Jump to content
IGNORED

Serie A 2017-18

crtamOrasi

Recommended Posts

Posted

plus 1 milion za Dolaruminog nesposobnog brata. To je ukupno 7 miliona, a sa porezom 14 miliona po sezoni. 

haahahahaha :isuse:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

368

• Meazza

242

• MiddleClass

231

• gervasius twinkleminkleson

199

Posted (edited)

Da ali milan u ovom trenutku zadržava prvog golmana i u najgorem slučaju uduplava ono što bi dobio danas da su odlučili da ga prodaju. (20-25mil)

Tako da su kupili vreme za novog golmana iz akademije plus više love, tih 14 neće osetiti tamo 2018 kad neko grune 50

Edit: typo

Edited by Azdaja
Posted

U svakom slucaju Milan izgleda postaje ozbiljan kandidat za top 4 i LS sto je dobra stvar i za italijanski i za evropski fudbal.

Posted

Ja ipak mislim da je ovo dobar posao Milana.

Posted

Ja ipak mislim da je ovo dobar posao Milana.

Slazem se ja sa tim, i sve ovo sto je Azdaja napisao stoji, ali je meni kao navijacu sve ovo previse, granici se sa bezobrazlukom, nosi ga u tri lepe i njega i burazera i debelog Raiolu. Milion za godinu dana za coveka koji je nula talenta i koji nece videti teren cele sezone, i koji verovatno nikad u karijeri nije imao ni petinu toga. Suso i Bonaventura imaju milion po sezoni, sad s punim pravom mogu da traze 9.

Posted

Odoše Kalinić, Bernardeschi i Borja. Nek se paze Cagliari i Bologna, 14.mjesto je naše™.

Daleko najviše mi je zao sto ide Borja. Ne gleda mi se naredna sezona uopšte

Posted

Ne sto ide Borja, al ovo sto se desilo oko njega je totalno apsurdno. I cisto igracki gubitak je nista prema onome koliko je klub uspeo da unizi sebe prvo tretmanom jednog od najvecih careva u klubu poslednjih godina pa pretnjama posle leakovanog snimka. Idiotluk.

Djubrentus ce opoganiti jos jednog kul igraca, pizda im materina. Jel mora Bernandeschi da zavrsi bas tamo, covece :dry:

Posted

Lurch :D

@maharaja

Ako prodate MDS-a djubretu za te pare treba vas napalmirati.

Posted

MdS je ispao sisa jer je dogovorio sve sa Juvetom i posto-poto zeli tamo da ode, tako da je ili prodaja sad za neke bedne pare ili za dz dogodine, s tim sto bih ga ja radije dao za dz dogodine nego sad za 6 fakin miliona :isuse:

Ovo mi nije sasvim jasno - 'without the player's interferences with AC Milan' - ko se tu pita oko ugovora?! Kao da debeli ima zadnju rec a ne igrac, sto je ono, wtf?! 
Negde sam procitao da se zatezu sad oko selling fee klauzule, da debeli hoce da izvede jos jednog Pogbu, a ovi u Milanu nece ni da cuju za tako nesto.

Posted

Tezak krs od igraca, nivo Francesca Cocoa. Samo neka putuje iguman.

Posted

Gonalon potpisao za Romu na 5 godina.

Posted

To bilo jos pre koji dan, jbt :D

Cini se da cemo prodati Ruia Napolitankama za 11 (Sarri ima hard on na njega jos iz Empolija) i zameniti ga Wendellom za 10. Predobro da bi bilo istina, nadam se da nisam zadzinksao.

Posted

Pretprošle sezone mi je Mario Rui doneo baš dosta poena u fantasyu :) Koliko sam ga pratio u Empoliu, prosečan do malo iznadprosečan levi bek.

Da li to znači da odlazi Ghoulam, nadam se da ne jer je Alžirac dosta bolji igrač, ili se dovodi kao back-up? Ako imamo u vidu da je Striniću nedavno ponuđen novi ugovor, a ne verujem da će se gomilati levi bekovi, kapiram da Ghoulam sigurno odlazi.

Posted

To je logika, mada koliko znam, hoce da zadrze Ghoulama [osim ako dogje neka bas dobra ponuda]