cvrlle Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 da pravis sad neki liverpul od 2000. na ovamo u startnih 11 bi sigurno imao 6-7 latinosa Torresa priznaje zato što je plavokos, dakle lažni Španac. Ovi ostali su sve klasično crnomanjasti u stilu španskih bekova... moracemo morenu da javimo da se ofarba u plavo... ako bude ostajao
Weenie Pooh Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 Moreno je ispao iz tima upravo kad se ofarbao, dakle Flopp se rukovodi nekom svojom logikom :( Da li će dovesti ikakvog beka ovog leta živo me zanima...
radisa Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 Moreno je ispao iz tima upravo kad se ofarbao, dakle Flopp se rukovodi nekom svojom logikom :( Da li će dovesti ikakvog beka ovog leta živo me zanima... Neće... Menjaće Hendersona i Milnera na levom, a na desnom će Clyne igrati dok ne umre...
Weenie Pooh Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 Tako se i meni javlja, ali se nadam nekom pozitivizmu od vas... @cop: Anelka je koliko se sećam dosta dobar bio tih pola sezone koliko je odigrao u LFC, mislim da nikom nije bilo jasno zašto ga kreten nije zadržao. cough Heskey levo krilo cough
ArleKino Posted June 20, 2017 Author Posted June 20, 2017 (edited) Super je teza da su ovi Spanskopricajuci losi u Engleskoj: Reina, Mascherano, Xabi, Torres, Suarez, Aguero, Tevez, Zabaleta, Silva, Chicharito, Fabregas, Bellerin, Alexis, pa i Arteta do 2012... Stos je u tome sto prvi razred spanskih fudbalera (+ Latinosi koji sanjaju o Barci i Realu dok prohodaju) ima jake i bogate superklubove koji ih mogu drzati daleko od sapa bogatasa iz Italije (juce) i Engleske (danas) dok to Francuzi nisu imali od Tapiejevog Marseillea do katarskog PSG-a. Otud Xavi, Iniesta, Iker, Ramos, Raul i slicni nikad nisu ni primirisali Engleskoj ili Italiji u svom primeu. Edited June 20, 2017 by ArleKino
cvrlle Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 a jedan asprilla... gus poyet, juninho, willian, oscar, valencia, coutinho, crespo, veron, NOLBERTO SOLANO
copkillah Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 Tako se i meni javlja, ali se nadam nekom pozitivizmu od vas... @cop: Anelka je koliko se sećam dosta dobar bio tih pola sezone koliko je odigrao u LFC, mislim da nikom nije bilo jasno zašto ga kreten nije zadržao. cough Heskey levo krilo cough Znam, bio je solidan, iako se nije nadavao golova, trebalo je valjda da ga uzmemo za neke sasvim okejiš pare. Što se tiče Arbeloe, ipak se pamti to što je stavio 1 Mesija u džep (a i uzeo je Euro dok je bio kod nas)
Weenie Pooh Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 Ja mu pamtim i to što je čitao DŽRRMartina još pre nego što je GOT serija krenula da se emituje -_- Hipsterčina španska.
porucnik vasic Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 Super je teza da su ovi Spanskopricajuci losi u Engleskoj: Reina, Mascherano, Xabi, Torres, Suarez, Aguero, Tevez, Zabaleta, Silva, Chicharito, Fabregas, Bellerin, Alexis, pa i Arteta do 2012... Stos je u tome sto prvi razred spanskih fudbalera (+ Latinosi koji sanjaju o Barci i Realu dok prohodaju) ima jake i bogate superklubove koji ih mogu drzati daleko od sapa bogatasa iz Italije (juce) i Engleske (danas) dok to Francuzi nisu imali od Tapiejevog Marseillea do katarskog PSG-a. Otud Xavi, Iniesta, Iker, Ramos, Raul i slicni nikad nisu ni primirisali Engleskoj ili Italiji u svom primeu. теза је Арле да је конобар купио пар будалаштина у Шпанији. Улије је страва. Превара гора од Роџерсаре.
Moća Posted June 21, 2017 Posted June 21, 2017 Ulije bio najbolji sa kupovinom Senegalaca na kilo posle WC 2002.
cvrlle Posted June 21, 2017 Posted June 21, 2017 kupljeni su diuf i diao. i niko vise iz senegala do manea nije ni dolazio u l'pool...
ArleKino Posted June 21, 2017 Author Posted June 21, 2017 теза је Арле да је конобар купио пар будалаштина у Шпанији. Улије је страва. Превара гора од Роџерсаре. GH je bar nesto osvojio sa Liverpoolom, valja mrijeti + mislim da je u EPL eri samo on zavrsio ispred Fergiejeve sekte.
Moća Posted June 21, 2017 Posted June 21, 2017 kupljeni su diuf i diao. i niko vise iz senegala do manea nije ni dolazio u l'pool... Ko je još došao u tom prelaznom roku?
radnik Posted June 21, 2017 Posted June 21, 2017 Bruno Cheyrou. i jos neka 2 na free GK Luzi (monaco) i A. Diarra iz Bayerna nikad cuo,
Recommended Posts