copkillah Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Zato što su tri sezone maksimum u svakom klubu gde ode, uvek tokom druge ili krajem druge krenu problemi koji dovedu do neizbežnog razlaza.
MancMellow Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Pogledao sam mec i ne znam sta da mislim. Osim - mora 3 u sredini. Cak i kad se vrati Bailly moramo na leto da kupimo 1 centarhalfa. Mogu da kritikujem taktiku, ali zadatak taktike je da "stavi" napadace u goal-scoring sansu. I to se i desilo, kako je Martial sve ono promasio nemam pojma, a i Lukaku onu jednu sansu koju mu je namestio Matic. Ali sustina je - moraju 3 u sredini, Herrera-Matic-Pogba. I da, Shaw od sada pa nadalje molio bih. Ok je Young, odlicna bekap opcija, ali Shaw je mladji i bolji.
Lancia Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 (edited) 3 minutes ago, MancMellow said: Pogledao sam mec i ne znam sta da mislim. Osim - mora 3 u sredini. Cak i kad se vrati Bailly moramo na leto da kupimo 1 centarhalfa. Mogu da kritikujem taktiku, ali zadatak taktike je da "stavi" napadace u goal-scoring sansu. I to se i desilo, kako je Martial sve ono promasio nemam pojma, a i Lukaku onu jednu sansu koju mu je namestio Matic. Ali sustina je - moraju 3 u sredini, Herrera-Matic-Pogba. I da, Shaw od sada pa nadalje molio bih. Ok je Young, odlicna bekap opcija, ali Shaw je mladji i bolji. Moze da stavi i njih 10 usredinu, dzaba, ako nijedan nije kreativac. Edited February 12, 2018 by Majo
MancMellow Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Just now, Majo said: Moze da stavi i njih 10 usredinu, dzaba, ako nijedan nije kreativac. Ne znam sta je kreativa ako nije ono sto je Matic juce dodao Lukakuu. A on je najmanje kreativan od te trojice. Herrera ima ogranicenja ali ume jos bolje da doda killer-pass. Ne, nas problem je sto ne mozemo da dovoljno zadrzimo loptu izmedju 2. i 3. trecine terena kad napadamo. Iz konstatnog poseda u/na tim pozicijama dolaze sanse, tako se davi protivnik koji se brani celo vreme, posebno potrebno onda kada tvoji napadaci nemaju dan. 4-3-3 je way to go.
kipo Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Ja ti kažem da Pogba treba da igra nešto kao 10-ku i mirna Bosna, on je zbunjen pozadi. Erera i Matić iza su sasvim dovoljni. Ali to su mizerni problemi, ono što nas jebe je pristup igrača i trenera. Gubimo od velikih, natežemo s "malim", nimalo šampionski. Treba nam ofanzivniji fudbal pa neka je riskantnije. Juče smo imali prvi šut u 35. min, pobogu.
Miljenko Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Ja to isto mislim, all-out attack, pa bar da ti ne bude krivo. Plus nam je odbrana (osim golmana), drasticno slabiji deo ekipe. Osim Juventusa nemas vrhunski tim, koji igra defanzivni fudbal.
189- Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 1 hour ago, copkillah said: Zato što su tri sezone maksimum u svakom klubu gde ode, uvek tokom druge ili krajem druge krenu problemi koji dovedu do neizbežnog razlaza. slab argument.
John Coltrane Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Sa Mancom se slazem za 3 u vezi kad se igra neki tezak mec, za ove davljenike je jedina izmena mogla biti Mata-Lingard. Sansi je bilo, ko im je kriv sto su masili mrtve zicere. No, mene vise brine klupa na kojoj je juce imao i Lindelofa i Roha i Kerika i MekTominija, a od napadaca ni korova. Gde je Rasha juce? Povredjen ti Ibra 100godina a tebi nijedno dete nije dovoljno atraktivno za napad (dok ovi "matori" imaju realizaciju na nivou statisticke greske)
James Marshall Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Ma kakav Erera, taj je tu već starosjedilac, imao je sve vrijeme ovog svijeta da pokaže da je igrač, treba se polako okrenuti nekom novom rješenju a tipa poslati u kakav Sautempton ili vratiti u neki Viljareal. Ugasio ga je klub koji zavisi od njegove kreativnosti
John Coltrane Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 1 minute ago, James Marshall said: Ma kakav Erera, taj je tu već starosjedilac, imao je sve vrijeme ovog svijeta da pokaže da je igrač, treba se polako okrenuti nekom novom rješenju a tipa poslati u kakav Sautempton ili vratiti u neki Viljareal. Ugasio ga je klub koji zavisi od njegove kreativnosti Kada se Erera pominje misli se na njegovu pitbulovsku ulogu, Matic bi trebalo da radi fina podesavanja za onog dripca kome je jedino bitno sta ce izdrkati po kosi. Ne ocekuje, bar sam ja takvog dojma, nikakvu kreaciju od Erere.
Jeremija Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 (edited) Rashford (kao i Herrera) ima povredu mišića, i pod velikim je znakom pitanja da li će uopšte igrati narednih nekoliko nedelja. Naravno da je pametnije igrati sa 3 u sredini, ali sa permanentno povredjenim Felainijem, a i sa Herrerom koji je em van forme, em non stop povredjen, baš i nema izbora. Mislim da je suvišno reći da bi nas ovo moglo užasno koštati u završetku sezone, Za sledeću sezonu pod obavezno su dva nova igrača sredine, kao i dva kvalitetna full-backa. Bez toga neće biti nekog značajnijeg (kvalitativnog) pomaka. Edited February 12, 2018 by Jeremija
James Marshall Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Pa šta ja znam, i za to mi je nešto svilen, za takvo nešto bih radije vidio nekog Vidala, nekog ko zaista uliva strah u kosti protivnicima, ili nekog ko je fizički moćan, neki Yaya iz najboljih dana, ovaj nekako nije ni jedno ni drugo. Nikad mi nije ostavljao utisak igrača "e dobro je, on je na terenu, sad nam ne može niko prismrditi golu, ima da pokida protivnike, motm". Uvijek mi je bio nešto pretenciozan, trudio se, ložio, pokušavao sve i svašta (šuteve iz daljine, neke fensi pasove) ali su rezultati toga uglavnom bili... pa ne baš za padanje na dupe.
copkillah Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 slab argument.Kako slab a do sada je to bio slučaj u 100% situacija?
Pokojni Ruxin Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 (edited) 1 hour ago, MancMellow said: Mogu da kritikujem taktiku, ali zadatak taktike je da "stavi" napadace u goal-scoring sansu. Ako pričamo generalno - znaš ko maši ubedljivo najviše odličnih šansi? Naravno siti i liverpul. Hoću reći da malo precenjujete conversion rate koji je uopšte moguće ostvariti, svi maše, nije to vaš glavni problem. Da, definitivno bi trebala taktika da generalno stvara više, makar bih ja tako rekao. Edited February 12, 2018 by Ruxin
Recommended Posts