harper lee Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Jao. Svi silje patku na mucenom MZT-u, samo Keselj nikako da ubode.
Toni Sumaher Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Jao. Svi silje patku na mucenom MZT-u, samo Keselj nikako da ubode. Тако је, сви сем оних које су многи ваши и наши овде прогласили фаворитом за недељу дана.
levi Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Kakav osećaj za prenos balvana režisera, dok Trajkovski otpozdravlja za aplauz objektivne beogradske publike, ovaj pušta neki nebitan slow
harper lee Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Lep i zasluzen aplauz za Trajkovskog, definitivno highlight utakmice i pored ovog brutalnog razvaljivanja u drugom poluvremenu. Jankovic je neverovatan igrac, na momente izgleda kao da je dunster neopevani a onda napravi takav WTF potez kao da je Novicki licno. Njemu neko treba malo da procacka po mozgu jer izgleda da je poprilicno neartikulisan, danas je bacio onog mucenog Penova u konstrukciju bez ikakve potrebe.
harper lee Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Тако је, сви сем оних које су многи ваши и наши овде прогласили фаворитом за недељу дана. Nije to taj Partizan iz prvog kola.
harper lee Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 https://youtu.be/G2asLfVdcYw Ali, najbolji je ovaj lik iz MZT-a koji se posle bunio kod sudije da ga je Jankovic odgurnuo.
Apollo Creed Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Jankovic je neverovatan igrac, na momente izgleda kao da je dunster neopevani a onda napravi takav WTF potez kao da je Novicki licno. Njemu neko treba malo da procacka po mozgu jer izgleda da je poprilicno neartikulisan, danas je bacio onog mucenog Penova u konstrukciju bez ikakve potrebe. Meni on deluje kao neviđeni dunster, ali nesto se prica da ga Topić himnu nije pevao neviđeno gotivi i da mu mentoruje sa posebnom pažnjom...drugim rečima-ako Top veruje-verujem i ja...
cvrlle Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 https://youtu.be/G2asLfVdcYw Ali, najbolji je ovaj lik iz MZT-a koji se posle bunio kod sudije da ga je Jankovic odgurnuo. a meni bas u tom trenutku secnuo stream elem nema vise dole za 500 kinte http://www.kkcrvenazvezda.rs/prodaja-karata-za-bamberg-od-utorka-30-10-2017.html
Apollo Creed Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 Krcun kaze da dovodima koltona ajversona. Tsja, sta znam, vise sam bio za milerolikog nego za sekvoju ipak ne,Apić ga odjavio.
elementary Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Koji će nam djavo taj klovn pored Apica,svašta . Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Shaq Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 ali kako likovi nemaju obraza pa to je strasno, sa jedne strane iz dana u dan se najavljuje neki igrac, pa onda neka nebuloza zasto taj nije dosao, al vec spemljena druga kombinacija i tako u krug.. a sa druge strane, a sve se nema para, usrali se i ovakvog partizana etc a u praksi, nista se ne desava, nit se sta trazi, a i kad(ako se uopste i bude trazio), prvo ce izaci na zvanicnom sajtu obavestenje, a ne ovo sto sada rade kvazi insajderi.. #iamsickofthispeople
kralj Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Za Kvinsija nije nužno patka. Zapaliće on negde i igraće za male pare do kraja sezone. Ne znam koliko je zdrav, ali da je na heroinu bio godinu dana, ne vidim matematiku po kojoj je Muka ispred njega u rotaciji. Nešto mi sada one priče o nedisciplini dobijaju na snazi.
Recommended Posts