestili smo sve i nerviramo ih što potežemo prošlo vreme...Ja sam samo tvrdio da protiv Voždovca nije namešteno, ali default je neprocenljiv i neprevaziđena katgorija. Oni bi da kenjaju po nama, a mi imamo pravo da ćutimo...
December 6, 20186 yr Ja samo vidim da zvezdu niko ne sme da pobedi, samo dva kluba joj se suprotstavljaju. Da li nam je dovoljan kup i drugo mesto? Ne, nije. Hocemo i uzecemo titulu, sad ili uskoro, vrlo uskoro.
December 6, 20186 yr To nije lepo....i poprilično je navaspitano. Jozefe K..šta je ovo K ? Proces, KafkaNevaspitano je i krasti, pa se mnogo krade.
December 6, 20186 yr 2 minutes ago, Jozef K. said: Proces, KafkaNevaspitano je i krasti, pa se mnogo krade. Pa ima tome sad vec vise od 70 godina.
December 6, 20186 yr 2 minutes ago, Jozef K. said: Proces, Kafka Nevaspitano je i krasti, pa se mnogo krade. Ovo je već neozbiljno.....
December 6, 20186 yr 1 hour ago, Constantin said: Siže ti je na ovoj stranici...u principu, nema gorih od nas, namestili smo sve i nerviramo ih što potežemo prošlo vreme...Ja sam samo tvrdio da protiv Voždovca nije namešteno, ali default je neprocenljiv i neprevaziđena katgorija. Oni bi da kenjaju po nama, a mi imamo pravo da ćutimo... Lopovi viču držte lopova.
December 6, 20186 yr 17 minutes ago, Real sa Nišave said: Lopovi viču držte lopova. Mogu da nas vređaju...to je valjda taj PPP humor...a mi smo forsirana govna. I onda ti dođe moderator i kaže...e od sad nećemo više, ali..... Kakva skupština opskurnih likova