Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted
20 minutes ago, Ruxin said:

The 29 year-old will be paid £14m a year after tax - just under £27m a year before tax - to join United, on top of his £30m valuation, £20m signing-on fee, and an agents’ fee worth more than £10m. That all adds up to around £180m for a player who had entered the final six months of his Arsenal contract and goes some way to explaining why Manchester City walked away from negotiations.

Carevi će da mu daju tipa pola milke nedeljno, do 35. godine života...čoveku koji živi od brzine prilično :hail:

Koliko pre nego što se sekta okrene protiv njega gore nego protiv runija i svih bivših igrača koji kritikuju murinja zajedno?

Какви су они дебили у суштини.  КЕШ да освоје неће, Куп тешко, Лигу имају шансе колико и мој локални тим који има исте боје и сличан грб. Али јесу некако једни за другог.

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted (edited)
15 minutes ago, porucnik vasic said:

Какви су они дебили у суштини.  КЕШ да освоје неће, Куп тешко, Лигу имају шансе колико и мој локални тим који има исте боје и сличан грб. Али јесу некако једни за другог.

Šta fali, zar nije ovo najbolji od svih svetova? Murinjo će da ulaže ogromne pare u instant kvalitet pokušavajuću da kupi pepovu titulu, kad ode ostaviće im gomilu matoraca i astronomski wage bill. Vidimo kako se inter oporavio od toga, a tu je još uspeo da kuostvari najbolji mogući rezultat.

13 minutes ago, Прслин said:

jumping_peco_by_culpeo_fox.gif

Ja samo zauzimam poziciju za kad za 2 godine johnara zakuka "samo da se oslobodimo ovog runijaalexisa i njegove plate pa da nam svane", a inače što više slušam o transferu to sam oduševljeniji. :D

Edited by Ruxin
Posted

Aleksis ima još 2-3 vrhunske sezone u nogama, žilav je, nije razmažena zvijezda kakva može doći. Isplatiće se svakako. A da su cifre nenormalne - jesu, i ne znam kad i kako će zaustaviti ludilo u koje su uplovili. 

Uzgred, kad pričamo o kupovnoj moći Junajteda i komšija arapa, za svaki dinar koji Junajted uloži u igrača vratiće mu se višestruko, ako ništa a ono zbog institucije kakva je Junajted i navijača/ simpatizera širom svijeta koji se i dalje lože na njih. Na čelu kluba su ameri, biznismeni kojima Junajted, i fudbal generalno, znače tek koliki im profit donose.

Arapi, s druge strane, istresaju pare da stvore ime, slavu i moć, živo im se jebe za zaradu (bar trenutno) već je u pitanju prestiž, pokazivanje mišića, daće sve što treba da osvoje CL, baš kao i PSG. Nažalost, vjerovatno će im to poći za rukom u sl 10-ak god, ali trenutno nemaju takvu navijačku bazu koja će da plaća za sve što im klub baci pod noge.

Dakle, apsolutno je neuporedivo što Junajted daje više od njih (ako daje) jer već su zaradili 300% uloženog. Siti se (još) ne može mjeriti sa tim standardom, poslovnim modelom, što ih ne sprečava da ulažu takoreći isto kao Junajted, Real, Barsa..

Posted
7 minutes ago, kipo said:

Aleksis ima još 2-3 vrhunske sezone u nogama, žilav je, nije razmažena zvijezda kakva može doći. Isplatiće se svakako. A da su cifre nenormalne - jesu, i ne znam kad i kako će zaustaviti ludilo u koje su uplovili. 

:vermez3:

Posted
32 minutes ago, kipo said:

Uzgred, kad pričamo o kupovnoj moći Junajteda i komšija arapa, za svaki dinar koji Junajted uloži u igrača vratiće mu se višestruko, ako ništa a ono zbog institucije kakva je Junajted i navijača/ simpatizera širom svijeta koji se i dalje lože na njih. Na čelu kluba su ameri, biznismeni kojima Junajted, i fudbal generalno, znače tek koliki im profit donose.

Arapi, s druge strane, istresaju pare da stvore ime, slavu i moć, živo im se jebe za zaradu (bar trenutno) već je u pitanju prestiž, pokazivanje mišića, daće sve što treba da osvoje CL, baš kao i PSG. Nažalost, vjerovatno će im to poći za rukom u sl 10-ak god, ali trenutno nemaju takvu navijačku bazu koja će da plaća za sve što im klub baci pod noge.

Dakle, apsolutno je neuporedivo što Junajted daje više od njih (ako daje) jer već su zaradili 300% uloženog. Siti se (još) ne može mjeriti sa tim standardom, poslovnim modelom, što ih ne sprečava da ulažu takoreći isto kao Junajted, Real, Barsa..

Manchester City have posted a record revenue of £473.4million, following the publication of the club's annual financial report.

City have broken through the £400m revenue barrier for the first time in the club's history, with the latest return showing a 21 per cent increase on last year.

With City currently eight points clear at the top of the Premier League, the club are thriving just as much off the pitch, with a third straight year of profitability.

