MancMellow Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Ama samo nek kupuje. Da sam ja na njegovom mestu pokrio bih deo te kupovine prodajom Kuna, to bi bio odlican potez
Pokojni Ruxin Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Ja verovatno ne bih, solidan je kunara. Ali ne bi bio ni kraj sveta, kod nas je glavna zvezda tima svakako pepov seksi fudbal. Sve ostalo je potrošno, a kandidati i onako stoje u redu...
radisa Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Ama samo nek kupuje. Da sam ja na njegovom mestu pokrio bih deo te kupovine prodajom Kuna, to bi bio odlican potez Ako bi prodavali kuna, koja bi to timačona bila... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
MancMellow Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 (edited) Ako bi prodavali kuna, koja bi to timačona bila... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk Pa ja ne vidim kako drugacije da izbegnu da potrose pola milijarde evra neto u ovom prelaznom roku. Dati 180m evra za decka od 18 godina koji je imao (normalno) samo jednu vanserijsku sezonu iza sebe je beyond ridiculous ali nekako bih voleo da se to desi. Edited July 25, 2017 by MancMellow
Pokojni Ruxin Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 I to još za dečka koji je oladio murinja davno jer mu se igra fudbal
radisa Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Pa ja bi platio kuna, koliko da traže... A verujem da bi u pl i čelzi i arsensl i manu i liverpool platili koliko treba, a i da bi i Barca bila tu... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 (edited) Pa ja bi platio kuna, koliko da traže... A verujem da bi u pl i čelzi i arsensl i manu i liverpool platili koliko treba, a i da bi i Barca bila tu... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk Ja bih ga vama najpre i dao, bila bi najzabavnije da klopa ostavimo bez izgovora A kilijan možda jeste mlad dečko, ali kapira fudbal ko mator. Uostalom - Kylian Mbappe against Manchester United move because of their style of play Edited July 25, 2017 by Ruxin
MancMellow Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 (edited) Ja bih ga vama najpre i dao, bila bi najzabavnije da klopa ostavimo bez izgovora A kilijan možda jeste mlad dečko, ali kapira fudbal ko mator. Uostalom - Kylian Mbappe against Manchester United move because of their style of play Verujem. Nije za svakog da igra pod prtiskom da se osvajaju trofeji. Edited July 25, 2017 by MancMellow
jiraiya Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 BBC kaže da je Svonsi odbio ponudu Evertona 40+5m za Gulfija Bardsli(Stouk) prešo u Barnli Pep hoće i Bertanda
kipo Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 Junajtedova odbrana u fazonu "Mesi, pokušaj glavom" x3 Sent from my HTC Desire 630 dual sim using Tapatalk
Recommended Posts