Filozof manijak Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Beš mi sve, Lalat mi postaje omiljeni predstavnik fudbalske Srbije
levi Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 a što je Kurir napravio vest od Totalsokervljevog tvita. bukvalno samo tvit imaju, ceo tvit i ništa osim tvita
levi Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 jel ovo Napredak i Spartak pokušavaju da odigraju 3 za 3, uz nadljudske napore?
levi Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 (edited) zanimljiva utakmica, bio je i promašen penal za Napredak na 3:2 Edited February 16, 2018 by levi
Miljenko Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Ovo sa podelom bodova, je verovatno najgluplja stvar, koja je mogla biti uvedena. Jedino gluplje, mi je playoff, u pojedinim ligama. Dominiras cele sezone i na kraju ne uzmes titulu zbog jedne utakmice. Odnosno, neko ko je igrao promenljivo, veze 4-5 pravovremenih pobeda i ima realne sanse za trofej (u nasoj varijanti).
Miljenko Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 U ostalim sportovima mi to ne smeta (valjda sam naviknut na to), no u fudbalu ne vidim poentu, osim da se odigra neka utakmica vise. U fudbalu se retko gde i koristi (kako podela bodova, tako i playoff).
levi Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 pa poenta bi bila, kao i u svom ostalim sportovima, da se napavi zanimljivo takmičenje, koje će imati vrhunac interesovanja i gldanosti na kraju. i da se prvak odluči u direktnom susretu između najboljih, bez posrednika
kud u maglu Simoviću Posted February 18, 2018 Author Posted February 18, 2018 imam pitanje za poznavaoca, da li je neško milovanović igrao negde fudbal u mlađim kategorijama?
pbg12345 Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 debeli? mozda stopera u nekoj gornjoj/donjoj gorevnici koje je govno ova jsl, sticajem okolnosti bio prisiljen da gledam mladost - partizan, zakleti sam se mogao kako ce se utakmica odvijati, posebno posle gola mladosti plej of, podela bodova, klasicno prvenstvo, sve je to najmanje bitno jedino posteno sto mogu uraditi u srpskom fudbalu u ovakvim okolnostima je da zvezda i partizan medjusobno odigraju 20-30 utakmica, boljem da dodele titulu i mesto u kvalifikacijama u ls, lsabiji u le a ostali da igraju prvenstvo bez njih. bilo bi daleko zanimljivije i postenije
James Marshall Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Ne brukajte se, Neško je bio daleko iznad tog nivoa, imao je čak bi se moglo reći solidnu karijeru https://en.wikipedia.org/wiki/Neško_Milovanović
kud u maglu Simoviću Posted February 18, 2018 Author Posted February 18, 2018 taj neško je prošle godine bio trener pazara, bar po wikiju
Jozef K. Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Nije to isti čovek. Neško iz Lučana mislim da nije bio fudbaler. On je u sportu, jer mu je otac kao direktor fabrike oružja u Lučanima finansirao FK Mladost. Neško ovaj što je igrao u Radničkom iz Kragujevca je bio odličan fudbaler. Arkanov, završio u Levski iz Sofije.
Recommended Posts