copkillah Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 Alibi igrač bez autoriteta. Inače 0 penala svirano na Enfildu ove sezone, jer se sudijski inbredi plaše da sviraju, pogotovo pred Kopom, da ne bi bili optuženi da su to uradili pod pritiskom
copkillah Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 Jao kako će Englezima ovo da se vrati na SP, biće smeha
Прслин Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 (edited) Тако ћемо и ми. едит: Мада, ако Хадерсфилд данас изгуби против Евертона потребно му је да у последња три кола победи једног противника да би нас прескочио, а противници су Манчестер Сити, Челзи и Арсенал. А ево га и Бурмут! Edited April 28, 2018 by Прслин
Giggsy Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 Englezima, iako me zabole za njih, prvo da se vrati cist gol protiv mrtvih Nemaca
Прслин Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 Има Спорт клуб много добру фору коју сам тек сада провалио: на оним дебилним каналима где обично иду они што се возе у круг јер не могу у тим аутомобилима на улицу од овог кола иду преноси осталих утакмице Премијер лиге - без коментатора! Само звук са стадиона. Коначно.
cvrlle Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 6 minutes ago, Прслин said: Има Спорт клуб много добру фору коју сам тек сада провалио: на оним дебилним каналима где обично иду они што се возе у круг јер не могу у тим аутомобилима на улицу од овог кола иду преноси осталих утакмице Премијер лиге - без коментатора! Само звук са стадиона. Коначно. amin
Weenie Pooh Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 (edited) Zar ne postoji na SK oduvek mogućnost da se isključi komentar, u onim opcijama za jezike? Ja to nisam koristio jer mrzim sebe i želim da patim, ali čini mi se da se baš na PPP ranije pričalo o tome. Edited April 28, 2018 by Weenie Pooh
John Coltrane Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 Bravo Tadija, kakav spic, leva spoljna bre (jel ovaj komentarise Primeru na SK? )
cvrlle Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 (edited) 46 minutes ago, Weenie Pooh said: Zar ne postoji na SK oduvek mogućnost da se isključi komentar, u onim opcijama za jezike? Ja to nisam koristio jer mrzim sebe i želim da patim, ali čini mi se da se baš na PPP ranije pričalo o tome. na tv-u bez onog govneta od risivera? kako? Edited April 28, 2018 by cvrlle
Weenie Pooh Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 Pa ne znam kako ti gledaš, ali meni to govno od SBB-ovog D3 risivera nudi language izbore za neke kanale. (Da li i za Sport Klubove, stvarno nisam siguran,)
John Coltrane Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 Weenie, ako te zanima, Roma u punom sastavu, svi sem Manolasa i Strotmana. I vec 1:0, za miran nastavak meca protiv bunkera zvanog Kijevo.
cvrlle Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 6 minutes ago, Weenie Pooh said: Pa ne znam kako ti gledaš, ali meni to govno od SBB-ovog D3 risivera nudi language izbore za neke kanale. (Da li i za Sport Klubove, stvarno nisam siguran,) jbg, bice da je onda do toga. na klot tv-u(preko CAM modula) mogu samo da ponistim subtitlove. elem, kloppara zadovoljan bodom ako ne izgubimo od chelskya to bi trebalo da bude to
Recommended Posts