City boasted a profit of £1.088m, while the club's wages to revenue ratio currently sits at a healthy 56 per cent.

But City still trail their local rivals Manchester United in the financial stakes, with the Reds having posted a record-breaking revenue of £581.2m in their last figures.

Čisto da ne prođe bez istine, mada znam šta će biti izgovor - siti je sigurno tu nešto prevario, definitivno nije u pitanju klub koji generalno radi fantastičan posao, na terenu i van njega. evo već godinama...ne, ne :sleep:

Posted
1 hour ago, Прслин said:

jumping_peco_by_culpeo_fox.gif

+ milion!

Posted

Ovi tvoji kao da su zaboravili kako se daje gol. Danas barem Morata nije u igri (jos uvek).:rolleyez:

Posted
58 minutes ago, porucnik vasic said:

:vermez3:

Može Kristina da bane preko noći.

29 minutes ago, Ruxin said:

Manchester City have posted a record revenue of £473.4million, following the publication of the club's annual financial report.

City have broken through the £400m revenue barrier for the first time in the club's history, with the latest return showing a 21 per cent increase on last year.

With City currently eight points clear at the top of the Premier League, the club are thriving just as much off the pitch, with a third straight year of profitability.

City boasted a profit of £1.088m, while the club's wages to revenue ratio currently sits at a healthy 56 per cent.

But City still trail their local rivals Manchester United in the financial stakes, with the Reds having posted a record-breaking revenue of £581.2m in their last figures.

Čisto da ne prođe bez istine, mada znam šta će biti izgovor - siti je sigurno tu nešto prevario, definitivno nije u pitanju klub koji generalno radi fantastičan posao, na terenu i van njega. evo već godinama...ne, ne :sleep:

Eto, nisam znao brojke. Takođe, nisam rekao niti mislim da ne rade kako treba, iskreno ne znam. Svejedno, dok je azijskopacifičkih shithole navijača punih para, Junajtedu se jednostavno isplati više dati, i ako daju, izračunali su projektovanu zaradu. To htjedoh reći. I da je Siti bulja :) Samo od prodaje dresova isplatiće pola Aleksisa (nadam se njega) a možda i nekoliko puta. 

Posted (edited)

Вејну Рунију је својевремено, у годинама у којима је Алексис сада, понуђен финансијски пакет од 70 милиона фунти да потпише нови уговор. То је, логиком ових таблоидних напумпавања која приметићете сва рачунају плату у цену трансфера што је циркус своје врсте, “плаћање свог играча 70 милиона фунти”. 

Оно што у Алексисовом трансферу може да има далеко озбиљније импликације од евентуалног преплаћивања играча (што  је, на пример, још очигледније код Мкхија) је чињеница да играч коме истиче уговор може да наплати свој потпис као да је он и играч и клуб. То је још мало па нови Босман: не де јуре, већ де факто. Сва остала прича је бацање магле да се не види колики је ово преокрет у односу снага играча и агената са једне и клубова са друге стране. Јер, ко ће нормалан од врхунских играча након овога да продужава уговор без масних бонуса скоро у висини трансфера?

Edited by Прслин
Posted (edited)

@kipo

Čuvena prodaja dresova je ogroman bulšit samo da znaš, sitne su to pare baš.

Ma junajted je prebogat, ne brinem ja za njihove novce. Niti imam toliki problem sa ciframa generalno, iako preferiram što ih daje murinjo a ne pep.

Ali ugovor na 4.5 godine...to se jednostavno ne daje u tim godinama, posebno ne na toliku cifru, posebno ne krilima/špicevima. Ako se za 2 godine ispostavi da je izgubio korak i da više nije to to nećete moći nikome da ga uvalite sa tolikom platom, ima lagano da sedi do kraja ugovora u polupenziji i diže sa računa milione mesečno. Deluje pomalo očajnički, nisu ga džabe odbili i bajern i svi ostali.

Edited by Ruxin
Posted

Ne znam otkud te cifre, naročito tih 4,5 god, nije normalno ako je zaista tako. A ManUtd ima 200M "navijača" koji će razmisliti da kupi novi dres sa brojem 7, kako nisu pare.

Posted
8 minutes ago, Ruxin said:

@kipo

Čuvena prodaja dresova je ogroman bulšit samo da znaš, sitne su to pare baš.

Ma junajted je prebogat, ne brinem ja za njihove novce. Niti imam toliki problem sa ciframa generalno, iako preferiram što ih daje murinjo a ne pep.

Ali ugovor na 4.5 godine...to se jednostavno ne daje u tim godinama, posebno ne na toliku cifru, posebno ne krilima/špicevima. Ako se za 2 godine ispostavi da je izgubio korak i da više nije to to nećete moći nikome da ga uvalite sa tolikom platom, ima lagano da sedi do kraja ugovora u polupenziji i diže sa računa milione mesečno. Deluje pomalo očajnički, nisu ga džabe odbili i bajern i svi ostali.

Дали су Лаву из Бјељине сулуду цифру, бабојебцу такође...знају они да одраде то.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...