Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Kolina verovatno ne bi svirao ni gol aut prilikom onog Kanginog gola od pre nekog derbija. :fantom:

Posted
1 minute ago, MiddleClass said:

rsb utisao ppp! :hail:

:fantom:

vlasi se dosetili, u doba yt citat iz radio emisije

čekamo treska da potvrdi

Posted
6 minutes ago, levi said:

bio je Ben iza Borjana, zašto izmišljaš?

Ne umes da citas ili je posredi nesto drugo? Lepo pise u mom postu da na loptu trce igrac Napretka i jedan zvezdin igrac. Ali u tom trenutku se ne zna ko ce doci do lopte, dakle Borjan je poslednji igrac odbrane i ovo je cist, potpuno jasan crveni karton. Vidi se i po reakciji Bena, ukopao se i ceka kaznu za svog golmana kad ono... :)

Posted
5 minutes ago, mozzer said:

Ne umes da citas ili je posredi nesto drugo? Lepo pise u mom postu da na loptu trce igrac Napretka i jedan zvezdin igrac. Ali u tom trenutku se ne zna ko ce doci do lopte, dakle Borjan je poslednji igrac odbrane i ovo je cist, potpuno jasan crveni karton. Vidi se i po reakciji Bena, ukopao se i ceka kaznu za svog golmana kad ono... :)

Ajd pogledaj isti snimak oko 2:50  tu gde se igrac unosi sudiji u lice i gde ga ovaj smiruje...

Posted (edited)
8 minutes ago, mozzer said:

pa piše da je Borjan poslednji igrač odbrane, a u stvarnosti je Ben iza Borjana, zato pitam čemu izmišljanje, kad se vidi sve na snimku

Edited by levi
Posted

Okej, nije za crveni (iskreno lakse mi je ovako), ne znam zasto je tako tesko reci kada je nesto potpuno ocigledno

Posted

k3ox7c.jpg

Vrlo smo se usrali od njihovog štrajka

Baš će da nas zajebu

Posted
Just now, mozzer said:

Okej, nije za crveni (iskreno lakse mi je ovako), ne znam zasto je tako tesko reci kada je nesto potpuno ocigledno

ne znam što ti je teško, kad je očigledno Zvezdin igrač iza Borjana. to što ti uzimaš neki raniji trenutak kada je golman poslednji u odbrani to nema veze, golmanu je to u opisu radnog mesta. ali kada ga pogodi lopta u ruku, Ben je iza njega

Posted
4 minutes ago, April said:

k3ox7c.jpg

Vrlo smo se usrali od njihovog štrajka

Baš će da nas zajebu

možda uvedu sudije iz inozemstva da sude

čekaju se potvrde mrakića, jovanetića i maja vujovića

Posted
8 minutes ago, levi said:

ne znam što ti je teško, kad je očigledno Zvezdin igrač iza Borjana. to što ti uzimaš neki raniji trenutak kada je golman poslednji u odbrani to nema veze, golmanu je to u opisu radnog mesta. ali kada ga pogodi lopta u ruku, Ben je iza njega

:ziga:

Posted
9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

možda uvedu sudije iz inozemstva da sude

+1

Kolinu!

Posted
9 minutes ago, mozzer said:

:ziga:

hoćeš i to da analiziraš? evo, vidi se da sklanja ruku kad ga je pogodila lopta

Posted

Ma hbe mi se nego mi je smesno da se brani neodbranjivo... pobedila bi Zvezda svakako, to nije bitno uopste....

Posted

smešno je što si i dalje ubeđen u nešto što si izmaštao, iako se na snimcima vidi nešto drugo