levi Posted March 17 Posted March 17 (edited) grubo prekinuta serija Kragujevca 7 pobeda za redom u prvenstvu, kao prošle godine Novi Pazar, prvo 7 pobeda, a posle 7 poraza, obe prekinute protiv Zvezde Edited March 17 by levi 1
Nikodije Posted March 18 Posted March 18 Izmicao mi je Kg svo ovo vreme jer su njihove utakmice konstantno po nekim idiotskim terminima, tipa 14h radnim danom i juče konačno uzmem da ih gledam, i naravno krš su. Kako li su vezali tih 7 pobeda evo ne znam, nije nam liga baš takvo sranje.
Milosh76 Posted March 24 Posted March 24 (edited) Како Дневник ексклузивно сазнаје, нови потпредседник ФК Војводина биће бизнисмен Милан Мандарић (85), амерички држављанин српског порекла, власник престижних компанија у САД, Like korporejšn и Sanmine, које развијају производњу високе технологије. https://www.dnevnik.rs/sport/vosin-kutak/dnevnik-ekskluzivno-saznaje-milan-mandaric-potpredsednik-fk-vojvodina-24-03-2024#google_vignette Sanmina has a market cap or net worth of $3.42 billion as of March 22, 2024. Its market cap has increased by 1.24% in one year. Edited March 24 by Milosh76
*edited by mod Posted March 27 Posted March 27 Sad zovu i Tadića. Ne deluje mi baš realno da će Turci da ga puste.
Constantin Posted March 29 Posted March 29 Novi Pazar u pregovorima sa Stevanovićem da zameni Matića. Ako danas puknu od Čuke, turbo pregovori.
Constantin Posted March 30 Posted March 30 23 hours ago, Constantin said: Novi Pazar u pregovorima sa Stevanovićem da zameni Matića. Ako danas puknu od Čuke, turbo pregovori. Pa...odeeeee. Čovek koji je uspeo da izgubi i od jednih i od drugih, vodeći oba tima.... https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/igor-matic-dobio-otkaz-u-novom-pazaru/478207
WTID Posted March 30 Posted March 30 Jedva cekam strucnu analizu da mi neko objasni kako je ovo penal za..... nase u Ivanjici 1
WTID Posted March 30 Posted March 30 Ajmo terzo Madjio.... OFK - Smederevo 1:2 (1:0) Treba popuniti bufzet u Ljutice Bogdana. 1
hrkljush boys_2 Posted March 30 Posted March 30 3 hours ago, Constantin said: Pa...odeeeee. Čovek koji je uspeo da izgubi i od jednih i od drugih, vodeći oba tima.... https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/igor-matic-dobio-otkaz-u-novom-pazaru/478207 Kakav šarlatan, predugo su Novopazarci i čekali sa nogobuljom.
kud u maglu Simoviću Posted March 30 Author Posted March 30 1 hour ago, WTID said: Ajmo terzo Madjio.... OFK - Smederevo 1:2 (1:0) Treba popuniti bufzet u Ljutice Bogdana. zanimljivo je bilo i u odžacima navijači vs nedimović 5:2 ne verujem da će tekstilac da izgura do kraja, prosto nema svrhe da igraju prvu ligu pored živog iemtea. zanimljivo će biti kome će delegirati bodove za ulazak u super ligu ja tipujem na jedinstvo ub 1
elementary Posted March 30 Posted March 30 Pohvale za Partizan ,odlično se brane i pored loše odbrane odolevaju Spartaku .
Constantin Posted March 30 Posted March 30 4 hours ago, hrkljush boys_2 said: Kakav šarlatan, predugo su Novopazarci i čekali sa nogobuljom. Taman toliko da od borbe za Evrope završe prvenstvo u plejautu... 1
WTID Posted March 30 Posted March 30 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: zanimljivo je bilo i u odžacima navijači vs nedimović 5:2 ne verujem da će tekstilac da izgura do kraja, prosto nema svrhe da igraju prvu ligu pored živog iemtea. zanimljivo će biti kome će delegirati bodove za ulazak u super ligu ja tipujem na jedinstvo ub Smederevo po mom misljenju.
Recommended Posts