John Coltrane Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 (edited) @cvrlle Mnogo vece nego Mozzart (Roma prolaz @ 9 vi @ 1.06) Roma je uspela da napravi cudo protiv Barse koja je mnogo vise anemicna ove sezone, nego sto ste vi neozbiljni/umorni u zadnjih 15tak minuta tekme. edit: Dok ovo pisem Koki upisuje 13tu asistenciju ovaj put Dzeksonu za gol. Mogu nekom goleadom ovde fino napumpati samopouzdanje. Edited April 28, 2018 by John Coltrane
Malvo Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 (edited) Sautempton je odjednom prilicno ziv ako Celsi zadrzi prednost u Labudovini. Cak bi im mozda bila dovoljna samo jedna pobeda na ova dva gostovanja, Evertonu i, pozeljnije, Svonsiju. Ako i ne dobiju Svonsi, mogu da jure Hadersfild, koji ima tri boda prednosti, ali losiju gol-razliku i u poslednja tri kola ima gostovanja Sitiju i Celsiju, i docekuje Vengera na oprostaju od Arsenala. Da su danas dobili Everton, bili bi relativno mirni, ovako su cak i glavni kandidat za ispadanje. Cak i Stouk ima neke sanse, posto im ostaju utakmice protiv Palasa i Svonsija. Sa potencijalnih sest bodova imaju cemu da se nadaju. Edited April 28, 2018 by Malvo
John Coltrane Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 @cvrlle Nastavljam sa trolovanjem - na pocetku drugog crveni za Isusa i penal za Kijevo, ali ipak je u 70min 4:0 za Romu .
cvrlle Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 39 minutes ago, John Coltrane said: Nastavljam sa trolovanjem - na pocetku drugog crveni za Isusa i penal za Kijevo, ali ipak je u 70min 4:0 za Romu . cenis da su se sad nabrijali i da su im sanse vece???
Weenie Pooh Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 ^ U prošlom kolu Hegazi, u ovom Salah... šta ti je egipatski lobi, niko im ništa ne sme.
Jeremija Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 Meni je Hegazi više ostao u sećanju pošto sam u ovom novom Paniniju imao jedno 10-20 duplikata, srećom pa sam ih se ratosiljao...
Weenie Pooh Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 El vidiš, čak i tu ih forsiraju! Đubrad Salah brutalno šamara, a Indi Martins se pravi da nije ništa osetio, ne sme ni da gukne.
189- Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 uzasan fudbal u drugom poluvremenu. na kraju moze se i reci srecnih 0-1. -2 od tottenhama i -6 od liverpoola sa utakmicom manje i igra se jos jedna medjusobna, i to u sledecem kolu na bridzu.
John Coltrane Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 17 minutes ago, cvrlle said: cenis da su se sad nabrijali i da su im sanse vece??? Mislim da imaju lagodniju poziciju, Niko im nece zameriti ako ne prodju (obzirom da su ih svi otpisali). Liverpul svakako nije uzdrman sa danasnjih 0:0, mada Chelski ima tekmu manje tako da teoretski ih mogu stici i, eventualno, izbaciti iz LS.
ArleKino Posted April 28, 2018 Author Posted April 28, 2018 Arsenal sutra bez Lacazettea, Özila, Mustafija, Koscielnyja, Ramseya i Wilsherea. Laganini...
čekmeže Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 31 minutes ago, John Coltrane said: Mislim da imaju lagodniju poziciju, Niko im nece zameriti ako ne prodju (obzirom da su ih svi otpisali). Liverpul svakako nije uzdrman sa danasnjih 0:0, mada Chelski ima tekmu manje tako da teoretski ih mogu stici i, eventualno, izbaciti iz LS. Liverpulu je dovoljna pobeda u poslednjem kolu protiv Brajtona, osim ako Čelzi ne dobije 2 utakmice po 10-0. Teoretski.
ArleKino Posted April 28, 2018 Author Posted April 28, 2018 Liverpool je, mislim, čist za CL sa pobjedom nad Brightonom. Ako i ne zabije Salah, zabiće onaj nesretnik Lewis Dunk autogol (majstor ima 4 autogola ove sezone).
Recommended Posts