Miralem Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 oduvek mi je taj timmy bio nekako simpatican, a sada znam i zasto. Link to comment
pbg12345 Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 jbg nije na forumu poslednji put je vidjen kako sa bradilkom i onim malim blazom vuce trupca iz savnika za podgoricu nacuh da sklapaju montazne tribine za nekakvu halu dole, ali ko zna sta je tu prava istina Link to comment
Goranz Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 Ko zna koga sada tera, ima u tim predelima još Slovaka, Bunjevaca itd. Mislim da je pisao kako mu je omiljena zabava bila da obuče Danilovićev dres i gađa vezane Rusine čime stigne i viče "Predrag Saša za tri!!". Link to comment
Miralem Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 3 hours ago, pbg12345 said: jbg nije na forumu poslednji put je vidjen kako sa bradilkom i onim malim blazom vuce trupca iz savnika za podgoricu nacuh da sklapaju montazne tribine za nekakvu halu dole, ali ko zna sta je tu prava istina ako, neka. valja dozidati deveti krug pakla morace. 3 hours ago, Goranz said: Ko zna koga sada tera, ima u tim predelima još Slovaka, Bunjevaca itd. Mislim da je pisao kako mu je omiljena zabava bila da obuče Danilovićev dres i gađa vezane Rusine čime stigne i viče "Predrag Saša za tri!!". i tera ih da jedu svinjetinu. Link to comment
ZokiAsov Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 Prokleti rusini, oni su doneli komunizam u srbiju, neka ih je satro. Link to comment
ZSNj Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 6 hours ago, Goranz said: A nekad je bio samo ekscentrični rukovodilac. nIJe mu trebala ova mrlja u besprekornom cv.. Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Imajući u vidu da Milko Bjelica ima ugovor sa klubom do kraja sezone, u toku su razgovori sa njim oko njegovog statusa u klubu, s obzirom da je u poslednje vreme, neke važne utakmice za klub odigrao u neočekivano slaboj formi. ovo je sa zvanicnog sajta, koji je ovo nivo... Link to comment
MayDay Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Nije normalno da oglašavaš nezadovoljstvo igračem u javnosti ni ako misliš da ga zadržavaš, jer mu se posereš po glavi, a ni ako misliš da ga prodaješ jer ga devalviraš na taj način. Baš bezveze. Btw, nije mi prijatno što je Budućnost šampion. Za epsilon je bolje nego da je CZ šampion, ali nisam srećna. Link to comment
nenad Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 (edited) 55 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Imajući u vidu da Milko Bjelica ima ugovor sa klubom do kraja sezone, u toku su razgovori sa njim oko njegovog statusa u klubu, s obzirom da je u poslednje vreme, neke važne utakmice za klub odigrao u neočekivano slaboj formi. ovo je sa zvanicnog sajta, koji je ovo nivo... i sta kazes, sve uslove za EL ispunjavamo? @mau ma stoka se nada da ce se usled slabih igara odreci dela stipendija. Edited April 17, 2018 by nenad Link to comment
copkillah Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said: Imajući u vidu da Milko Bjelica ima ugovor sa klubom do kraja sezone, u toku su razgovori sa njim oko njegovog statusa u klubu, s obzirom da je u poslednje vreme, neke važne utakmice za klub odigrao u neočekivano slaboj formi. ovo je sa zvanicnog sajta, koji je ovo nivo... ovo je toliko jadno da nemam reči, jezivo nepoštovanje prema igraču koji je ostavio neki trag u tom klubu da ne pričam o tome da je jadno i prebacivati krivicu na pojedince Link to comment
zakintos Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 klasicno dodvoravanje navijacima - moral je malo spao posle gubitka finala pa jos dovodjenje sina u klub ( i taj junior sta mu to treba jbt) a i fino sto je coki naglasio ko su mu omiljene sudije jovcic-oberknezevic-vojinovic cisto da se zna kad pocne gilja™ da radi jer koji ce to da bude cirkus u pasteti ligi -majko moja Link to comment
copkillah Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Dovođenje sina je čisto pokazivanje moći, kao "ja sam i dalje glavni, ne zaboravite" Link to comment
Dankan Ajdaho Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 52 minutes ago, copkillah said: ovo je toliko jadno da nemam reči, jezivo nepoštovanje prema igraču koji je ostavio neki trag u tom klubu da ne pričam o tome da je jadno i prebacivati krivicu na pojedince Da je jadno jadno je, međutim, što se traga tiče, jedino po čemu će biti upamćen je što nas je izbacio iz TOP 8 EL prošle godine, i što je u finalu ABA bio najbolji igrač protivnika. Doduše, to će stvarno biti upamćeno dovijeka. Link to comment
Malvo Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Nije nikakvo pokazivanje misica, bas suprotno - strah da ce ga neko iznutra izbusiti. Zato je i ostavio Alimpijevica i ubacio Filipa. Link to comment
Recommended Posts