renne Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 bio bi gol i ne bi bio penal da nije vara, da je prvenstvena, eto koja
copkillah Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 bio bi gol i ne bi bio penal da nije vara, da je prvenstvena, eto kojaDrugim rečima, hvala bogu na VAR-u da makar malo budemo pošteđeni idiotluka onih inbreda, kojima smo izloženi svake nedelje
renne Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 2 minutes ago, copkillah said: 4 minutes ago, renne said: bio bi gol i ne bi bio penal da nije vara, da je prvenstvena, eto koja Drugim rečima, hvala bogu na VAR-u da makar malo budemo pošteđeni idiotluka onih inbreda, kojima smo izloženi svake nedelje bolje i idiotluci, nego ovo sada, ok, kapiram, tebi je ok, jer ste se spasili, ali da je govno, govno je
copkillah Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 bolje i idiotluci, nego ovo sada, ok, kapiram, tebi je ok, jer ste se spasili, ali da je govno, govno jeČekaj, da li je bio penal? Da li je gol ispravno poništen?
Pokojni Ruxin Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 3 minutes ago, copkillah said: 5 minutes ago, renne said: bio bi gol i ne bi bio penal da nije vara, da je prvenstvena, eto koja Drugim rečima, hvala bogu na VAR-u da makar malo budemo pošteđeni idiotluka onih inbreda, kojima smo izloženi svake nedelje Drugim rečima sad ćemo da sviramo svaku jebenu glupost jer nam televizor kaže da je "tehnički" ispravno da se svira.
Jean-Luc Picard Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Pazi...pa savršeno je logično da će navijač MUTD biti protiv VAR sistema.
radnik Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Nepravde su deo fudbala, kao i zivota. Nisam gledao sa VAR mec. I ne svidja mi se.
Pokojni Ruxin Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 1 minute ago, copkillah said: 1 minute ago, renne said: bolje i idiotluci, nego ovo sada, ok, kapiram, tebi je ok, jer ste se spasili, ali da je govno, govno je Čekaj, da li je bio penal? Da li je gol ispravno poništen? Penal je komedija. Gol bih ja verovatno priznao, ali ajde bilo je elemenata da se kaže da je bari ometao.
Weenie Pooh Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Viško se i u rukomet razume koliko u fudbal. I tamo štoper krene u napad ako tim ima igrača više.
copkillah Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Pazi...pa savršeno je logično da će navijač MUTD biti protiv VAR sistema. [emoji3][emoji38] to je to Nepravde su deo fudbala, kao i zivota. Nisam gledao sa VAR mec. I ne svidja mi se.Eto prilike da se smanji broj nepravdi, uvek sam za to Penal je komedija. Gol bih ja verovatno priznao, ali ajde bilo je elemenata da se kaže da je bari ometao.Ovo je loše trolovanje, ovo bi možda Midl napisao [emoji38]
Weenie Pooh Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 CK, veze nema što su korekcije ispravne, to ne može ovako da se implementira. Zaustavi igru da pogledam, ne znam, dođi i ti da pogledaš, pa tako svakih 10 min.Kanu car.
ArleKino Posted January 27, 2018 Author Posted January 27, 2018 6 minutes ago, radnik said: Nepravde su deo fudbala, kao i zivota. Tamo gdje imamo video-snimke nepravdi, iste mogu biti i kažnjene/ispravljene. To je suština VAR-a.
Recommended Posts