Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

I mi primecujemo neverovatnu nepobedivost i nedostupnost mocne zvezde. Hoces dokaze....(bili crni sad malo mi). Da li sme neko da uzme trofej osim blizanaca?

Posted (edited)
3 minutes ago, nikolani80 said:

I mi primecujemo neverovatnu nepobedivost i nedostupnost mocne zvezde. Hoces dokaze....(bili crni sad malo mi). Da li sme neko da uzme trofej osim blizanaca?

Odlično primećuješ. 

Istina, u vučićevoj srbiji samo neki vučićev dobar pajtaš može da uzme trofej, recimo tončev i recimo kup, titulu vam ipak neće dati, dovoljno vam je drugo mesto

Edited by Nikodije
Posted
7 minutes ago, Nikodije said:

@constantin

A koju vrstu konkretnosti želiš? Da ti podastrem dokaze da je voždovac- radnički namešteno, ili da ućutim zauvek ako ne mogu?

Ako se sećaš, sve je počelo od kad sam ja mislio da ti tvrdiš da je utakmica nameštena, a nisi gledao utakmicu. Odatle i ono "sigurno je naeštaljka jer Radnički je to" ...

Posted
14 minutes ago, Jozef K. said:

Ali fenomenalno je da imate potrebu da im objasni te da je ovaj Radnički debelo forsiran klub. Još kad se doda da su predsednik i trener Tončev i Lalatović, onda su forsirano govno.

To nije lepo....i poprilično je navaspitano. Jozefe K..šta je ovo K ? 

Posted
4 minutes ago, Constantin said:

Jesi čitao Kafkin "Proces"?

Posted
8 minutes ago, Filozof manijak said:

Jesi čitao Kafkin "Proces"?

Jesam, ali sam i pratio Skupštinu....bolje je da pitam.

Posted

Mrzi me da citam unazad Tihi Don iznad, će mi kaže neko u jednu rečenicu sta hoće sad Prestoničari 

Posted
1 minute ago, Real sa Nišave said:

Mrzi me da citam unazad Tihi Don iznad, će mi kaže neko u jednu rečenicu sta hoće sad Prestoničari 

Siže ti je na ovoj stranici...u principu, nema gorih od nas, namestili smo sve i nerviramo ih što potežemo prošlo vreme...Ja sam samo tvrdio da protiv Voždovca nije namešteno, ali default je neprocenljiv i neprevaziđena katgorija. Oni bi da kenjaju po nama, a mi imamo pravo da ćutimo...

Posted

Ja samo vidim da zvezdu niko ne sme da pobedi, samo dva kluba joj se suprotstavljaju. Da li nam je dovoljan kup i drugo mesto? Ne, nije. Hocemo i uzecemo titulu, sad ili uskoro, vrlo uskoro.

Posted
Proces, Kafka

Nevaspitano je i krasti, pa se mnogo krade.
Posted
2 minutes ago, Jozef K. said:

Proces, Kafka

Pa ima tome sad vec vise od 70 godina.

Posted
2 minutes ago, Jozef K. said:

Proces, Kafka

Ovo  je već neozbiljno.....

Posted
1 hour ago, Constantin said:

Siže ti je na ovoj stranici...u principu, nema gorih od nas, namestili smo sve i nerviramo ih što potežemo prošlo vreme...Ja sam samo tvrdio da protiv Voždovca nije namešteno, ali default je neprocenljiv i neprevaziđena katgorija. Oni bi da kenjaju po nama, a mi imamo pravo da ćutimo...

Lopovi viču držte lopova.

Posted
17 minutes ago, Real sa Nišave said:

Lopovi viču držte lopova.

Mogu da nas vređaju...to je valjda taj PPP humor...a mi smo forsirana govna. I onda ti dođe moderator i kaže...e od sad nećemo više, ali..... Kakva skupština opskurnih likova :isuse: