Nikodije Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Ako nije kasno da IMT i Čuka zamene mesta u Evropi, bilo bi dobro po naš koeficijent
harper lee Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 5 minutes ago, Nikodije said: Ako nije kasno da IMT i Čuka zamene mesta u Evropi, bilo bi dobro po naš koeficijent Je l' ima neki nizerazredni beogradski klub za koji ti ne navijas?
sasha Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 1 minute ago, Milošica said: Partizan I to je veliko pitanje 3
harper lee Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 2 minutes ago, Milošica said: Partizan Rekao sam nizerazredni, Partizan je veliki klub. 3
sasha Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Stvarno, šta ovima bi da menjaju sada trenera, totalna ludost.
harper lee Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 8 minutes ago, sasha said: Stvarno, šta ovima bi da menjaju sada trenera, totalna ludost. Receno mi je da su stariji igraci busili Kerkeza, verovatno po nalogu Momcilovica koji bi da se pita za sve u Cukarickom. Covek kad je video koliko je sati digao ruke. 1
Nikodije Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 17 minutes ago, harper said: Je l' ima neki nizerazredni beogradski klub za koji ti ne navijas? Ne razumem odakle ti ovo, volim samo IMT i BSK iz Baćevca
Nikodije Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Inače za BSK iz Baćevca je potpisao Roberts Omega
harper lee Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 8 minutes ago, Nikodije said: Fizioterapeutkinja IMTa je spektakl Skoro kao ovaj sudija. Cuka ako prodje protiv Olimpijakosa kao TSC protiv Brage da slavi te datume kao klupski rodjendan.
Nikodije Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Just now, harper said: Skoro kao ovaj sudija. Cuka ako prodje protiv Olimpijakosa kao TSC protiv Brage da slavi te datume kao klupski rodjendan. Gledao sam juče malo Genk - Oli, to je atomski fudbal, najebaće teško Čuka
harper lee Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 2 minutes ago, Nikodije said: Gledao sam juče malo Genk - Oli, to je atomski fudbal, najebaće teško Čuka IMT-u je svaka tranzicija prosla, samo sto nemaju tehnicki kvalitet da iskoriste prednost koju tako sticu. Mogu samo da zamislim na sta ce da lici kad krenu Grci da saraju po terenu. 1
Nikodije Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Sprdamo se sa brđanima. Matić razdrmator propo
Recommended Posts