samo_opusteno Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Kurvanjski potez nedostojan Zvezde, ako treba da se pretvorimo u Vujosevicev Partizan i pretimo nedolaskom na utakmicu, neigranjem za reprezentaciju i slicno da bi dobili 100 bacanja i osvojili nesto ja tome ne zelim da dajem podrsku. Upravo mi je Co ubio entuzijazam oko finala.
fandorin Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 1 minute ago, samo_opusteno said: Kurvanjski potez nedostojan Zvezde, ako treba da se pretvorimo u Vujosevicev Partizan i pretimo nedolaskom na utakmicu, neigranjem za reprezentaciju i slicno da bi dobili 100 bacanja i osvojili nesto ja tome ne zelim da dajem podrsku. Upravo mi je Co ubio entuzijazam oko finala. Potpis
Malvo Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Ma izaci ce 100%, ovo je navrat-nanos hendlovanje krizne situacije. Druge stvari nema na raspolaganju osim onih sa druge strane zakona, tako da bolje nek ovako sere u poluprazno. Alternativa je da gledamo reprizu jucerasnje farse.
Goranz Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Strašne stvari. Ponavlja se priča "FMP neće igrati finale, FMP neće davati igrače savezu koji ga ne poštuje, FMP neće učestvovati u ligi koja..." za koju smo svi verovali da je zauvek gotova jer tog čoveka odavno nema na košarkaškoj sceni.
nautilus Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Budale su ako ne izadju. Uz svu kradju juce su umalo dobili utakmicu a veceras je Buducnost oslabljena, plus nema sanse da ponovo sudije onako potkradaju.
renne Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 13 minutes ago, samo_opusteno said: Kurvanjski potez nedostojan Zvezde, ako treba da se pretvorimo u Vujosevicev Partizan i pretimo nedolaskom na utakmicu, neigranjem za reprezentaciju i slicno da bi dobili 100 bacanja i osvojili nesto ja tome ne zelim da dajem podrsku. Upravo mi je Co ubio entuzijazam oko finala. +1
MayDay Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Ahahahahahahah, Covicevi klubovi moralno cistiji od Vujosevicevog Partizana. O tempora, o mores.
Blud Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 2 minutes ago, MayDay said: Ahahahahahahah, Covicevi klubovi moralno cistiji od Vujosevicevog Partizana. O tempora, o mores.
assignment Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 2 minutes ago, MayDay said: Ahahahahahahah, Covicevi klubovi moralno cistiji od Vujosevicevog Partizana. O tempora, o mores. To je tako dok ne dostavis snimak kako Covic i Radonja tuku sudiju...
Heaviside Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Ma igraće 100%. Ovo je samo pritisak. Nema Ćoki uticaj na sudije kakav bi želeo pa mu jedino preostaju javni pritisci. Sve u svemu odvratna je cela ova priča koja je počela i pre finala. Grčka i Turska stajl jbg, takva nam je sportska kultura.
elementary Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 (edited) I povlače ekipu sa terena nekoliko puta Ne znam šta toliko drndate vunu. Igraće se i pobedićemo . Edited April 14, 2018 by elementary
palikaris Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Jao nemojte pliz jos jedan krug ko je gori, cova ili dule
Goranz Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Upravo to, kad je Zvezda povlačila ekipu sa terena i pretila prekidom utakmice? Avodžobi je svako ko tvrdi da je bilo toga.
Ratamahatta Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Gde je taj topic? Zaobravio je da doda da Bjelica i Rocesti nema sanse da igraju za reprezentaciju opet, nek igraju Gibson i Sead Sehovic!
elementary Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 1 minute ago, Goranz said: Upravo to, kad je Zvezda povlačila ekipu sa terena i pretila prekidom utakmice? Avodžobi je svako ko tvrdi da je bilo toga. Bio si zanimljiviji kada si podnosio ostavku
Recommended Posts