Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2017/18

Ros

Recommended Posts

Posted

Kurvanjski potez nedostojan Zvezde, ako treba da se pretvorimo u Vujosevicev Partizan i pretimo nedolaskom na utakmicu, neigranjem za reprezentaciju i slicno da bi dobili 100 bacanja i osvojili nesto ja tome ne zelim da dajem podrsku. Upravo mi je Co ubio entuzijazam oko finala. 

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Apollo Creed

346

• Nikodije

288

• Joe D

247

• MiddleClass

245

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
1 minute ago, samo_opusteno said:

Kurvanjski potez nedostojan Zvezde, ako treba da se pretvorimo u Vujosevicev Partizan i pretimo nedolaskom na utakmicu, neigranjem za reprezentaciju i slicno da bi dobili 100 bacanja i osvojili nesto ja tome ne zelim da dajem podrsku. Upravo mi je Co ubio entuzijazam oko finala. 

Potpis

Posted

Ma izaci ce 100%, ovo je navrat-nanos hendlovanje krizne situacije. Druge stvari nema na raspolaganju osim onih sa druge strane zakona, tako da bolje nek ovako sere u poluprazno. Alternativa je da gledamo reprizu jucerasnje farse.

Posted

Strašne stvari. Ponavlja se priča "FMP neće igrati finale, FMP neće davati igrače savezu koji ga ne poštuje, FMP neće učestvovati u ligi koja..." za koju smo svi verovali da je zauvek gotova jer tog čoveka odavno nema na košarkaškoj sceni.

Posted

Budale su ako ne izadju. Uz svu kradju juce su umalo dobili utakmicu a veceras je Buducnost oslabljena, plus nema sanse da ponovo sudije onako potkradaju.

Posted
13 minutes ago, samo_opusteno said:

+1

Posted

Ahahahahahahah, Covicevi klubovi moralno cistiji od Vujosevicevog Partizana. O tempora, o mores. 

Posted
2 minutes ago, MayDay said:

Ahahahahahahah, Covicevi klubovi moralno cistiji od Vujosevicevog Partizana. O tempora, o mores. 

trollyoday.jpg

Posted
2 minutes ago, MayDay said:

To je tako dok ne dostavis snimak kako Covic i Radonja tuku sudiju...

Posted

Ma igraće 100%. Ovo je samo pritisak. Nema Ćoki uticaj na sudije kakav bi želeo pa mu jedino preostaju javni pritisci. Sve u svemu odvratna je cela ova priča koja je počela i pre finala. Grčka i Turska stajl jbg, takva nam je sportska kultura.

Posted (edited)

I povlače ekipu sa terena nekoliko puta :) Ne znam šta toliko drndate vunu. Igraće se i pobedićemo .

Edited by elementary
Posted

Jao nemojte pliz jos jedan krug ko je gori, cova ili dule

Posted

Upravo to, kad je Zvezda povlačila ekipu sa terena i pretila prekidom utakmice? Avodžobi je svako ko tvrdi da je bilo toga.

Posted

Gde je taj topic? :lol:

Zaobravio je da doda da Bjelica i Rocesti nema sanse da igraju za reprezentaciju opet, nek igraju Gibson i Sead Sehovic!

Posted
1 minute ago, Goranz said:

Upravo to, kad je Zvezda povlačila ekipu sa terena i pretila prekidom utakmice? Avodžobi je svako ko tvrdi da je bilo toga.

Bio si zanimljiviji kada si podnosio ostavku :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...