March 7, 20187 yr Razumem druže da je tebi vrlo stalo do regularnosti u domaćem fudbalu, ali ako ne iskorenimo ove nekontrolisane startove neko će na kraju završiti sa slomljenom nogom, i šta onda? Puna podrška sudiji.
March 7, 20187 yr Doduše imam zamerku što nije izrekao dodatnu disciplinsku meru u vidu crvene karte, ali razumem kad vidim reakcije. Vrlo je nezahvalno suditi u domaćem fudbalu.
March 7, 20187 yr 1 hour ago, mozzer said: Kako su oni rasirili noge tako su i ovi iz Spartaka pre 2 kola i istog tog Vozdovca pre 1 ostavili same igrace... Odlican vic, ajd jos neki...
March 7, 20187 yr Sta da kazem, malo sam razocaran, ne znam zasto je tako tesko priznati, izreci jednostavne zivotne istine i umesto toga se sakrivati iza nekih konstrukcija i izmisljotina. Zivot u slobodi je lepsi, bolji i... jedini vredan zivljenja
March 7, 20187 yr 21 minutes ago, Ruxin said: Zašto merite patke, svi mi ovde samo želimo najbolje za srpski fudbal +1 Glupo je da se ljudi prepiru na temi o takmicenju u kom zvezda odigra do 5 regularnih utakmica u sezoni.
March 7, 20187 yr 23 minutes ago, mozzer said: Sta da kazem, malo sam razocaran, ne znam zasto je tako tesko priznati, izreci jednostavne zivotne istine i umesto toga se sakrivati iza nekih konstrukcija i izmisljotina. Iskreno i ja sam, ali pretpostavljam da gospodin stolica ovaj medijski performans izvodi pre svega kako bi istakao kandidaturu za neupražnjeno mesto trenera partizana. Nadam se da će u privatnosti svojih treninga svakako skrenuti pažnju pulenima da ne šutiraju ljude po cevanicama, dok se neko nije ozbiljno povredio.
March 7, 20187 yr 27 minutes ago, mozzer said: Sta da kazem, malo sam razocaran, ne znam zasto je tako tesko priznati, izreci jednostavne zivotne istine i umesto toga se sakrivati iza nekih konstrukcija i izmisljotina. Zivot u slobodi je lepsi, bolji i... jedini vredan zivljenja Zivotna istina je da je Partizan ipak uspeo da ima smesniji penal protiv Stolice od ovog Zvezdinog, sto nije lako, i da ga levi nije postavio ne bi se ta istina ni saznala jer se ovde sve zaboravi za 3 dana pa ce i ovo. Edited March 7, 20187 yr by samo_opusteno