June 2, 20186 yr Brodarac je prvi ako bude nereseno danas. A u kadetskoj ligi Zvezdi je dovoljno i nereseno...
June 2, 20186 yr Hahah, prelaz iz 3:0 u 3:4, 7 plus u zadnjem kolu u mecu za titulu... to mogu samo blizanci
June 2, 20186 yr da, ali zanimljivo u mozzartu sve vreme mogao da se igra live ja video tek pre kraj, ali i bolje posto nemam nista na racunu mada mi zao, pretpostavljam da je bila 50 kvota na 2 na poluvremenu (ne daju vece na live) i probao bih sigurno sa 100-200 din da sam video da moze i da sam imao na racunu
June 2, 20186 yr 2 hours ago, W.F.C. said: Hahah, prelaz iz 3:0 u 3:4, 7 plus u zadnjem kolu u mecu za titulu... to mogu samo blizanci Oces da kazes da je Partizan pustio Zvezdu da bi napakostio Brodarcu i Zvezda uzela titulu?
June 2, 20186 yr 15 minutes ago, Milosh76 said: Oces da kazes da je Partizan pustio Zvezdu da bi napakostio Brodarcu i Zvezda uzela titulu? Ma ne nego da su se dobro omastili neki verovatno, nek su zivi i zdravi
June 2, 20186 yr 2 hours ago, W.F.C. said: Hahah, prelaz iz 3:0 u 3:4, 7 plus u zadnjem kolu u mecu za titulu... to mogu samo blizanci kazu pustilo zvezdo u omladincima, da bi vratilo partizanu u kadetima.. kad ono i u kadetima.. :coffee:
July 7, 20186 yr LISTA SUDIJA SUPER LIGE ELITNA GRUPA 1. Milorad MAŽIĆ 2. Srđan JOVANOVIĆ 3. Danilo GRUJIĆ 4. Nenad ĐOKIĆ 5. Aleksandar VASIĆ 6. Igor STOJILKOVIĆ PRVA GRUPA 1. Novak SIMOVIĆ 2. Ilija BRDAR 3. Novica ANĐELOVSKI 4. Nenad MINAKOVIĆ 5. Lazar LUKIĆ 6. Miloš ĐORĐIĆ 7. Momčilo MARKOVIĆ 8. Bojan NIKOLIĆ 9. Petar PIPER 10. Zoran ŠIROKI 11. Dragan ČOLOVIĆ 12. Lazar TRIPKOVIĆ 13. Milan ILIĆ 14. Aleksandar ŽIVKOVIĆ
July 7, 20186 yr kad počinje ovo? šta je sa onim da počinju ranije da bi imali utakmice u nogama za uefa kvalifikacije
July 7, 20186 yr Dobro, Boki, Peca, Ilija su tu, Gruja Meraklija, pa i s Mazica smo dobri, samo da nije protiv Partizana utakmica...