Milosh76 Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 Najbolji srpski "mahači" Milovan Ristić i Dalibor Đurđević odlučili su iznenadada da se penzionišu, pa ih ubuduće nećemo gledati na srpskim terenima. Ipak, najbolje pomoćne sudije koje smo imali u poslednjoj deceniji ostaće u našem fudbalu pošto im je namenjena nova funkcija. Kako prenosi "Sportski žurnal", Ristić i Đurđević će ubuduće mečeve pratiti iz VAR sobe u Staroj Pazovi Prethodno je i Milorad Mažić dobio funkciju u srpskom fudbalu i biće specijalni savetnik, dok je novi predsednik Sudijske komisije Dejan Filipović.
W.F.C. Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 https://superliga.rs/images/pdf/Raspored-sls-2021-22.pdf
Hamlet Strašni Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 Jel se to opet igra plej of ili zbog SP završavaju u aprilu?
theanswer Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 7 minutes ago, Hamlet Strašni said: Jel se to opet igra plej of ili zbog SP završavaju u aprilu? SP se igra u novembru
Azdaja Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 A što su se udružili Vucela i Tereza da ukinu reket FSSa od 3% Hahaha malo je malo je..
kud u maglu Simoviću Posted June 23, 2021 Author Posted June 23, 2021 On 14.6.2021. at 16:38, kud u maglu Simoviću said: var se zahuktava u fudbalskoj srbiji imao sam dozu skepse, al izgleda da sam džaba sumnjao u kostadina & co izgleda ne ide sve po loju, trenutno kako stvari stoje biće ga al ne od prvog kola novog prvenstva
Milosh76 Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 Da preskoci prva 2 kola... a posle u 9om da bude sve kako treba
Milosh76 Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 Sad me brine ovo što su Zvezda i Partizan predložili Fudbalskom savezu Srbije, da se liga skrati na 12 klubova. Pa šta to znači, da ukinemo fudbal u Vranju, Zaječaru, Leskovcu, Loznici…zašto gradimo stadione? Da igraju pet klubova iz Beograda, tri iz Novog Sada i da ukinemo sve? Ali, oni znaju bolje nego mi, šta ćete – rekao je predsednik Aleksandar Vučić
zikaPantelej Posted June 27, 2021 Posted June 27, 2021 Trebalo bi zadržati 16 klubova za sada.. jer je velika disproporcija u razvijenosti države pa bi stvarno dobili tramvaj ligu... nije fora
Ted Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 (edited) On 26.6.2021. at 19:52, Milosh76 said: Sad me brine ovo što su Zvezda i Partizan predložili Fudbalskom savezu Srbije, da se liga skrati na 12 klubova. Pa šta to znači, da ukinemo fudbal u Vranju, Zaječaru, Leskovcu, Loznici…zašto gradimo stadione? Da igraju pet klubova iz Beograda, tri iz Novog Sada i da ukinemo sve? Ali, oni znaju bolje nego mi, šta ćete – rekao je predsednik Aleksandar Vučić ovaj kad ne bi imao mišljenje o nečemu, nastupio bi smak sveta.....mislim, reč je čoveku (da se ne izražam teže) koji poteže tešku artiljeriju povodom izbora za mesne zajednice......nema dalje kada sam počeo da čitam post pomislio sam da je @Milosh76 počeo da gubi razum, usled vrućine ili čega već.....kraj poslednje rečenice ipak je doneo olakšanje Edited June 28, 2021 by Ted 1
Recommended Posts