kud u maglu Simoviću Posted March 9 Author Posted March 9 kad su planirali renoviranje čika dače dragoljub iz metalca im je zacepio 300k€ za zakup stadiona u milanovcu pa su ovi odustali. za njega, dragoljuba, kažu da mu je taj stadion i fk metalac preči od dece i porodice mene ne bi iznenadilo da ih bače u loznicu , ukoliko je taj novi stadion uopšte i dobio uefa licencu, pošto je bilo povuci potegni
Nikodije Posted March 9 Posted March 9 izgleda da nema nista od gradnje novog stadiona, pa ce na ovaj postojeci postaviti reflektore. neka ga bar srede da ne izgleda ko ruina.
levi Posted March 9 Posted March 9 Novi Pazar je na početku prošle sezone sa Gaćinovićem imao seriju 7 pobeda u prvenstvu. A na kraju u plejofu 7 poraza 1
Nikodije Posted March 9 Posted March 9 juce sam gledao lucani - cuka, i svaki put me lucani iznenade koliko su dobra ekipa, iskusni, cvrsti, dobro organizovani, dva dobra crnca u napadu... zadrzali su nivo i posle smrti milovanovica seniora, ozbiljan klub. 1
kud u maglu Simoviću Posted March 9 Author Posted March 9 bilo je tu kašljucanja posle radoševe(milovanovića) smrti. novi direktor nije gajio ljubav prema fudbalu, al su to uspeli da premostetm prodajom gordića u city. posle je neško iskoristio džokera i mb je vratio lovu na stari nivo zajebani su kao kratko ćebe, jedan prospekt i sve ostalo iskusne prvoligaške kajle. imaju onog klinca u vezitm sve ostalo igrači od +33 godine sa sve kapitenom tumbasovićem i mojim favoritom varjačičem 2
Nikodije Posted March 9 Posted March 9 prodali su i jojica u stouk za solidne pare. jel igra on tamo?
Ratamahatta Posted March 9 Posted March 9 Secam ga se jos iz prethodnog eona iz Zete i i dalje ne znam je l' Tumbasevic ili Tumbasovic 1
kud u maglu Simoviću Posted March 9 Author Posted March 9 za prijatelje tumba(u pravu si tumbasević) za razliku od ovih krimi kamataških klubova neško se bar razume u fudbal plus imaju podršku iz realnog sektora a i svetska dešavanja im idu na ruku
Nikodije Posted March 9 Posted March 9 (edited) 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a i svetska dešavanja im idu na ruku na sta mislis? aha, oruzje se trazi sve vise Edited March 9 by Nikodije 1
WTID Posted March 9 Posted March 9 (edited) Jel ste spremni za "praznik" fudbala? @Tpojka je sigurno spreman da izmisli neki razlog kako bi mi dao 24-48h ban nakon intervencije istaknutih simpatizera kluba iz Ljutice Bogdana. Edited March 9 by WTID 1 1 1
WTID Posted March 9 Posted March 9 Jedva cekam da strucna komisija objasni zasto igrac zvezde nije dobio crveni karton kada je kao poslednji igrac odbrane namerno sprecio igraca partizana da nastavi akciju i eventualno izadje sam ispred golmana Bice ovde do kraja utakmice i torta.
Constantin Posted March 9 Posted March 9 30 minutes ago, WTID said: Jedva cekam da strucna komisija objasni zasto igrac zvezde nije dobio crveni karton kada je kao poslednji igrac odbrane namerno sprecio igraca partizana da nastavi akciju i eventualno izadje sam ispred golmana Bice ovde do kraja utakmice i torta. Možda ipak nije bio zadnji
kud u maglu Simoviću Posted March 9 Author Posted March 9 2 hours ago, Constantin said: Možda ipak nije bio zadnji jok i nije
Constantin Posted March 9 Posted March 9 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jok i nije De be on onako sitan...
Recommended Posts