ArleKino Posted January 23, 2018 Author Posted January 23, 2018 4 minutes ago, Majo said: To pod uslovom da je presao u Siti, razgovaralo bi se o operi, baletu... Svetac, tropar... Gospoda iz Cityja ne može dati 500k funti sedmično nekome ko misli da je Labuđe Jezero gradski rival Swanseaja.
189- Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 5 minutes ago, radnik said: Ja sam za Alexisa zapamtio ono kad ga bivsa devojka pljuje jer je drugara smestio u ormar da voajerise dok se on i ona jelte guze. inace ode kenedy u newcastle
Pečorin Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 30 minutes ago, ArleKino said: Koliko se sjećam, jesu. Najjače je bilo kad je Wilshere poželio sreću Nasriju kad nemamo je tiiii i jaaaa, a Frimpong mu rek'o nešto u stilu: "Ma ko mu jebe mater..." Frimpong bratina
John Coltrane Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 12 minutes ago, radnik said: Ja sam za Alexisa zapamtio ono kad ga bivsa devojka pljuje jer je drugara smestio u ormar da voajerise dok se on i ona jelte guze. Jel to bilo u Storiju ili u Gloriji?
radnik Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 2 minutes ago, John Coltrane said: Jel to bilo u Storiju ili u Gloriji? https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/sakrio-drugare-da-ih-snimaju-devojka-ostavila-aleksisa-sanceza-iz-bizarnog-razloga/0hqm0r6 iz " "Dejli stara" preneto.
Pokojni Ruxin Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Au kakvo đubre! Sad kad sam ovo čuo radije bih i romelua lukakua gledao u napadu, metak izbegnut
Lancia Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 (edited) A jel placa tamo porez Alexis¿ ovde je jos duzan milion evra zbog utaje. Edited January 23, 2018 by Majo
ArleKino Posted January 23, 2018 Author Posted January 23, 2018 2 minutes ago, Majo said: A jel placa tamo porez Alexis¿ ovde je jos duzan milion evra zbog utaje. Al(exis) Capone, Barcelonina škola fiskalnog prava. Zato smo ga i tapnuli Unitedu, a zauzvrat dobili poliglotu koji govori 6 jezika i ima dva fakulteta (ili obrnuto).
Pokojni Ruxin Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Viš ti to, šta sad sve izlazi na videlo.... Znači zato junajted forsira cifru posle poreza, ako mu kažu koliko je bruto pokrašće i poslednji cent usput sve urinirajući po mančesterskim beskućnicima i siročićima.
MancMellow Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 (edited) Očekujem da sad izađu fotke Sancheza kao stražara u Aušvicu. Ili bar njegovog oca tj dede koji pobegao u Chile i venčao sa sa domorotkinjom u znak pokajanja Edited January 23, 2018 by MancMellow
MancMellow Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 (zamislite one novine kako se vrte dok pristižu u prvi plan): Alexis Sanchez izazvao svetsku finansijsku krizu
John Coltrane Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 30 minutes ago, radnik said: https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/sakrio-drugare-da-ih-snimaju-devojka-ostavila-aleksisa-sanceza-iz-bizarnog-razloga/0hqm0r6 iz " "Dejli stara" preneto. Dok ne vidim snimak to je sve na nivou rekla kazala...
Pokojni Ruxin Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 A nismo još ni načeli koliko je igrački propo, ovo je sve do sad bilo kakva je ljucka ruina Incredibly, he lost possession more times than any other Arsenal player throughout the match - 32 times. Even more incredibly, only one Arsenal player has lost possession more times in a single game since the start of 2017-18. That player? Also Alexis Sanchez; he lost possession 34 times when Arsenal were beaten by Manchester United last weekend
Recommended Posts