Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

dobro silva nije bek. golman za 40... :fantom:

Edited by cvrlle
  • Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Konte tolko skoncentrisan na tekmu ta se nije ni presvuko posle treninga  :lolol:

BbmJEv6.png

Posted (edited)

dobro silva nije bek. golman za 40... :fantom:

Lol četres milki, pa mi to zaradimo prodajom nekakvih unala i mooya :fantom:

Edited by Ruxin
Posted

Lol četres milki, pa mi to zaradimo prodajom nekakvih unala i mooya :fantom:

ej, pa nolita si zaboravio. a vredi barem koliko i taj MOJ. nikad ga nisi voleo  :cry:

Posted (edited)

Kakva akcija Leicestera :Hail:

Cou - Salah radi veza.

Edited by radnik
Posted

ne vidim nikakav problem da se da po 50 miliona para za proverene bekove koji su jasno veliki upgrade u odnosu na prethodnike. 

Posted

Solidan Liverpul za sada, osim, naravno, u odbrani.

Milner izašao zbog manje povrede

Posted (edited)

Kuki dominira, sad će Barsa da ponudi 70 miliona plus Suareza.

Edited by Weenie Pooh
Posted

Jel istina ovo da su najveće pojačanje jednog bivšeg velikana ostvrski mediji prozvali - belgijski heski? :lolol:

Posted

ne vidim nikakav problem da se da po 50 miliona para za proverene bekove koji su jasno veliki upgrade u odnosu na prethodnike. 

Meni jeste i to iz razloga kad pogledaš celokupnu situaciju

Znao je sigurno godinu dana unapred kakvu ekipu preuzima, ajde da ne zalazimo sad u neke teorije, od januara je bilo zvanično, znači formalno 6 meseci za selektiranje sastava i šta on(Pep) radi, dovodi Nolita, Sanea, menja golmane

nijednog trenutka tokom sezone apsolutno ništa nije uradio da izvuče maksimum iz svog sastava, pa Turea je vratio u ekipu tek kad su krenula kola nizbrdo

čak ni to sve nije bilo dovoljno nego ponovo pojačava napad, doveden SIlva, napinje za Sančeza, ponovo menja golmana i onda i preko 100m na dva beka dovdi rezervu za 30 a i to sve verovatno nije kraj

i to je sve samo na papiru, ponovo kažem, ono što je do njega bilo kao trenera je poseban minus, jedina promena u odnosu na Pelegrinija je bolja organizacija presinga al ako za to plaćaš pola milijarde onda nek ide sve u kurac  

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...