Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Alexis je odrastao u velikoj bijedi, otac ih napustio (zato je Alexis, a ne Sanchez, slično kao i još jedna legenda Uniteda Memphis Depay), a takvi igrači uglavnom lete za svakim dinarom, nikad im nije dosta. Sličan primjer je još jedan bivši igrač Barcelone koji je prolazio svakakva sranja od novinara, navijača i drugih. Govorim o Rivaldu.

Alexis igra i ozlijeđen, igrač je koji uvijek može izvući neki potez bez obzira na brzinu tako da to nije toliki problem, iz ničega izmisli gol. United dobiva vrhunskog igrača, a nadam se da mi u zamjeni dobivamo barem odličnog.

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
3 minutes ago, ArleKino said:

Alexis je odrastao u velikoj bijedi, otac ih napustio (zato je Alexis, a ne Sanchez, slično kao i još jedna legenda Uniteda Memphis Depay), a takvi igrači uglavnom lete za svakim dinarom, nikad im nije dosta. Sličan primjer je još jedan bivši igrač Barcelone koji je prolazio svakakva sranja od novinara, navijača i drugih. Govorim o Rivaldu.

Alexis igra i ozlijeđen, igrač je koji uvijek može izvući neki potez bez obzira na brzinu tako da to nije toliki problem, iz ničega izmisli gol. United dobiva vrhunskog igrača, a nadam se da mi u zamjeni dobivamo barem odličnog.

Ja sam navikao da gledam Matu na slicnoj poziciji, tako da mi je u tom smislu Alexis Usain Bolt.

Posted

koliko samo losu tehniku ima bats, daj onog anonimusa iz jelen super lige zaboga

Posted
6 minutes ago, kipo said:

A ManUtd ima 200M "navijača" koji će razmisliti da kupi novi dres sa brojem 7, kako nisu pare.

No club has ever directly recouped a player’s transfer fee through shirt sales. Adidas, Nike, Puma and other kit suppliers get 85-90% of shirt sale revenue and this is the industry standard.

Posted (edited)

Добро али се то враћа кроз спонзорске уговоре.

Edited by porucnik vasic
Posted
3 minutes ago, Ruxin said:

No club has ever directly recouped a player’s transfer fee through shirt sales. Adidas, Nike, Puma and other kit suppliers get 85-90% of shirt sale revenue and this is the industry standard.

Svašta. Sad vidim ovo.. 

the shirt itself is not the only way clubs earn money from shirt sales, there are also the printing and the badges. So let’s do the maths..

http://mufclatest.com/can-paul-pogbas-shirt-sales-pay-for-his-transfer-no-heres-why/

Posted (edited)
16 minutes ago, MancMellow said:

Ja sam navikao da gledam Matu na slicnoj poziciji, tako da mi je u tom smislu Alexis Usain Bolt.

Nije poenta da na toj poziciji mora da postoji tačno određeni nivo brzine, nego je alexis igrač koji se dosta oslanja i na taj korak. Mata nikad nije bio taj igrač. 

Kad ga izgubi sigurno će morati da se adaptira u određenoj meri, pitanje je da li tada može zadržati nivo na kojem igra sad (čak je i ronaldo krenuo da propada, a nije baš toliko mator i ne postoji veći frik što se tiče fizičke spreme)

9 minutes ago, porucnik vasic said:

Добро али се то вреаћа кроз спонзорске уговоре.

Naravno, ali to onda stoji tamo pod prihodi/sponzorski ugovori. Svakako ostaje da je prodaja dresova bullshit što se tiče samog kluba. Hteo sam odmah da kopiram sve to komplet, ali reko ajde da se zadržim na relevantnom delu.

As an example, Manchester United have a 10-year kit deal with Adidas worth £750m. This is one of the largest kit deals in football and easily the largest in the Premier League. However, the primary reason Adidas is paying Manchester United £75m per year is not simply to have a tiny logo emblazoned on United’s kit and use the club for marketing purposes. Of course, being associated with one of the few truly global clubs in football helps them capture market share in emerging markets and further solidify its presence in existing markets. But for the supplier, kit deals are licensing deals, and that’s where the real value lies to Adidas.

Edited by Ruxin
Posted (edited)
2 minutes ago, Ruxin said:

Nije poenta da na toj poziciji mora da postoji tačno određeni nivo brzine, nego alexis je igrač koji se dosta oslanja i na taj korak. Mata nikad nije bio taj igrač. 

Kad ga izgubi sigurno će morati da se adaptira u određenoj meri, i pitanje je da li tada može zadržati nivo na kojem na sad (čak i ronaldo krenuo da propada, a nije baš toliko mator)

Ronaldo će za manje od mesec dana napuniti 33. Alexis je tek napunio 29 i realno sa njim racunam na dve i po sezone tj do njegove 31. godine kao sa nekakvim primarnim faktorom u ekipi (ako uopšte dođe, naravno)

Edited by MancMellow
Posted
20 minutes ago, porucnik vasic said:

:isuse:

dobro vasicu, znam da ga ti pratis otkad je igrao u petlicima za ashanti ali meni je potpuni anonimus. oprosti

Posted

Alexis je perfektan igrac i Utd mnogo dobija njegovim dolaskom. Tu nema mesta sumnji. Jedini zal je sto ce patiti Rasha i/ili Martial.

Posted

Jbt dobro smo prošli sa Lukakuom, mogli smo da kupimo Moratu, šta bismo onda radili...

Posted

Morata misli da je još u Italiji, ono hvatanje lopte na zemlji, pa ovo bacanje u poslednjoj sekundi.

Posted

Napokon Morata padavičar najebao za silna prenemaganja i bacakanja, pogotovo protiv Lestera.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...