Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Majo said:

To pod uslovom da je presao u Siti, razgovaralo bi se o operi, baletu...

Svetac, tropar... Gospoda iz Cityja ne može dati 500k funti sedmično nekome ko misli da je Labuđe Jezero gradski rival Swanseaja.

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
5 minutes ago, radnik said:

Ja sam za Alexisa zapamtio ono kad ga bivsa devojka pljuje jer je drugara smestio u ormar da voajerise dok se on i ona jelte guze.

:lol:

inace ode kenedy u newcastle

Posted
30 minutes ago, ArleKino said:

Koliko se sjećam, jesu. Najjače je bilo kad je Wilshere poželio sreću Nasriju kad nemamo je tiiii i jaaaa, a Frimpong mu rek'o nešto u stilu: "Ma ko mu jebe mater..."

Frimpong bratina :D

Posted
12 minutes ago, radnik said:

Ja sam za Alexisa zapamtio ono kad ga bivsa devojka pljuje jer je drugara smestio u ormar da voajerise dok se on i ona jelte guze.

Jel to bilo u Storiju ili u Gloriji?

Posted

Au kakvo đubre! 

Sad kad sam ovo čuo radije bih i romelua lukakua gledao u napadu, metak izbegnut :sleep:

Posted (edited)

A jel placa tamo porez Alexis¿ ovde je jos duzan milion evra zbog utaje.

Edited by Majo
Posted
2 minutes ago, Majo said:

A jel placa tamo porez Alexis¿ ovde je jos duzan milion evra zbog utaje.

Al(exis) Capone, Barcelonina škola fiskalnog prava. Zato smo ga i tapnuli Unitedu, a zauzvrat dobili poliglotu koji govori 6 jezika i ima dva fakulteta (ili obrnuto).

Posted

Viš ti to, šta sad sve izlazi na videlo....

Znači zato junajted forsira cifru posle poreza, ako mu kažu koliko je bruto pokrašće i poslednji cent usput sve urinirajući po mančesterskim beskućnicima i siročićima. :sad:

Posted (edited)

Očekujem da sad izađu fotke Sancheza kao stražara u Aušvicu. Ili bar njegovog oca tj dede koji pobegao u Chile i venčao sa sa domorotkinjom u znak pokajanja

Edited by MancMellow
Posted

(zamislite one novine kako se vrte dok pristižu u prvi plan): Alexis Sanchez izazvao svetsku finansijsku krizu

Posted

Sad mi tačno krivo što je došao u Junajted.. 

Posted

A nismo još ni načeli koliko je igrački propo, ovo je sve do sad bilo kakva je ljucka ruina :fantom:

Incredibly, he lost possession more times than any other Arsenal player throughout the match - 32 times.

Even more incredibly, only one Arsenal player has lost possession more times in a single game since the start of 2017-18.

That player? Also Alexis Sanchez; he lost possession 34 times when Arsenal were beaten by Manchester United last weekend

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...