Jump to content

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

grubo prekinuta serija Kragujevca 7 pobeda za redom u prvenstvu,

kao prošle godine Novi Pazar, prvo 7 pobeda, a posle 7 poraza, obe prekinute protiv Zvezde

Edited by levi

Izmicao mi je Kg svo ovo vreme jer su njihove utakmice konstantno po nekim idiotskim terminima, tipa 14h radnim danom i juče konačno uzmem da ih gledam, i naravno krš su. Kako li su vezali tih 7 pobeda evo ne znam, nije nam liga baš takvo sranje. 

• Author

Како Дневник ексклузивно сазнаје, нови потпредседник ФК Војводина биће бизнисмен Милан Мандарић (85), амерички држављанин српског порекла, власник престижних компанија у САД, Like korporejšn и Sanmine, које развијају производњу високе технологије.

https://www.dnevnik.rs/sport/vosin-kutak/dnevnik-ekskluzivno-saznaje-milan-mandaric-potpredsednik-fk-vojvodina-24-03-2024#google_vignette

Sanmina has a market cap or net worth of $3.42 billion as of March 22, 2024. Its market cap has increased by 1.24% in one year.

Edited by Milosh76

• Author

proglasilo ga

Sad zovu i Tadića. Ne deluje mi baš realno da će Turci da ga puste.

Novi Pazar u pregovorima sa Stevanovićem da zameni Matića. Ako danas puknu od Čuke, turbo pregovori.

Jedva cekam strucnu analizu da mi neko objasni kako je ovo penal za..... nase u Ivanjici :ph34r:

Ajmo terzo Madjio.... OFK - Smederevo 1:2 (1:0)

Treba popuniti bufzet u Ljutice Bogdana.

• Author
1 hour ago, WTID said:

Ajmo terzo Madjio.... OFK - Smederevo 1:2 (1:0)

Treba popuniti bufzet u Ljutice Bogdana.

zanimljivo je bilo i u odžacima

navijači vs nedimović 5:2

ne verujem da će tekstilac da izgura do kraja, prosto nema svrhe da igraju prvu ligu pored živog iemtea. zanimljivo će biti kome će delegirati bodove za ulazak u super ligu

ja tipujem na jedinstvo ub

Pohvale za Partizan ,odlično se brane  i pored loše odbrane odolevaju Spartaku .

4 hours ago, hrkljush boys_2 said:

Kakav šarlatan, predugo su Novopazarci  i čekali sa nogobuljom.

Taman toliko da od borbe za Evrope završe prvenstvo u plejautu...

3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

zanimljivo je bilo i u odžacima

navijači vs nedimović 5:2

ne verujem da će tekstilac da izgura do kraja, prosto nema svrhe da igraju prvu ligu pored živog iemtea. zanimljivo će biti kome će delegirati bodove za ulazak u super ligu

ja tipujem na jedinstvo ub

Smederevo po mom misljenju.