Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

• Author
Just now, mozzer said:

...

+1

• Replies 9.6k
  • Views 535.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime.   Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jeromonah lalatara

• do 50% kapaciteta se kod nas poštuje već decenijama, u dosta slučajeva je to 5-10% kapaciteta   naš fudbal ima jednu sistemski ugrađenu antiepidemiološku meru, on sprečava okupljanje velikog

Posted Images

Lol, najjače da nije penal kad šutneš igrača u cevanicu :fantom:

...

Razumem druže da je tebi vrlo stalo do regularnosti u domaćem fudbalu, ali ako ne iskorenimo ove nekontrolisane startove neko će na kraju završiti sa slomljenom nogom, i šta onda? Puna podrška sudiji.

+zaokruzite broj 1

Doduše imam zamerku što nije izrekao dodatnu disciplinsku meru u vidu crvene karte, ali razumem kad vidim reakcije. Vrlo je nezahvalno suditi u domaćem fudbalu.

1 hour ago, mozzer said:

Kako su oni rasirili noge tako su i ovi iz Spartaka pre 2 kola i istog tog Vozdovca pre 1 ostavili same igrace...

Odlican vic, ajd jos neki...

Zašto merite patke, svi mi ovde samo želimo najbolje za srpski fudbal :sad:

• Author

kako ko

:fantom:

Sta da kazem, malo sam razocaran, ne znam zasto je tako tesko priznati, izreci jednostavne zivotne istine i umesto toga se sakrivati iza nekih konstrukcija i izmisljotina.

Zivot u slobodi je lepsi, bolji i... jedini vredan zivljenja :)

21 minutes ago, Ruxin said:

Zašto merite patke, svi mi ovde samo želimo najbolje za srpski fudbal :sad:

+1

Glupo je da se ljudi prepiru na temi o takmicenju u kom zvezda odigra do 5 regularnih utakmica u sezoni. 

23 minutes ago, mozzer said:

Sta da kazem, malo sam razocaran, ne znam zasto je tako tesko priznati, izreci jednostavne zivotne istine i umesto toga se sakrivati iza nekih konstrukcija i izmisljotina.

Iskreno i ja sam, ali pretpostavljam da gospodin stolica ovaj medijski performans izvodi pre svega kako bi istakao kandidaturu za neupražnjeno mesto trenera partizana. Nadam se da će u privatnosti svojih treninga svakako skrenuti pažnju pulenima da ne šutiraju ljude po cevanicama, dok se neko nije ozbiljno povredio.

27 minutes ago, mozzer said:

Zivot u slobodi je lepsi, bolji i... jedini vredan zivljenja :)

Zivotna istina je da je Partizan ipak uspeo da ima smesniji penal protiv Stolice od ovog Zvezdinog, sto nije lako, i da ga levi nije postavio ne bi se ta istina ni saznala jer se ovde sve zaboravi za 3 dana pa ce i ovo. 

Edited by samo_opusteno

• Author

+1

24fz2h0.jpg

Jbte ovaj stadion je, cini se, ruzniji nego ikad, bar spolja