Jump to content

Serie A 2017-18

Featured Replies

Inter je u svom uobicajenom pohodu ka zlatnoj sredini tabele.

Na Bentegodiju Roma u standardnom izdanju, rano vodjstvo i onda par dobrih sansi koje propustaju kao da vode 5:0.

Ocekuje se neki kasni gol domacina za vec vidjenih 1:1.

• Author
22 hours ago, W.F.C. said:

Meni je najbolje u tekstu što su i Politano i Caprari i Ciciretti naši igrači. Samo je seksije dati ih bilo kome budzašto i potpisati random Turke i Grke. Glupost.

Što se ovoga danas tiče - njah, ne neviram se više :dry:

Edited by crtamOrasi

Haha, u bolonji za 4 minuta 2 gola direktno iz kornera. Najuzbudljivija stvar u vezi sa ovogodišnjom Fiorentinom, ubedljivo

Bolonja - Fiorentina za sada 1-1 i oba gola direktno iz kornera.

Bleki drugi put starter, valjda je posle katastrofe od Verone Pioli shvatio kako stoje stvari.

edit: GT brži...

Edited by Mark Rothko

Genoa :heart:

lacio prevara

Lazio bez SMS-a je raspad k'o Inter ili Roma.

• Author

Smejao bih se rado esesovcima, al mi smo fakat u odvratnijoj formi.

Biće potrebno ozbiljno pregalaštvo da se bude samo peti na kraju. Da budem iskren voleo bih više da to bude Inter.

Ako Inter otpusti Spaletija i dovede Mihu uce u LS. Ovako se bojim da nas ceka peto mjesto...

2 hours ago, MiddleClass said:

Ako Inter otpusti Spaletija i dovede Mihu uce u LS. Ovako se bojim da nas ceka peto mjesto...

Ako dodje Miha idete vi u intertoto kup

Miha, da uvede inter u mirne vode sredine tabele

2 hours ago, crtamOrasi said:

Smejao bih se rado esesovcima, al mi smo fakat u odvratnijoj formi.

Biće potrebno ozbiljno pregalaštvo da se bude samo peti na kraju. Da budem iskren voleo bih više da to bude Inter.

Pravicete vi Garciu od blata.

• Author

Uf, nećemo toliko daleko :D

Na ne propustismo toliko bodova, kakvi su Lazio, Inter i Roma, mogli smo i treci da budemo ;)