Jump to content

KK Crvena Zvezda 2017/18

Featured Replies

Braca vas disciplinuju ? Planiraju da hapse Covica ?

Poslednje uporiste opozicije! :fantom:

psiho rece nedavno da ce pomoci kkcz i kkp, valjda je mislio na novcanu pomoc, a ne moralnu ili savetodavnu.

A njemu možemo verovati

i to sto kazes.

otkud mene spominjes u vasoj beznadezno glupoj raspravi?

a u kakvim ti raspravama cenis da pripadas?

Top 16 je izboren u aprilu

Koliko keša treba da se pljune pa da se Zvezda pomeri sa 16 mesta u el po budžetu?

I šta treba da se desi da sa tog mesta dođe na 8. po rezultatu. itd...

Na stranu ovo disciplinovanje od strane braće

gaf top 8...sry

a u kakvim ti raspravama cenis da pripadas?

u mnogo ozbiljnijim od onih u kojima učestvuješ ti i slični "stručnjaci"

za takve stručnjake imam sport za decu

to je bilo retoricko pitanje, nije me stvarno zanimalo sta ti mislis o sebi.

Pisu Spanci da Kuzmic odlazi u Real.

Raduju se trudnice, raduju se penzioneri.

Meni sad ovo lici da ce Coki probati da uzme pare/ocisti dugove i braci ostavi klub sa tri igraca, kakav je i on preuzeo. Pa neka sebi nabijaju rejting od nule kad im vec toliko volja. On je sebi ugurao FMP u ABA, ima gde da se povuce.

Edited by Malvo

Pozdravimo se i sa Gudurom...

Ima li zainteresovanih za Nešu Ilića?

Ode i Kuzmić, mislim da je izvesno da će i Radonjić. Kraj.

Na drugoj strani, oni mafijaši što će u julu završiti sezonu kupuju i šakom i kapom. Jebali ih nacisti navijači i država Srbija. Napalm je rešenje.

btw, jebali ih i ovi navijači što dolaze na stadion i daju im pokriće za pljačku. Kad bi im svaku utakmicu gledali samo nacisti, djoku bi mogli toliko da kradu.

Edited by Ivo Petović

Na drugoj strani, oni mafijaši što će u julu završiti sezonu kupuju i šakom i kapom. Jebali ih nacisti navijači i država Srbija. Napalm je rešenje.

btw, jebali ih i ovi navijači što dolaze na stadion i daju im pokriće za pljačku. Kad bi im svaku utakmicu gledali samo nacisti, djoku bi mogli toliko da kradu.

:Hail:  :Hail:  :Hail:

Ode i Kuzmić, mislim da je izvesno da će i Radonjić. Kraj.

sta je tim ljudima, zar nisu culi da je f4 u beogradu? sace pare da krenu da se slivaju.

dsc00060.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout