Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
Just now, mozzer said:

...

+1

Posted

Lol, najjače da nije penal kad šutneš igrača u cevanicu :fantom:

Posted

Razumem druže da je tebi vrlo stalo do regularnosti u domaćem fudbalu, ali ako ne iskorenimo ove nekontrolisane startove neko će na kraju završiti sa slomljenom nogom, i šta onda? Puna podrška sudiji.

Posted

Doduše imam zamerku što nije izrekao dodatnu disciplinsku meru u vidu crvene karte, ali razumem kad vidim reakcije. Vrlo je nezahvalno suditi u domaćem fudbalu.

Posted
1 hour ago, mozzer said:

Kako su oni rasirili noge tako su i ovi iz Spartaka pre 2 kola i istog tog Vozdovca pre 1 ostavili same igrace...

Odlican vic, ajd jos neki...

Posted

Zašto merite patke, svi mi ovde samo želimo najbolje za srpski fudbal :sad:

Posted

kako ko

:fantom:

Posted

Sta da kazem, malo sam razocaran, ne znam zasto je tako tesko priznati, izreci jednostavne zivotne istine i umesto toga se sakrivati iza nekih konstrukcija i izmisljotina.

Zivot u slobodi je lepsi, bolji i... jedini vredan zivljenja :)

Posted
21 minutes ago, Ruxin said:

Zašto merite patke, svi mi ovde samo želimo najbolje za srpski fudbal :sad:

+1

Glupo je da se ljudi prepiru na temi o takmicenju u kom zvezda odigra do 5 regularnih utakmica u sezoni. 

Posted
23 minutes ago, mozzer said:

Sta da kazem, malo sam razocaran, ne znam zasto je tako tesko priznati, izreci jednostavne zivotne istine i umesto toga se sakrivati iza nekih konstrukcija i izmisljotina.

Iskreno i ja sam, ali pretpostavljam da gospodin stolica ovaj medijski performans izvodi pre svega kako bi istakao kandidaturu za neupražnjeno mesto trenera partizana. Nadam se da će u privatnosti svojih treninga svakako skrenuti pažnju pulenima da ne šutiraju ljude po cevanicama, dok se neko nije ozbiljno povredio.

Posted (edited)
27 minutes ago, mozzer said:

Zivot u slobodi je lepsi, bolji i... jedini vredan zivljenja :)

Zivotna istina je da je Partizan ipak uspeo da ima smesniji penal protiv Stolice od ovog Zvezdinog, sto nije lako, i da ga levi nije postavio ne bi se ta istina ni saznala jer se ovde sve zaboravi za 3 dana pa ce i ovo. 

Edited by samo_opusteno
Posted

+1

24fz2h0.jpg

Posted

Jbte ovaj stadion je, cini se, ruzniji nego ikad, bar spolja