harper lee Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 Lazetic digao glas protiv stanja terena u Ivanjici i opstrukcije domace ekipe. Samo jos vise takvih izjava iz vise razlicitih klubova posle utakmica na raznim livadama da ne bude kako takvim izjavama samo Zvezda i Partizan sebi traze alibi za povremene lose rezultate i lose igre. Moraju da se iskorene te navike i infrastrukture iz nizih liga, inace cemo vecito tapkati u mestu.
kud u maglu Simoviću Posted October 30, 2022 Author Posted October 30, 2022 radnik - spartak 70. i neki minut radnik 15 prekršaja, spartak 17(li obrnuto)
Milosh76 Posted October 31, 2022 Posted October 31, 2022 Bik izgleda nema vecinu u FSS... Cirkus se nastavljahttps://nova.rs/posts/fss-izbori-bjekovic-odlaganje-zvezdaZa održavanje izborne skupštine i već viđeno ustoličenje Bjekovića potrebna je prosta većina od 85 delegata, što znači da kvorum čine 43 delegata, ali je sve neizvesnije da će biti obezbeđen
kud u maglu Simoviću Posted October 31, 2022 Author Posted October 31, 2022 a od kuda to da je bjeković nekakav favorit za mesto predsednika fss-a samo nemojte sa argumentom piše u novinama
kud u maglu Simoviću Posted October 31, 2022 Author Posted October 31, 2022 (edited) … Edited October 31, 2022 by kud u maglu Simoviću
Milosh76 Posted October 31, 2022 Posted October 31, 2022 Prihvatice Bjekovica koji ce podneti ostavku zbog starosti... i nasledice ga Nedimovic do novih izbora u januaru?
ZokiAsov Posted October 31, 2022 Posted October 31, 2022 Zao mi bjeke da ga pod stare dane ovako namestaju. On je svojevremeno reko da ne jede paradajz jer je crvene boje. Moze ovaj nedimovic. Simpatican decko, onako ima facu da mu sa osmehom opalis dlancinu. Taman da dodeli ciganima titulu iz 1933 1
kud u maglu Simoviću Posted November 1, 2022 Author Posted November 1, 2022 odložno za januar budući predsednik, bik, odustao od kandidature
Ted Posted November 1, 2022 Posted November 1, 2022 nije bilo problema da se izabere Kokeza, magarčina i kriminalac, ali problem nastupa kada je kandidat neko ko, barem po sportskoj biografiji, ne bi trebao da bude sporan. mada ja mislim da se i Bjeković zaigrao i da mu ništa od ovga u životu ne treba, a naročito da se menjuju odredbe o starosnoj granici i, na koncu, dobro je što će odsutati. dobro za njega svakako.
Кристофер Лумумбо Posted November 1, 2022 Posted November 1, 2022 kakav sns lik je ovaj predstavnik zvezde. 1
harper lee Posted November 1, 2022 Posted November 1, 2022 13 minutes ago, Ted said: nije bilo problema da se izabere Kokeza, magarčina i kriminalac, ali problem nastupa kada je kandidat neko ko, barem po sportskoj biografiji, ne bi trebao da bude sporan. mada ja mislim da se i Bjeković zaigrao i da mu ništa od ovga u životu ne treba, a naročito da se menjuju odredbe o starosnoj granici i, na koncu, dobro je što će odsutati. dobro za njega svakako. Nece biti problema da se izabere magarcina ni sledeci put (ko je rekao Nedimovic). Najbolje je sto ce Terzic Zvezdan sada sebi da pripise zasluge sto Bjekovic nije izabran a pitao se oko toga koliko sam se ja pitao, ovo je bio tipican naprdnjacki manevar da instaliraju nekog svog morona pod firmom klupske neutralnosti. A Bjekovic je sporan po toliko osnova da ni on sam verovatno ne moze da nabroji. Jedan od najdugovecnijih pripadnika jagnjecih brigada koji je imao svoj fair share odgovornosti za ovo u sta se srpski fudbal pretvorio. Verovatno jedini gori izbor za predsednika od njega bi bio Djoric Milovan a.k.a. Bata Djora.
Recommended Posts