Прслин Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Руку на срце, Арнаут је ушао у 60’, а друга је ствар што је Шрузбери толико моћан да се играло још 60 минута после тога. Oсетио је да му затеже примицачtm током утакмице, али је глумио јунака, истерао до краја и направио проблем и себи и клубу. Али, шта год биле последице боље и тако да се понаша него као Бијафра да шест месеци лаже како га боле леђа.
Sandens Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 sad sam video radosnu vest i dodjoh na forum da tresnem glavom o zid.
Jean-Luc Picard Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Sad gledam, ne računajući FA Cup u kom bi pustio klince da se kale dok se ne ispadne, u tom periodu igramo protiv CP kući, Brajton u gostima i Votford kući. Nagledaćemo se voznog parka parkiranog ispred Adrijana.
Прслин Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Па да. План је био да се узме 10 бодова на те три утакмице и четвртој против Бурмута. Успели смо да се саплетемо на првом кораку са нерешеним за викенд и са ове две повреде. А да ствар буде гора, Стоук победио, Свонси победио (и то јебени Ливерпул), ВБА није изгубио у гостима против Евертона, а Саутемптон извукао бод против Кејна... Горе тешко да је могло. Ако не добијемо бар две од следеће три, печени смо. Можда и ако добијемо.
Jean-Luc Picard Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Evo sad čitam da je Lanzini 6-8 nedelja out.
ArleKino Posted January 23, 2018 Author Posted January 23, 2018 (edited) Interesantno, niti jedan igrač Arsenala nije uputio kurtoazne dobre želje Alexisu na Twitteru. Mustafi je bio u fazonu "all together now" kod pozdrava Mkhitaryanu. Je li moguće da je Alexis bio baš toliko nepopularan? Ovi naši u Dortmundu otegli k'o da potpisuju Dejtonski sporazum. Edited January 23, 2018 by ArleKino
John Coltrane Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 9 minutes ago, ArleKino said: Interesantno, niti jedan igrač Arsenala nije uputio kurtoazne dobre želje Alexisu na Twitteru. Mustafi je bio u fazonu "all together now" kod pozdrava Mkhitaryanu. Je li moguće da je Alexis bio baš toliko nepopularan? Ovi naši u Dortmundu otegli k'o da potpisuju Dejtonski sporazum. Definitivno. Svi su ga mrzeli, tako reci djubre od coveka, onomad nije hteo da pozajmi pare Belerinu za zemicku i jogurt. Samo cekam sta ce sve poceti da se pise o njemu kad vise nije Arsenalov igrac, jbt?!
ArleKino Posted January 23, 2018 Author Posted January 23, 2018 O tome se piše od januara 2017. Navodno se pobio sa Koscielnyjem, Ramseyem i još nekima u svlačionici u drugom dijelu prošle sezone. Izgleda da je sve puklo nakon Bayerna. Išlo je igračima na kurac mlataranje rukama kad god promaše dodavanje i slično. Nedostatak reakcija kod njegovog odlaska u poređenju sa, npr., Walcottovim odlaskom je dosta sugestivan.
Pečorin Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Ali Volkot ne prelazi u Mančester, zar ne... Jel neki čestitao Van Persiju 2012?
ArleKino Posted January 23, 2018 Author Posted January 23, 2018 3 minutes ago, Pečorin said: Ali Volkot ne prelazi u Mančester, zar ne... Jel neki čestitao Van Persiju 2012? Koliko se sjećam, jesu. Najjače je bilo kad je Wilshere poželio sreću Nasriju kad nemamo je tiiii i jaaaa, a Frimpong mu rek'o nešto u stilu: "Ma ko mu jebe mater..."
Pokojni Ruxin Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Ja sam čuo da alexis ne gasi telefon u bioskopu, jel to istina?
ArleKino Posted January 23, 2018 Author Posted January 23, 2018 Just now, Ruxin said: Ja sam čuo da alexis ne gasi telefon u bioskopu, jel to istina? Ma ne zna čileanski Depay ni šta je bioskop.
Lancia Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 5 minutes ago, ArleKino said: Ma ne zna čileanski Depay ni šta je bioskop. To pod uslovom da je presao u Siti, razgovaralo bi se o operi, baletu...
Pokojni Ruxin Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Lol, naače da bi alexis mogao da zabije onakav gol ko depay u nedelju Inače aymeric laporte u vestima iz skromne strane mančestera
radnik Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Ja sam za Alexisa zapamtio ono kad ga bivsa devojka pljuje jer je drugara smestio u ormar da voajerise dok se on i ona jelte guze.
Recommended Posts