Shaq Posted March 3 Posted March 3 malo nam se i svira sa kakvim mesarima igrama.. nadam se da ce nasi momci i strucni stizer izdrzati ovaj teror drzave i partizana..
kud u maglu Simoviću Posted March 3 Author Posted March 3 zato sam tebe pitao znam za juče, a i protiv čuke su bila dva uhvatli ste fin flow što se tiče kaznenih udaraca
Milosh76 Posted March 3 Posted March 3 ИФАБ, тело ФИФА које се бави правилима, на заседању у Шкотској изгласало је неколико новина, једна од њих везана је за ВАР, па ће судије након што донесу одлуку путем микрофона моћи одмах да је саопште свима на стадиону, као и онима што мечеве прате путем малих екрана. 😂😂😂
kud u maglu Simoviću Posted March 7 Author Posted March 7 juče su trebali da igraju radnički(nb) - smederevo, a u međuvremenu registrovane abnormalne uplate na ovaj meč pa je i uefa bila alarmirana kako se na novom beogradu nije pojavilo ambulantno vozilo utakmica je odložena, kvota 1.00, lova vraćena, a za uefu crva nije ni bilo 4
napadaj Posted March 7 Posted March 7 https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/rasprodato/ Rasprodato: Nema više ulaznica za derbi Zvezda – Partizan!
kud u maglu Simoviću Posted March 7 Author Posted March 7 Just now, napadaj said: https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/rasprodato/ Rasprodato: Nema više ulaznica za derbi Zvezda – Partizan! eno u kfc-u dele uz derbi koficu i pepsi, a i na nisu, i vrv u onom marketu u stepojevcu neće biti puno 1
Ratamahatta Posted March 7 Posted March 7 (edited) On 3. 3. 2024. at 17:13, kud u maglu Simoviću said: Mrzi me da idem na topik kodnji, to samo kad ih tuce neko iz zemalja fudbalskih kolevki poput Estonije ili Malte... ali zaista ne znam zasto bi iko ikad vise otisao na stadion posle ovoga Stravicno je sve Edited March 7 by Ratamahatta
kud u maglu Simoviću Posted March 7 Author Posted March 7 kukaju i nišlije evo ti samo poslednje kolo u I i IItm ligi tončev derbi, ofka vs. grafičar i ovaj raspali radnički nbgd smederevo minimum tri nameštene utakmice a u subotu derbi sudi sudija koji je pao na drugoligaškoj utakmici na kojoj je igrano +žuti kartoni(bilo ih devet) ko je dokon treba da isprati drugu ligu i borbu za ulaz. ofka je sigurna, za drugo mesto se ozbiljno kolju ub, inđija, kolubara. nedimović gura mitrovicu, a dubočica se loži i gura zbog novog stadiona tu verujem da je 2/3 utakmica dogovoreno 1 1
Ratamahatta Posted March 7 Posted March 7 Radi kujna u tri smene Zar nije Smederevo vec bilo izbaceno iz druge u trecu pre par godina, namestali s Kabelom ili je bese Mladost ili cak Proleter? Neko iz NS, borili su se za ulaz u prvu ligu pa su skinuli bodove i njima To je valjda bilo u onoj korona sezoni kad je i Cajetina igrala u eliti™
Milosh76 Posted March 7 Posted March 7 2 hours ago, Shaq said: sila boga ne moli "Čestitam Napretku na bodu i mojim igračima na borbi. Očekivano loša utakmica, nije ni mogla da bude bolja, s obzirom na teren i lopte koje su bile izduvane. Nije mogao da se igra fudbal i kreira igra, što mi inače radimo.", izjavio je Žarko Lazetić nakon susreta. Visoka trava, izduvane lopte... sablon je isti... 1 2
Nikodije Posted March 8 Posted March 8 9 hours ago, kud u maglu Simoviću said: juče su trebali da igraju radnički(nb) - smederevo, a u međuvremenu registrovane abnormalne uplate na ovaj meč pa je i uefa bila alarmirana kako se na novom beogradu nije pojavilo ambulantno vozilo utakmica je odložena, kvota 1.00, lova vraćena, a za uefu crva nije ni bilo Komedija, pretpostavio sam da su ambulantna kola samo izgovor. Inače, Aca Bulić je digao ruke od Radničkog, tako da mu verovatno sledi strmopizd u zonu ili još niže.
Nikodije Posted March 9 Posted March 9 (edited) RKG u seriji od 6 pobeda. mimo blizanaca pretpostavljam da neki nas klub nije imao takvu seriju, pojma nemam u cemu je tajna uspeha odjednom. ako se plasiraju u evropu, igrace u milanovcu Edited March 9 by Nikodije
Recommended Posts