goofs Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 plus 1 milion za Dolaruminog nesposobnog brata. To je ukupno 7 miliona, a sa porezom 14 miliona po sezoni. haahahahaha
Azdaja Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 (edited) Da ali milan u ovom trenutku zadržava prvog golmana i u najgorem slučaju uduplava ono što bi dobio danas da su odlučili da ga prodaju. (20-25mil) Tako da su kupili vreme za novog golmana iz akademije plus više love, tih 14 neće osetiti tamo 2018 kad neko grune 50 Edit: typo Edited July 4, 2017 by Azdaja
W.F.C. Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 U svakom slucaju Milan izgleda postaje ozbiljan kandidat za top 4 i LS sto je dobra stvar i za italijanski i za evropski fudbal.
goofs Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Ja ipak mislim da je ovo dobar posao Milana. Slazem se ja sa tim, i sve ovo sto je Azdaja napisao stoji, ali je meni kao navijacu sve ovo previse, granici se sa bezobrazlukom, nosi ga u tri lepe i njega i burazera i debelog Raiolu. Milion za godinu dana za coveka koji je nula talenta i koji nece videti teren cele sezone, i koji verovatno nikad u karijeri nije imao ni petinu toga. Suso i Bonaventura imaju milion po sezoni, sad s punim pravom mogu da traze 9.
gervasius twinkleminkleson Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Odoše Kalinić, Bernardeschi i Borja. Nek se paze Cagliari i Bologna, 14.mjesto je naše. Daleko najviše mi je zao sto ide Borja. Ne gleda mi se naredna sezona uopšte
crtamOrasi Posted July 5, 2017 Author Posted July 5, 2017 Ne sto ide Borja, al ovo sto se desilo oko njega je totalno apsurdno. I cisto igracki gubitak je nista prema onome koliko je klub uspeo da unizi sebe prvo tretmanom jednog od najvecih careva u klubu poslednjih godina pa pretnjama posle leakovanog snimka. Idiotluk. Djubrentus ce opoganiti jos jednog kul igraca, pizda im materina. Jel mora Bernandeschi da zavrsi bas tamo, covece
crtamOrasi Posted July 6, 2017 Author Posted July 6, 2017 Lurch :D @maharaja Ako prodate MDS-a djubretu za te pare treba vas napalmirati.
goofs Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 MdS je ispao sisa jer je dogovorio sve sa Juvetom i posto-poto zeli tamo da ode, tako da je ili prodaja sad za neke bedne pare ili za dz dogodine, s tim sto bih ga ja radije dao za dz dogodine nego sad za 6 fakin miliona Ovo mi nije sasvim jasno - 'without the player's interferences with AC Milan' - ko se tu pita oko ugovora?! Kao da debeli ima zadnju rec a ne igrac, sto je ono, wtf?! Negde sam procitao da se zatezu sad oko selling fee klauzule, da debeli hoce da izvede jos jednog Pogbu, a ovi u Milanu nece ni da cuju za tako nesto.
Meazza Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Tezak krs od igraca, nivo Francesca Cocoa. Samo neka putuje iguman.
crtamOrasi Posted July 6, 2017 Author Posted July 6, 2017 To bilo jos pre koji dan, jbt :D Cini se da cemo prodati Ruia Napolitankama za 11 (Sarri ima hard on na njega jos iz Empolija) i zameniti ga Wendellom za 10. Predobro da bi bilo istina, nadam se da nisam zadzinksao.
tangodelta Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Pretprošle sezone mi je Mario Rui doneo baš dosta poena u fantasyu :) Koliko sam ga pratio u Empoliu, prosečan do malo iznadprosečan levi bek. Da li to znači da odlazi Ghoulam, nadam se da ne jer je Alžirac dosta bolji igrač, ili se dovodi kao back-up? Ako imamo u vidu da je Striniću nedavno ponuđen novi ugovor, a ne verujem da će se gomilati levi bekovi, kapiram da Ghoulam sigurno odlazi.
gervasius twinkleminkleson Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 To je logika, mada koliko znam, hoce da zadrze Ghoulama [osim ako dogje neka bas dobra ponuda]
Recommended Posts