Apollo Creed Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 signorinaminaJedan od xy momenata pre izlaska na teren... a, mislila sam da nikada nece ni prestati. U stvari, ranije nisam mogla ni da dosanjam do toga. Hvala onima uz ciju sam saradnju ostvarila svoje snove u Pioniru, Areni, na brojnim pitovanjima sa Zvezdom. I uvek hvala Zvezdi. Zahvalna sam I na sjajnoj saradnji kolegama iz Blica I kompletnom iskustvu koje sam stekla I na osnovu kog mogu da budem sigurna u svoj rad. Kada sam odlucila da zivot I karijeru nastavim na drugom kraju sveta, miljama daleko od tog Pionira uteha su mi iskustva i price svih koji su nekada bili deo crveno-bele porodice, I priznali da bez obzira na odlazak, iz Zvezde nikda zaista ne odes. ❤⚪ Čoviću odlazi!
levi Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Oprostili smo se več od Mine na onom drugom topicu, ali su zatrpali ovi smarači računovođe, wannabe krotitelji lavova
Apollo Creed Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 http://www.sportskacentrala.com/2017/08/16/karic-zeli-da-udje-u-zvezdu-covic-salje-ponudu/
Malvo Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Ovde je nekad bio katanac, a danas evropska elita!
Filozof manijak Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Vozdigli se iz pepala kao feniks, ovaj Bogoljub...
MiddleClass Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Uzdigla me iz pepela i malo mi srece dala... Stari dorbi hit, takoreci evergreen!
Musky Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 (edited) dal bude ovako zabavno i kada svaki prenos Zvezde počne sa dobrih trijes sekundi krupnog kadra kompletne Karić familie kako preliva iz lože, dok mašu sirotinji daveći se u proseku i kohibi. taj preterani mamoeb koga pazare Karićevi novci, ako ne polomi obe noge u drugom kolu, udariće ga tramvaj, jedno par puta, najdalje do dana republike...ni krivog ni dužnog. daj da ne radimo to čoeku. Edited August 17, 2017 by Musky
Jozef K. Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Igraćemo bez četvorke. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Recommended Posts