Jump to content

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

Just now, nahbar said:

Da ne zaboravimo Jovanovica

Iz Vojvodine.

1 hour ago, Dimitrije said:

U novu sezonu sa 5 klubova iz Backe: Vojvodina, Proleter, Spartak, TSC, Backa.  Bice backih derbija iha-ha.

Misliš derbi severa Srbije, velike naše Srbije, najveće Srbije na svetu?

:laugh::hail:

"Derbi velikog severa Srbije..."

• Author

kakva morončina

7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kakva morončina

ma nije moron to ga samo mi grobari mrzimo 

isprovocirali ga madzari

A i lerdi ga izjebo bezbeli

• Author

treba neko da ga posavetuje da pređe na nešto drugo, dop na primer

ovo ga loše radi, jbg ljakse uturi u nozdrvu par grama i misli odmah da je on najjači, a njegovo selo najveće

59 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

isprovocirali ga madzari

TSC je u Senti dočekao Vojvodinu, odigrali su nerešeno 2:2, a uvertira u meč bila je i poruka ekstremističkih navijača domaćih.

Oni su današnju utakmicu najavili kao "derbi juga", aludirajući na Vojvodinu kao na deo Mađarske.

:lalab:

Interesantno je kako je problem Lalatovic a ne separatisticke i sovinisticke parole na koje je reagovao. Grobarska posla.

Lalat car 

• Author

našmrkani moron komentariše internet navijače, pa naravno da će svako normalan to prokomentarisati

image.jpeg.ee0795221fd60e5469c21b0dd2b4b940.jpeg

Dogodine u Senti.

44 minutes ago, harper said:

Interesantno je kako je problem Lalatovic a ne separatisticke i sovinisticke parole na koje je reagovao. Grobarska posla.

Koji je on kurac da reaguje na separatističke i šovinističke parole neke opskurne grupe ljudi koja je nešto napisala na fejsbuku u intervjuu posle utakmice gde niko od njih nije prisustvovao? Kada bi se pravila vest od svakog retardiranog posta koji je izašao na fejsbuku samo bi se o tome pisalo i od toga pravila vest a i nije daleko od istine da je već takva situacija. Da je normalna vlast u ovoj državi on retard bi sad ležao ili u zatvoru ili bi bio sklonjen ko zaštićeni svedok samo na osnovu onoga što je lajao u Nišu ovoga mu krsta. Ali ne, na temi o super ligi treba da komentarišemo fejsbuk postove pijanih bećara iz pičke lepe materine a ne što jedan državni trener pravi osamdeset deveti eksces kojim pokazuje kakav je retard u pitanju. Stvarno ćete da umrete na brdu odbrane totalno poremećenog čoveka?

1 hour ago, James Marshall said:

A i lerdi ga izjebo bezbeli

čekaj, kada sam ja napisao da je lik narkoman, banovan sam, kako sad ovo može?