Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Beš mi sve, Lalat mi postaje omiljeni predstavnik fudbalske Srbije :thumbup:

Posted

a što je Kurir napravio vest od Totalsokervljevog tvita. bukvalno samo tvit imaju, ceo tvit i ništa osim tvita

Posted

jel ovo Napredak i Spartak pokušavaju da odigraju 3 za 3, uz nadljudske napore? 

Posted (edited)

zanimljiva utakmica, bio je i promašen penal za Napredak na 3:2

Edited by levi
Posted

Ovo sa podelom bodova, je verovatno najgluplja stvar, koja je mogla biti uvedena. Jedino gluplje, mi je playoff, u pojedinim ligama.

Dominiras cele sezone i na kraju ne uzmes titulu zbog jedne utakmice. Odnosno, neko ko je igrao promenljivo, veze 4-5 pravovremenih pobeda i ima realne sanse za trofej (u nasoj varijanti).

Posted

U ostalim sportovima mi to ne smeta (valjda sam naviknut na to), no u fudbalu ne vidim poentu, osim da se odigra neka utakmica vise. U fudbalu se retko gde i koristi (kako podela bodova, tako i playoff).

Posted

pa poenta bi bila, kao i u svom ostalim sportovima, da se napavi zanimljivo takmičenje, koje će imati vrhunac interesovanja i gldanosti na kraju.  i da se prvak odluči u direktnom susretu između najboljih, bez posrednika

Posted

imam pitanje za poznavaoca, da li je neško milovanović igrao negde fudbal u mlađim kategorijama? 

Posted

debeli?

mozda stopera u nekoj gornjoj/donjoj gorevnici

koje je govno ova jsl, sticajem okolnosti bio prisiljen da gledam mladost - partizan, zakleti sam se mogao kako ce se utakmica odvijati, posebno posle gola mladosti

plej of, podela bodova, klasicno prvenstvo, sve je to najmanje bitno

jedino posteno sto mogu uraditi u srpskom fudbalu u ovakvim okolnostima je da zvezda i partizan medjusobno odigraju 20-30 utakmica, boljem da dodele titulu i mesto u kvalifikacijama u ls, lsabiji u le

a ostali da igraju prvenstvo bez njih. bilo bi daleko zanimljivije i postenije

Posted

taj neško je prošle godine bio trener pazara, bar po wikiju

:unsure:

Posted

Nije to isti čovek. Neško iz Lučana mislim da nije bio fudbaler. On je u sportu, jer mu je otac kao direktor fabrike oružja u Lučanima finansirao FK Mladost.

Neško ovaj što je igrao u Radničkom iz Kragujevca je bio odličan fudbaler. Arkanov, završio u Levski iz Sofije.